Gå til innhold

RYKTE: Rykteoppsummering: Samsung Galaxy S9


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Har aldri helt skjønt dette med sammenligning av ytelse mellom Androidtelefoner og Appletelefoner. iOS og Android er jo totalt forskjellige OS, og til og med Android er jo natt og dag i opplevelse på forskjellige mobiler som bruker det. Det må vel være den opplevde ytelsen som teller, og ikke en jævla søyle eller poengsum i et benchmarkprogram. Jeg har hatt dusinvis med både billige og dyre Android- & Applemobiler, og f.eks en Motorola G5+ har føltes lynrask i forhold til langt dyrere telefoner som kjører Android.

 

PS: Før noen kommer meg i forkjøpet, så vet jeg at det ikke finnes billige Apple-telefoner :p

Endret av Teodor1979
  • Liker 2
Lenke til kommentar

 

Tror jeg står over S9. Har S7, og venter fortsatt på oppdateringen 7.1.1 til Android som Google slapp for ett år siden. Men heldigvis har Samsung fylt hele internminnet med plasskrevende og ressursstjelende apper, programmer og annet ræl jeg ikke trenger for å kompensere for de manglende oppdateringene.

 

Ehm.. Hallo.. Du har da fått Android 7.1. Da trenger du ikke 7.1.1.. Og den får du ikke heller ;) Neste (og siste) OS oppdatering til S7 er Android 8 iløpet av 2018... Vær heller glad du får sikkerhets fikser hver mnd. De er viktigere ;) Og bytt til f.eks LG om di skal ha kjappere oppdateringer. Vurderer LG V30 selv. Hatt LG G2 og G3 tidligere før Galaxy S6 og S7.

Eller bare gå for Pixel om det er viktig å få hver bidige OS oppdatering og ikke bare sikkerhetsfikser.

Problemet er at du ikke får sikkerhets fikser hver måned. Her er en liste over sikkerhets patcher sluppet for telenor modellen av Galaxy S8+:

Date Country/Carrier Version PDA CSC SS PC

2017-11-21 Norway (Telenor) 7.0 G955FXXU1AQJ5 G955FTEN1AQI1 YES

2017-07-26 Norway (Telenor) 7.0 G955FXXU1AQG5 G955FTEN1AQDG NO

2017-06-25 Norway (Telenor) 7.0 G955FXXU1AQF7 G955FTEN1AQDG NO

2017-05-10 Norway (Telenor) 7.0 G955FXXU1AQDG G955FTEN1AQDG NO

2017-04-20 Norway (Telenor) 7.0 G955FXXU1AQDD G955FTEN1AQD9 NO

2017-04-16 Norway (Telenor) 7.0 G955FXXU1AQC9 G955FTEN1AQC9 NO

 

Ikke akkurat hva jeg vil kalle månedlige... (fra sammobile).

Lenke til kommentar

 

Tror jeg står over S9. Har S7, og venter fortsatt på oppdateringen 7.1.1 til Android som Google slapp for ett år siden. Men heldigvis har Samsung fylt hele internminnet med plasskrevende og ressursstjelende apper, programmer og annet ræl jeg ikke trenger for å kompensere for de manglende oppdateringene.

 

Hvis man investerer litt tid og prøver å lete etter løsninger i stedet for å klage, så finner man ut at det finnes muligheter til å fjerne plasskrevende og ressursstjelende apper. Alt ræl du ikke trenger kan fint fjernes med f.eks Package disabler pro.

Slutt og klag og bruk tid på å lære deg hva du kan gjøre med mobilen din.

Slutt å klag? Man kjøper markedets dyreste telefon, og så skal man bruke TID på å få den til å fungere bra? Og attpåtil så får man ikke oppdateringer? Å lære seg hva man kan gjøre med mobilen sin er noe annet.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Selvfølgelig er den tregere enn iPhone! Ingen Android tlf som faktisk kjører Android (orginal & vanlig Android som er bygget på Linux) klarer å slå optimaliseringen til iPhone (100% UNIX 4 lyyfe).

Men hvis samsungen kommer ut til en billig penge (<- 5000) så er det absolutt verdt det for de som legger større vekt på pris enn kvalitet!

Lenke til kommentar
  • 1 måned senere...

Geekbench har ingenting med måling og gjøre, er det rart tek og itavisen får innslag av dette, note 8 åpner apper og da mener jeg alle tunge apper fortere enn iPhone x, den klarer til og med og kjøre appene I bakgrunnen + slipper og reastarte appene som iPhone x. Tunge spill flyter bedre på note 8, ligger fult av YouTube filmer av dette ute + jeg har testet det selv. IPhone x har et rått kamera og her tar di mye bedre stille bilder enn note 8, men det er heller ikke apple som ordner kamera shippen selv.

Lenke til kommentar
  • 1 måned senere...

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...