Jump to content

UTPNKC8X

Medlemmer
 • Content Count

  112
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by UTPNKC8X

 1. Ubegrenset lagring av bilder dersom du tillater at Google nedskalerer bildene. De blir lagret i en høyeste kvalitet a la 15Mpix et sted, husker ikke nøyaktig. Dersom du ber om at bildene lagres i opprinnelig størrelse får du plassbegrensning på lagringen. Nei jeg har ubegrenset av største video og bilder. Jeg har hadd slik siden jeg åpnet meg en gmail konto i begynnelsen av 2002.
 2. Hvis du har fulgt med litt i timen, så er det veldig mye klaging på prisen for iPhone også. Av tek eller hvem?
 3. Her igjen reageres det på prisen til 21000 kr, men en iPhone 11 pro max med 265 gb lagring og 4 gb ram til 15000 kr da er alt greit. Så klart med en brett mobil vil det finnes feil men man får 7.3 tommer skjerm nå tlfen er brettet ut, man får 512 gb lagring og 12 gb ram og ikke minst galaxy buds inkludert. Hva får man egentlig med en iPhone 11 pro max for prisen bare 64 gb versjonen koster 13000 kr noe som er latterlig.
 4. Jeg har oneplus 7 pro og har ubegrenset lagring i Google sin sky. Det har jeg faktisk hadd på alt av Android tlfer også.
 5. Jeg har Bluetooth headset fra jbl som er 6 år gammel dem er brukt på trening, turer, jobb, generelt over hele fjøla og dem surrer og går enda. Overpriset apple carpet mye bedre og ta en bunke sedler og hiv ut vinduet.
 6. Jeg har oneplus 7 pro med 256 gb lagring aldri klart og bruke mer 100 gb og jeg tar mye bilder og filmer i 4k. Men nå lagres alt i Google photos til meg og oneplus-7-pro er utrolig rask og laste opp.
 7. Den kommer med Android som er en åpen kilde kode, er bare til og laste ned Google play service og Google play store fra apk mirror.
 8. Det er da vel ikkke så, mye værre en at man kan legge en snarvei på startskjermen til en side hvor man kan laste ned play store, eller en eller annen versjon av Gapps. Det vil være brudd på avtalen og vil ikke komme til å skje. Man kan gjøre det selv uten at det skjer noe på garanti etc etc.
 9. Ikke så farlig akkurat last ned Google play service og Google play store fra apk mirror, da får man også alle oppdateringer fra goole. Huawei mate 30 Pro blir det uansett.
 10. Samsung leverer nok en gang, og note 10 plus frister mye blir nok 1 slik. Så har jeg huawei mate 20 pro fra før av venter på mate 30 Pro.
 11. Bedre med svære leppen fra iPhone nei takk, Samsung leverer nok en gang en rå tlf.
 12. Samsung slipper nytt brett for og konkurrerer med Apple, alt med Samsung er bedre enn apple rett og slett. Har kun 1 klokke fra Samsung pr i dag men note 10 + Pro frister, har pr i dag huawei mate 20 pro.
 13. Du får den for 5000 kr pr i dag, alle mobil tlfer har full pris første gang Di kommer ut, apple som egentlig holder prisene oppe på sine modeller.
×
×
 • Create New...