Jump to content

abooAyoob

Medlemmer
 • Content Count

  303
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by abooAyoob

 1. Hei, noen som vet om Bluetooth hodetelefoner som takler å være tilkoblet 3 enheter samtidig og klarer å prioritere lyden mellom disse riktig? Vet de fleste klarer to enheter og prioriterer samtale fra telefon f.eks. riktig. Den jeg har nå klarer ikke å huske mer enn to enheter, og må alltid pare på nytt om jeg skal bruke en 3dje enhet. Vil gjerne kunne bytte rimelig sømløst mellom Macbook, iPad og Android telefon. Funker Jabra Style Move edition til dette? Kan vel også gå for noe dyrere med aktiv støyreduksjon, noen anbefalinger i lys av kravene ovenfor?
 2. Oi, gleder meg kjempemasse til test av disse, om de holder det de lover så er det instabuy for min del! Trådløse ørepropper med aktiv støydemping er det lite av!
 3. Men jobber ikke han Jonas Ghanizade i Vy?! Har ikke sett noe i "Nytt om navn" rundt dette. Nå må dere henge med i svingene digi.no
 4. Viser seg at Tesla ble gjort oppmerksom på dette august 2017, fikset det først i juni oppdateringen i år!
 5. Hvorfor står det ingenting om tesla har fikset problemet eller ei? Breach coverage 101 er det ikke?
 6. Her treffes spikeren på hodet! Akkurat dette jeg har tenkt når jeg har lest argumentasjonen fra begge kantene. Godt formulert!
 7. Etter å ha gått over til ren Android telefon klarer jeg nok aldri å gå tilbake til telefoner med annet skvip oppå. Så utrolig digg å få de nyeste oppdateringene. I tillegg har Google sine telefoner blitt veldig bra.
 8. De blei fersket i å få ansatte til å rangere Vipps-appen høyt. Ja, skjønner at det er det som menes, men lurte på hvor det kommer frem? Hvem ble de fersket av? Hvor står om det? Eller er det bare et rykte?
 9. Hvor har det kommet frem at DnB ansatte har skrevet reviews selv? Ble nysgjerrig.
 10. Hvis man investerer litt tid og prøver å lete etter løsninger i stedet for å klage, så finner man ut at det finnes muligheter til å fjerne plasskrevende og ressursstjelende apper. Alt ræl du ikke trenger kan fint fjernes med f.eks Package disabler pro. Slutt og klag og bruk tid på å lære deg hva du kan gjøre med mobilen din. Slutt å klag? Man kjøper markedets dyreste telefon, og så skal man bruke TID på å få den til å fungere bra? Og attpåtil så får man ikke oppdateringer? Å lære seg hva man kan gjøre med mobilen sin er noe annet.
 11. Det kalles matematikk og til dels fysikk. "Koding" er for spesifikt, og skaper kun interesse hos de som har interesse for slikt, samtidig som det skremmer alle andre. Koding begynner har blitt en grunnleggende ferdighet man bør ha kjennskap til. Og grunnleggende koding er like enkelt som enkel matematikk, språk, og som regel enklere enn fysikk. Det er greit å ha en grunnleggende intuisjon om hvordan internett fungerer. Det er mye mer skremmende for holk å ikke ha noen som helst anelse om hvordan ting de forholder seg til hver eneste dag fungerer.
 12. Hei, trenger tips til spill som kan spilles av 2 12 år gamle gutter over nettet, på hver sin konsoll. De har fifa fra før. De får ikke lov til å spille fps som Cod og slikt. Noen forslag?
 13. Men hva skjer med GraphQL? Det er jo mye mer interessant! Hvorfor er ikke ALLE open source prosjekter hos facebook relisensiert? Ikke overbevist.
 14. Om de bare er forsinket 2 uker så er de flinke! Om de er forsinket 2mnd er heller ikke noe stress, hun Ronæs har ikke forstått produktet eller markedet tror jeg.
 15. Webassembly er din venn, sikkert ikke lenge til du kan skrive swift på web. (Men javascript er best )
 16. Håper den kommer til Norge, uten kunstig høy pris! Digger ren Android som alltid er oppdatert. Skjønner ikke hvorfor ikke flere andre produsenter tilbyr dette. Hvis de absolutt vil konkurrere på programvare i tillegg til hardware, kan de ikke bare istedenfor lage eksklusive apps til deres mobiler som kommer med på kjøpet. Og samtidig tilby å andre å kjøpe disse appene for en pen sum, slik at de fortsatt tjener bra på dette. Dette hadde redusert frustrasjon hos brukere og kostnader for mobilprodusenter. Hva er poenget med å lage en custom android som kostbart å vedlikeholde?
 17. Blant det verste jeg vet er folk som bruker høyttaleren på mobilen til å høre på musikk. Enda verre når de ser en video. At Atari skal oppfordre til slik uhøflig opptreden er kjipt. Håper ikke det slår an.
 18. Husker jeg tok noen kurs i webutvikling på Hist for kanskje 4år tilbake. Det var trist og helt hårreisende utdatert stoff de lærte bort. Tabeller for layout og mye annet dårlig. Undervisninstoffet var flere år gamle pdf'er og ingen forelesninger. Fikk ikke noe svar på kritikken da jeg skrev til dem heller.
 19. Som flere skriver her så ønsker man heller tjenester som snakker med andre på andre tjenester. Sånn sett synes jeg det er spennende med arbeidet til W3C Social Web Working Group: https://www.w3.org/wiki/Socialwg, håper det blir solide standarder som kan tas i bruk.
×
×
 • Create New...