Jump to content

abooAyoob

Medlemmer
 • Content Count

  303
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

135 :)

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 1. Hei, noen som vet om Bluetooth hodetelefoner som takler å være tilkoblet 3 enheter samtidig og klarer å prioritere lyden mellom disse riktig? Vet de fleste klarer to enheter og prioriterer samtale fra telefon f.eks. riktig. Den jeg har nå klarer ikke å huske mer enn to enheter, og må alltid pare på nytt om jeg skal bruke en 3dje enhet. Vil gjerne kunne bytte rimelig sømløst mellom Macbook, iPad og Android telefon. Funker Jabra Style Move edition til dette? Kan vel også gå for noe dyrere med aktiv støyreduksjon, noen anbefalinger i lys av kravene ovenfor?
 2. Oi, gleder meg kjempemasse til test av disse, om de holder det de lover så er det instabuy for min del! Trådløse ørepropper med aktiv støydemping er det lite av!
 3. Men jobber ikke han Jonas Ghanizade i Vy?! Har ikke sett noe i "Nytt om navn" rundt dette. Nå må dere henge med i svingene digi.no
 4. Viser seg at Tesla ble gjort oppmerksom på dette august 2017, fikset det først i juni oppdateringen i år!
 5. Hvorfor står det ingenting om tesla har fikset problemet eller ei? Breach coverage 101 er det ikke?
 6. Her treffes spikeren på hodet! Akkurat dette jeg har tenkt når jeg har lest argumentasjonen fra begge kantene. Godt formulert!
 7. Etter å ha gått over til ren Android telefon klarer jeg nok aldri å gå tilbake til telefoner med annet skvip oppå. Så utrolig digg å få de nyeste oppdateringene. I tillegg har Google sine telefoner blitt veldig bra.
 8. De blei fersket i å få ansatte til å rangere Vipps-appen høyt. Ja, skjønner at det er det som menes, men lurte på hvor det kommer frem? Hvem ble de fersket av? Hvor står om det? Eller er det bare et rykte?
 9. Hvor har det kommet frem at DnB ansatte har skrevet reviews selv? Ble nysgjerrig.
 10. Hvis man investerer litt tid og prøver å lete etter løsninger i stedet for å klage, så finner man ut at det finnes muligheter til å fjerne plasskrevende og ressursstjelende apper. Alt ræl du ikke trenger kan fint fjernes med f.eks Package disabler pro. Slutt og klag og bruk tid på å lære deg hva du kan gjøre med mobilen din. Slutt å klag? Man kjøper markedets dyreste telefon, og så skal man bruke TID på å få den til å fungere bra? Og attpåtil så får man ikke oppdateringer? Å lære seg hva man kan gjøre med mobilen sin er noe annet.
 11. Det kalles matematikk og til dels fysikk. "Koding" er for spesifikt, og skaper kun interesse hos de som har interesse for slikt, samtidig som det skremmer alle andre. Koding begynner har blitt en grunnleggende ferdighet man bør ha kjennskap til. Og grunnleggende koding er like enkelt som enkel matematikk, språk, og som regel enklere enn fysikk. Det er greit å ha en grunnleggende intuisjon om hvordan internett fungerer. Det er mye mer skremmende for holk å ikke ha noen som helst anelse om hvordan ting de forholder seg til hver eneste dag fungerer.
 12. Hei, trenger tips til spill som kan spilles av 2 12 år gamle gutter over nettet, på hver sin konsoll. De har fifa fra før. De får ikke lov til å spille fps som Cod og slikt. Noen forslag?
×
×
 • Create New...