Gå til innhold
Spørsmål om bil og motor? Still spørsmål her ×

Er Kymco et bra merke?


pesenツ

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Tradisjonelt ville jeg sagt at Peugeot er et sikrere valg, men jeg følger ikke særlig med på scootere så dette er ting som kan ha endret seg. Ser du lenker til Bergen MC Center. Jeg ville vært forsiktig med å handle der. Om det er samme som driver det stedet nå som for en 5-6 år siden, så nekter de å følge norsk forbrukerkjøpslov. De er selvsagt hyggelige å handle med/hos, men får du trøbbel med kjøretøyet tyr de gjerne til løgn og bortforklaringer for å slippe garantiansvar. Du er herved advart.

Lenke til kommentar

 

De var da i hvertfall stilige. Hva er grunnen til at du ønsker å kjøpe nytt? Hva med 2-3år gammelt fint brukt, kan det være et alternativ?

Det er egentlig siden brukte mopeder går lite ned i pris og de ruster fort.

 

Det følger jeg deg på. Det er et lotteri å finne en som er velstelt. Det finnes, men alt for ofte er det gjort tildels alvorlige feil under reparasjon/trimming hjemme på tunet. Har selv prøvd å finne en brukt til en i familien, men ga opp etter å ha sett på iallfall 10 stykker som alle skulle være i "topp stand". Mitt inntrykk er at det erfå som gidder å ta scooteren på service, mange kjører til det stopper.

Lenke til kommentar

Personlig ville jeg heller ha sett på Kymco foran Keeway. Peugeot og Yamaha er også noe å se på. Yamaha har en god forhandler i Bergen, i Åsane. Ride er like seriøs som MC-centeret i Nygårdsgaten, et sorgens kapittel. Kjøpte en KTM MC av de, ny. Fikk mye problemer, og da de ikke klarte å fikse alvorlige feil som feks at bremser henger seg opp til tross for godt stell, så mente de at jeg bare måtte leve med det. Så nei ?:O

Yamaha Bergen er greie, det samme med MC marine som har bla.a Honda.

Men Kymco, det kan godt være at de gir mest for pengene. Stell den godt med å vaske, vokse og smøre, og du får solgt den greit om 2 år.

Lenke til kommentar

Personlig ville jeg heller ha sett på Kymco foran Keeway. Peugeot og Yamaha er også noe å se på. Yamaha har en god forhandler i Bergen, i Åsane. Ride er like seriøs som MC-centeret i Nygårdsgaten, et sorgens kapittel. Kjøpte en KTM MC av de, ny. Fikk mye problemer, og da de ikke klarte å fikse alvorlige feil som feks at bremser henger seg opp til tross for godt stell, så mente de at jeg bare måtte leve med det. Så nei :O

Yamaha Bergen er greie, det samme med MC marine som har bla.a Honda.

Men Kymco, det kan godt være at de gir mest for pengene. Stell den godt med å vaske, vokse og smøre, og du får solgt den greit om 2 år.

Vet du noe om R&B Scooter på paradis?

Lenke til kommentar

Nei, men vet de er populære. De startet som en liten sjappe 15 år siden tror jeg, og de er en av de store i Bergen i dag. Hadde neppe klart det uten at de gjorde en noenlunde jobb. Har en bekjent som er veldig inne i scootermiljøet. Har sendt ham en sms, avventer svar. Skriver inn her straks jeg får svar.

Jeg er mer inne på MC.. :-)

Endret av fikse
Lenke til kommentar

Til gjengjeld er det en drøm å skaffe reservedeler hos Honda. Sjelden de ikke har det over helga. Men det er kanskje ikke så relevant når det er snakk om en moped man skal kvitte seg med etter to år.

Både Honda og Yamaha i Bergen er gode på deler, stort sett. Men de koster deretter også. Kymco har faktisk delelager i Norge. Fikk forresten svar. Han kjenner ikke til de idag, men for noen år siden var de på Paradis flinke. Så om det ikke har skjedd noe dramatikk så er det kurant å handle der nå også. Importøren av Kymco er iallfall seriøs, det betyr en hel del.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...