Gå til innhold
Spørsmål om helse? Still spørsmål anonymt her ×
Husk at de som svarer ikke nødvendigvis er helsefaglig personell. Ta kontakt med fastlege ved bekymringer!

E-Sigaretter: Spørsmål, anbefalinger og diskusjon


Lakus

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

 

Neitakk. Foretrekker å handle der jeg vet at jeg ikke får B og C sortering eller uoriginale varer. Samtidig som jeg støtter norske dampbutikker. Om du mener at Norske forhandlere er så latterlig dårlige så antar jeg at du har en god argumentasjon på dette? Skal man bruke f.eks utvalg som argumentasjon så nytter det ikke å ikke støtte opp mot de norske forhandlere. Dessuten er det flere av de norske butikkene som har helt ok utvalg. Noen bedre enn andre selvsagt. 

 

B og C sortering? Uoriginale varer?

Hvorfor mener du at det er B og C sortering? Har du anelse om hvor dumt dette høres ut? Så en produsent av kvalitetsvarer leverer dårlige produkter slike at dette kan selges billigere enn de produktene de leverer til Europa og USA? Hva kommer ut på netter, folk som er fornøyde med produktet eller folk som er misfornøyde? Hvorfor vil en produsent av gode produkter gjøre dette? Det vil kun skade dem, ingen produsenter med  markedføringsavdelig ville aldriha gjort dette, det er å skyte seg selv i leggen.

Du vet vel kanskje det at det ikke er Kangertech, Joyetech, Ehpro, Efest osv som lager produktene. De gir uavhengige fabrikker oppdraget med å produsere enhetene. Hva trur du skjer med de enhetene som ikke passerer slutt-testen? Hva trur du skjer med de ekstra enhetene som fabrikken fikk laget? Du må ikke tru at den uavhengige fabrikken kaster dette. De selger disse til salgssteder slik som Gearbest og FT. De store produsentene går ut og sier at FT IKKE er en autorisert selger av deres produkter btw. 

  • Liker 2
Lenke til kommentar

Nja, det er vel snarere slik at f.eks. Kanger outsourcer CNC-maskinering av metall og andre komponenter til diverse fabrikker hvor de forskjellige prosessene lønner seg at foretas, og som har kapasitet til å ta unna bestillingene. Glass, pakninger, metall hentes fra forskjellige leverandører. Chassis maskinéres et sted, mens elektronikk og andre ting kommer fra andre steder. De har ikke alle delene så de lager ikke komplette produkter. De nødvendige komponentene kommer inn fra de forskjellige leverandørene til Kanger for kvalitetskontroll ift. bestilte spesifikasjoner, og går til assembly hos dem, med QC i flere trinn underveis.

Det varierer mellom de forskjellige produsentene hvor mye av komponentproduksjonen de outsourcer, fra de som gjør det meste inhouse, til de som henter det meste utenfra.

 

Her er fra Phil Busardos besøk hos Kanger. De forklarer produksjonskjeden sin selv her ila. omvisningen.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

 

 

Dessverre er norske dampsjapper latterlig dårlige. Derfor jeg handler fra Kina. Du må bare sjekke alle og de svenske. 

 

Har du noen URL-er på lur her?

 

 

Fantastisk at ingen av dem selger coils til Endura t18... Er jeg screwed her?

 

Lenke til kommentar

 

Husker jeg kjøpe juice med nikotin fra danmark i 2014 og noen ganger i 2015 uten problemer

 

Er det nylig at det ikke er lov fra danmark?

 

Har aldri vært lov å kjøpe nikotin fra Danmark. Du kan kjøpe fra alle EU land for unntak av Danmark, Finland og Ungarn.
et er vel fullstendig lov å kjøpe FRA Danmark for en intetanende nordmann - dansker kan derimot ikke lagre nikotin lokalt, men det er ikke kundens problem. Cphvapours har solgt åpent med nikotin i mange år, jeg mener de benytter tollager. Dvs at de får nikotinholdige varer fra England, som ikke formelt innføres, men oppbevares på et separat lager typisk på havna - varene er da i et slags internasjonalt farvann, og de kan gå på lageret for å pakke og sende ut, som gjør at sluttbruker i prinsippet er importør.
Lenke til kommentar

Dagens vapemail: Vaporesso Gemini RTA.

 

3373_0.jpg

 

Kom med sorte pakninger, ikke orange. Fant fort ut at den ikke funket spesielt bra til munn-til-lunge, så da ble det miksing av en batch 3mg 50/50 juice (med cola-smak), og 2x7 wraps med 26g kanthal på 3mm indre diameter, endte opp på ca. 0,45 ohm. Det damper rimelig bra selv på 35W og smaker fortreffelig.

Må nok teste litt med wicking for å få det helt optimalt, de som er i nå er litt for løse, men damper likevel veldig brukbart.

Lenke til kommentar

Du har rett i at de deler opp produksjonen i flere kategorier. De som ikke kommer i kategori A blir gjerne solgt av nettsider som Ebay, FT og Gearbest, eller så blir de rewrappet og solgt som noe helt annet. Regner med du har sett batterier som f.eks 3500-4000 mAh - 35-40A. Disse bruker ofte å være HE2 og 25R som feilet litt i produksjonen. 

  • Liker 1
Lenke til kommentar

BBC publiserte en story i går om britiske legers og helseetaters anbefalinger og syn på damping: http://www.bbc.com/news/health-36139618

 

 

Edit: Kanger henter "Protank"-navnet tilbake med en sterkt videreutviklet utgave med både ferdige hoder og en Velocity-style RBA-seksjon for både direkte lungetrekk og MTL. Lekkert.

Håper testerne er kjapp på labben her, og at norske forhandlere evt. er raske med å få den inn. Kanskje den blir forbudt å selge i Norge pga. høy kapasitet.

tumblr_o6a1mmeXfV1vqi4g3o1_540.jpg

Endret av xRun
Lenke til kommentar

Jeg har en eLeaf iStick 30W som jeg bruker daglig med en eLeaf GS Air M-tank med 1.5 ohm coil. Mens jeg sto og dampet i dag, slo plutselig batteriet seg av helt ut av det blå, og når jeg kobla det i en lader igjen, står det bare "Atomizer Low" når jeg prøver å bruke den.

 

Har ingen andre batteri eller tanker med meg, så jeg får ikke testa med noe annet oppsett før i morgen kveld (potensielt alt for lenge å klare seg uten nikotin). Noen som har peil på hva det kan være, og hvordan jeg får fiksa det?

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...