Gå til innhold
Spørsmål om helse? Still spørsmål anonymt her ×
Husk at de som svarer ikke nødvendigvis er helsefaglig personell. Ta kontakt med fastlege ved bekymringer!

Plagsomt hudutslett - HJELP


Anbefalte innlegg

Hei!

 

Jeg har fått et hudutslett på magen og er ganske plaget av det. Det kom helt plutselig og ble mer og mer etterhvert som tiden gikk. Utsletttet består av litt røde, kviselignende greier, og de er på oppe på magen, nesten rett under brystet. Det er en varierende størrelse på de og det klør som faen, særlig på natta. Har brukt også brukt korisonkrem og andre anti kløe/eksem kremer men ingenting har hjulpet hittil.

 

Jeg har lest meg litt opp på det og kom frem til at det kanskje kunne være skabb. Men det er lite sannsynlig da jeg ikke har hatt seksuell kontakt i det siste, og er i tilegg flink med å bytte/vaske sengetøy og klær regelmessig, men man vet jo aldri. Men utslettet har ikke sånne gråhvite ganger som det skal være i en skabb-situasjon, men ligner mer på "hovne kviser" uten noe betent (altså ikke noe puss i). Leste også at det kan være pityriasis rosea  eller urtikaria, men synes ikke utslettet mitt ligner helt på det utfra bildene. Er veldig lei og har kontaktet lege, men har ikke fått før om 1 hel uke til :( Noen som vet hva dette kan være, og har opplevd noe lignende?

 

OGSÅ lurte jeg på om det er mulig å gå direkte til hudlege hvis man allerede har blitt henvist tidligere fra fastlegen sin?Jeg ble henvis i januar, men da handlet det om et akne-problem. Det tar alltid laaang tid å få time hos hudlegen, men er verdt et førsøk! Noen som har erfaringer med dette og kan hjelpe?Kjenner jeg er veldig oppgitt av dette jævla utslettet og håper det går over snart!  

 

Setter pris på seriøse svar :)

 

 



Anonymous poster hash: 64827...b21
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...