Gå til innhold

Star Citizen - the open-world space sim from the creator of Wing Commander


Anbefalte innlegg

De store spillstudioene bruker også en god del penger på reklame. Star Citizen har intet reklamebudsjett, men de lager istedet små reklamevideoer av romskipene og brosjyrer til dem. Dessuten reiser Chris Roberts rundt og holder intervjuer og foredrag. Resten av reklamen er spillere og media over jungeltelegrafen.

 

Men CIG gjør noe ingen har gjort før dem: de involverer spillerne/kundene hele tiden via nettsiden. Omtrent hver dag kommer mer info rundt spillet, og smakebiter på hva som kommer senere. Akkurat nå har de en serie med poller hvor de spør om hva slags romskip man ønsker at de lager neste gang.

 

Dette er noe helt annet enn å lage en teaser video og så blir det stille et par år før det endelige spillet er ferdig, sik man tradisjonelt gjør det. Da får ikke fansen anledning til å bidra med mye underveis.

 

Jeg synes det er genialt at CIG slipper spillet litt og litt i moduler. Når Dogfighting Module kommer nå i slutten av desember får vi en miniutgave av Star Citizen som vi kan spille helt frem til ferdig versjon i 2015. Og flere moduler kommer, så spillet blir bare større etter hvert.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Jeg vennter med noen form for feiring eller påstander om att det blir så bra altså til det kommer.

Har kommentert dette mellom en annen jeg kjenner og. Att det spiller ingen rolle hvem som lager det, dem kan feile stort uansett. Så man må ikke være blinde bare av den grunnen.

 

Har fått hør det att jeg har sagt det ja. "Altfor pessimistisk holdning " :grumpy: Med tanke på hva han har vært med å lage så kan ikke mange tro det kan bli dårlig. Jeg mener ikke noe før jeg har testa det.

 

Bare for min del håpe det blir noe som fenger meg nok til att jeg vill spille en stund. Ikke bare fordi kammerater gjør det. Har jo bare ett 325a i hangaren men det er jo mer enn ingenting.

 

Kan godt kjøpe en idris idag\natt om det var det. Men det er det ikke verdt. 1-1500$ er det ikke verdt om man kan skaffe det seinere? Er som noen kommenterte, bare for å vise E-penis.. :D

Lenke til kommentar

Er jo ingen garanti for at spillet blir den suksessen mange håper på. Men det hjelper godt på når mannen/gjengen bak spillet har en visjon og et ønske om å lage den beste rom simmen som er mulig. De er heller ikke knebla av EA/Actiblizz +++ som henger over hodene og skal se grunkene fly inn snarest mulig, samma om spillet er ferdig eller ikke.

 

 

I forhold til å kaste noen kroner inn or å finansiere spillet, alle kunne jo bare kjøpt den billigste pakken, så fått det beste spillet CIG greide å gi ut(i forhold til budsjett). Og skaffet seg de resterende skipene i spillet etterpå, men da hadde jo heller ikke budsjettet vært i nærheten av det det er i dag.

 

Men ingen bør uansett satse mer penger en hva de er villige til å miste.

Lenke til kommentar

Hmm.

 

jeg er optimistisk med tanke på hvordan de lagde wc på 90tallet. Og med dagens hw og engines er jeg naiv nok til å tro det blir bra. Jeg forventer ikke at det er feilfritt, og jeg vil tro at det blir noen sure miner når balansering skal gjøres. Men jeg ser det som artig å "få være med på å utvikle" spillet. Det er bare å ha et åpent sinn og vite at spillet ikke lanseres på lang tid. . Så får man bidra med å rapportere, og kommentere, det man ser, og tror er feil.

det er heldigvis en utvikler som hører på folks synspunkter og meninger, så det er håp.

Lenke til kommentar

Må innrømme at de forrige livestream'ene ble ganske slitsomme i lengden. Slet meg faktisk gjennom hele sulamitten. Begynner å bli for gammel for sånt tror jeg, hehe. Denne gangen ble det nesten for kort igjen... Men bedre med for kort enn for langt. ;)

Er spent på mer info om de "nye" skipene, spesielt Anvil Carrack. Vurderer sterkt et kjøp av den hvis det faller i smak.

Forresten, hvem her har lest gjennom alt av lore til nå? Er rimelig sucker for sånt, så kunne godt tenkt meg å fått dette med meg. Men har stort sett kun blitt med tanken til nå. Er desverre alt for opptatt for tiden, så har falt av lasset for lengst. Så nå er det et hav å gå gjennom.. Skikkelig luksus-problem dette her! Jaja, kan trøste meg med spørsmålet mitt som jeg fikk svar på tidligere i alle fall:

 

Edit: 26:10

 

Endret av Istapp
Lenke til kommentar

https://robertsspaceindustries.com/comm-link/transmission/13408-Giving-Thanks

 

 

That’s because Star Citizen isn’t a game in a normal sense of the word. It’s not a finite experience that you will play for a week and put down. Star Citizen is the promise of endless adventure in the openness of space. We all don’t have the same exact dream. Some of us want to explore uncharted stars, some of us want to build a trading empire, some of us want to make our name as a fearless bounty hunter or mercenary or some want to pray on easy targets as a notorious pirate. The spaceship sitting in our hangars represents that promise of adventure, the ability to blast off into space to make our fortune and a name for ourselves. We all in some way are following our childhood dreams when we looked up to the stars and wondered what it would be like traveling among them.

 

I like him.

Lenke til kommentar

Klarte ikke å holde meg lenger. For en spillelei sci-fi fan så er dette et lys i enden av tunnelen. Dette tror jeg kommer til å ha alt jeg kunne ønske meg og mer, i et romspill.

Ville ikke gå helt overboard på lommeboka men samtidig gi mer enn jeg ville gitt for et standard AAA spill, som vanligvis har en holdbarhet på noen få dager.

 

Kjøpte meg Hornet F7C+ pakka.

Er det fortsatt mulig å fikse LTI ved hjelp av noen snille sjeler, eller er den muligheten blitt fjernet?

Endret av fluks1
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...