Gå til innhold

TILBAKEBLIKK: Da The Sims kom ut i 2000 var det noe helt unikt


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Sims 1 hadde muligheter for homofili, i sims 2 kunne du bli tatt av romvesner og probet. i Sims 3 kan man bygge roboter å ha årnings med dem ;) Sims er virkelig en progressiv serie.

 

Jeg tror The Sims har utviklet seg mere enn som så, hva ellers skal de med hundre og ørten expansion packs? :) De fleste spillserier endrer seg ikke mye, bare tenk på CoD, Mario, Battlefield, Arma osv..

 

Skulle det være Potet Misbruker eller Potetmisbruker?

  • Liker 1
Lenke til kommentar

The Sims-serien er absolutt en liten guilty pleasure, synes fortsatt det er artig å spille. Hadde ikke det kostet tusenvis av kroner å spille Sims 4 inkludert alle DLC-ene hadde jeg sikkert spilt det mer.

 

De har 50 % salg i sommeren, kjøp alt da.

 

Har over 500 timer in The Sims 4, har elsket hver time, jeg håper de legger til mer onde og ødeleggende ting siden akkurat nå så er spillet litt for enkelt.

 

Penger gir deg ikke så mye så man kan leve fattig uten noen dårlige stats.

Lenke til kommentar

Jeg hadde det mye moro med The Sims back in the day, så dette vekket mange gode minner.

 

Det minst morsomme med The Sims var vel de stadige behovene. Som kom altfor raskt.

 

I det første spillet så var det rett og slett utmattende å holde på 10 venner som man brukte til å få de siste forfremmelsene. Det som var greit med Unleashed var at man bare kunne bli venner med 10 katter istedet.

Lenke til kommentar

Jeg husker jeg pleide å lage store hus med kun et rom, masse tilfedlige møbler og fyrverkeri innendørs. Så inviterte jeg til fest. Da gjestene var i full fest gikk jeg rundt og fyrte av raketter. :D

 

Jeg pleide også ha en dør ut til hagen i husene jeg lagde. I det enen nabolaget så hadde en venn meg meg et eget hus og familie som han hadde brukt en del tid på da han var borte hos meg og spilte. Da jeg spilte med mitt eget hus så kom konen i familen til min venn over på besøk. Da hun skulel gå hjem igjen så gikk hun ut hagedøren og klarte ikke å finne veien rundt huset. Jeg synes det fikk være, og brydde meg ikke så mye. Dessverre så døde hun der etter noen dager. Det synes jeg var veldig moro helt til hagen min ble full av folk som sørget ved urnen hennes. De stod nemlig i veien og ble aldri ferdig. Jeg solgte urnen etterpå og lagret.

Vennen min ble ikke så glad siden jeg hadde ødelagt familien hans, og han ba meg slette huset :wee:

 

En annen gang så opplevde jeg at huset ble uten beboere mens jeg spilte. Far og sønn i denne hustanden. Far døde i en kjøkkenbrann samme dagen som sønnen ble innkalt til militærskole. Jeg kunne kjøpe møbler og slikt, men etter jeg lagret og gikk ut til nabolaget stod huset som til salgs.

 

En annen artig ting (i Sims 2 vel og merke) var da jeg lagde familein min, og familen til bestevennen min. Planen min var at vi skulle bli bestevenner. Det gikk strålende til en av oss ville være mer enn bare venner. Da ble det slutt på det prosjektet.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...