Gå til innhold

Telenor - You'll never guss?


Anbefalte innlegg

Blir låst til folk mellom 18 og 28 ja

 

2gb til 12gb telenor yng abb

 

Fra 249 kr

 

På frihet blir det en økning på 10,20 og 25 abb . Tidligere 8,10 og 20

 

Ung abb skifter navn til U18

 

Noen prisendringer på Frihet? Eller blir det 10 (449 kr mnd), 20 (499 kr mnd) og 25 (599 kr mnd) om man skal speile prisene på 8, 10 og 20 GB fra i dag?

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Telenor Yng prisene har ikke Nystad97 fått med seg.

 

Det er det som er selve "nyheten" i dag....For ungdommen. Abb fra 2 GB til 12GB. Fra 249 kr. Gratis streaming fra spotify, tidal, apple og Google Music. Kan bytte fri tale mot 1 GB ekstra og 60 samtaler. Bruker du over 60 samtaler koster det En krone pr ny samtale, uansett hvor lenge den er

 

Prisene på frihet bildene er mer eller mindre samme som fra før,  som jeg skrev tidligere er det 8, 10 og 15 som får GB økning. Resten er uendret.

 

på U18 legges det til et 1GB abb til 199 kr og 6Gb endres til 8G til samme pris

Endret av kewell79
Lenke til kommentar

Nå som man åpenbart ikke trenger å bry seg med nettnøytalitets-prinsipper med referanse til fri radiostreaming hos OneCall i fylker der FM legges ned og fri musikkstreaming hos Telenor så er spørsmålet hvem som er nestemann ut med fri bruk av X tjeneste( r ). Telia har jo hatt fri bruk av sosiale medier som Facebook, Instagram o.l. i Sverige i flere år allerede. 

 

Nkom sa i januar at de skulle granske OneCall sitt fri radio-tilbud, de har vel kanskje konkludert med at det er greit nå eller så regner vel Telenor med at de kommer unna med det uansett og ikke bryr seg med den slags "detaljer" som nettnøytralitet.

Endret av Hedonism
  • Liker 2
Lenke til kommentar

Det som slår meg litt er at Telenor sin Yng-lansering så langt ikke har hatt en slik "når kommer dere med dette??"-påtrykk på facebook-sidene til konkurrentene. Når Ice lanserte datarollover så ble de fleste operatørene pepret med spørsmål om "kommer dree også med rollover??" mens eneste jeg ser så langt i dag er et enslig spørsmål på Talkmore sin vegg om ikke de også vurderer fri musikkstreaming. Ingen reaksjon fra kunder hos verken Telia, Chess, OneCall, Hello osv i skrivende stund.

 

Så spørsmålet er hvor bra de har truffet her eller om det rett og slett ikke er blitt godt nok kjent via media enda til at andre kunder begynner å mase etter lignende konsept hos andre operatører. Eller kanskje det rett og slett ikke slår så godt an som Telenor hadde håpet.

  • Liker 2
Lenke til kommentar
Gjest Slettet-376f9

Jeg sliter med feber, men hvis den slipper i morgen skal jeg finlese Telias ungdomstilbud og se hva de tilbyr. Kan ikke huske at det ble mye diskusjon om den på diskusjon.no.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...