Jump to content

paarsand

Medlemmer
 • Content Count

  283
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

37 :)
 1. Telenor hjemmebredbånd er vel fremdeles det beste tilbudet, til tross for etableringsprisen for modemet. Eneste aberet er at man ikke kan ta med seg routeren, fungerer kun der den blir satt opp. Hvertfall iflg telenor's sider.
 2. Det vet jeg, men jeg opplever listen som litt sporadisk. Flere av Xiaomi-modellene som står der har jeg selv informert Ice om at fungerer lenge før de stod på listen Dette gjelder blandt annet A2 og Redmi note 7.
 3. Noen som har testet xiaomi mi a3 på ice og kan bekrefte om de har 4g tale? Funksjonaliteten er ofte tilgjengelig uten at ice er klar over det virker det som, før de får nok rapporter om at det funker. Var hvertfall slik med min redmi note 7 og mi a2. Vurderer mi a3, derfor jeg lurte. og førstelinjesupport er somregel på bærtur.
 4. Nei, ingen trafikk. Kun en utgående samtale hvis den blir trykket på. Som ikke engang blir besvart.
 5. Finnes det et kontantkort som ikke deaktiveres etter inaktivitet? Eller noe tilsvarende som ikke koster noe i måneden? Skal ha den i en slags "trygghetsalarm". Opplegget er ferdig satt opp. er en bryter som ringer et par gitte nummer. Men kontantkortene går ut på dato hele tiden :|
 6. Men hvor fant du appen? Ser ingen linker til play store eller app store.
 7. Det her var en mangelfull artikkel. Er ingenting relatert til vegvesenet i hold appen som jeg kan se.
 8. Junior har kun data når telefonen er tilkoblet ice sitt eget nett. At det står Ice+ på toppen, på låseskjerm, eller litt avhengig av modell osv. Les på ice sine sider, begrensningene er tydelig listet opp.
 9. Nå har vi meget god ice-dekning i Fredrikstad, så han har ikke frekventert mye på telias nett. Men det forekommer.
 10. Guttungen har ikke hatt noen problemer. Får ringt og sendt sms i telias nett. Data får han ikke der, men det er jo en del av dealen.
 11. Har aldri hatt noe trøbbel der heller jeg, vel og merke kun vært noen få steder i europa de siste årene. Sverige fungerer plettfritt hvertfall, der er jeg relativt ofte (bor i Østfold)
 12. Jeg har hatt ice i et par år nå, og opplever samtaler som helt problemfritt. Etter volte på ice sitt eget nett har det blitt enda bedre totalt sett. Har aldri hatt de problemene folk piper så fælt om med sms/mms og datainnstillinger eller samtaler som faller ut. Så bank i bordet. Dritfornøyd. Nå fikk jeg i tillegg 6gb + datafrihet for 299 i juli og august (sommerkampanje), så jeg har ikke noe annet enn positivt å si. Gjerrigknarken som jeg er så hopper jeg tilbake på 1GB etter august, men har kun behov i sommermånedene.
 13. Jeg snakket med 3g senest i sta der ice ikke hadde egne master. De har dårlig tid hvis de skal stenge hele Østfold i mai som det står på nettsidene til telia
×
×
 • Create New...