Gå til innhold

Trumps påståtte "muslim-forbud" er FAKE NEWS


VRK18

  

32 stemmer

  1. 1. Bør Norge svare på Trumps migrant-nei ved å ta imot flere migranter?

    • Ja
      5
    • Nei
      27


Anbefalte innlegg

Trumps påståtte "muslim-forbud" er ikke et muslim-forbud i det hele tatt. De landene med flest muslimer i verden er:

 

Indonesia

Pakistan

India

Bangladesh

Nigeria

 

Ikke en eneste muslim fra disse landene har blitt nektet innreise til USA etter at Trump ble president. Det hele er bare nok en falsk nyhet fra mainstream media for å fremstille Trump som en rasist når han i virkeligheten forsøker å beskytte amerikanske borgere mot terrorister.

Endret av VR-katten
  • Liker 4
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Hvorfor stenger han ikke ute Saudia Arabia, Qatar og Kuwait?

 

Fordi han kun bedriver populistisk symbolpolitikk.

 

Nå sitter det til overmål hundrevis av reisende fast i terminalene på ulike flyplasser i USA, dette inkluderer "muslimer" som fra før har vært i landet flere år.

 

Jeg støtter forsåvidt ethvert lands rett til "tiltak mot terrorisme", men det Trump har satt i gang er alt for generelt.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Hvor snakkes det om "muslim-forbud" da?

De snakker om at han har stengt for muslimske land, mens noen da synes det er feil. Han stenger for "terroristland" ikke muslimske land.

 

Som sagt over her kan vi jo sammenligne terrorisme fra Iran og Saudi-Arabia. Iran er ikke et terroristland i det hele tatt. De synes bare ikke det er ok at USA skal styre Midtøsten.

 

Det finnes enda ingen US president som virkelig har gått inn for å hindre terrorisme. Og denne executive orderen betyr jo åpenbart ingenting annet enn medieoppslag. Effektene er jo bare idiotiske. 

 

Som tlwrtpmc sa så er det å støtte disse rike oljelandene som gir terroristene mest penger. USA støtter og f.eks bombingen av Yemen når folk der ble lei av Saudi vennen som styrte der. Det er storskala terrorisme direkte utført av Saudi-Arabia, med 100% støtte fra USA, og ca 0.00001% mediedekning. Målet er ikke å stoppe terrorisme, det er å ha en pågående krig mot noen. Alltid en fiende. De har vel funnet ut at uansett hvor mye de prøver så kommer aldri Kina til å bli fiendtlig. Og Russland er langt ifra det det engang var.

 

Det betyr ikke at 9/11 var myndighetene, og Obama vil se amerikanere dø i terror. Når Obama får frigjort soldater i Midtøsten, hva gjør han da? Sender de et annet sted, som f.eks Norge. Og mye til Stillehavet. Jeg vet ikke hva det er, men amerikanerne virker veldig oppsatt på å alltid ha noen å sloss mot. Og våpenlobbyen vil hvertfall det. Og de bryr seg ikke om folk dør.

Lenke til kommentar

Hvorfor stenger han ikke ute Saudia Arabia, Qatar og Kuwait? Dette er land (som indirekte) bidrar til å finansiere terror.

 

To really combat terror, end support for Saudi Arabia:

https://www.theguardian.com/commentisfree/2014/aug/31/combat-terror-end-support-saudi-arabia-dictatorships-fundamentalism

 

Du må nesten spørre Trump om det, kanskje han har et godt svar. Men på stående fot er jeg enig med deg i at også Saudi Arabia burde vært med på listen. 

Lenke til kommentar

 

Hvorfor er disse gjensidig utelukkende?

 

Fordi hvis innreiseforbud er inhumant så bør de ikke ønske at Trump skal være inhuman overfor Saudi-Arabia. 

 

 

Hvis Jonas nekter 5 av sine klassekamerater til å komme i bursdagsselskapet sitt fordi de er bøller, hvorfor er det da rart om vi spør hvorfor han fortsatt inviterte Roger, som er den største bølla på hele skolen?

 

Vi kan fortsatt være uenige i at det å utestenge bøller fra bursdagen er uetisk, men også kritisere Jonas fordi han er en hykler.

 

Dessuten er "Trump-hysterikere" en stråmann du selv har funnet opp. Det er ingenting som tilsier at det er de samme folkene som kritiserer Trump for begge deler.

Endret av Gavekort
  • Liker 4
Lenke til kommentar

Jeg blir aldri klok på Trump-hysterikerne. Først kritiserer de Trump for å være "inhuman" når han innfører innreiseforbud for folk fra seks muslimske land. Deretter kritiserer de Trump for å IKKE innføre innreiseforbud for folk fra Saudi-Arabia.

Det er nesten som om folk har varierte meninger og ikke passer enhetlig inn i en gruppe! :O

 

Venter fortsatt på dokumentasjon om fake news-påstandene dine, forresten.

Lenke til kommentar

Sorry mac, men det er ikke fake, og ingenting er fabrikkert. Enkelte nyhetssider forstår det slik at dette innreiseforbudet er å gå etter muslimer, men det er deres tolkning av reelle fakta. Jeg vil ikke en gang si det er misvisende, fordi jeg har ikke sett noen som unnlater å nevne hvilke syv land det gjelder.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...