Gå til innhold

ANMELDELSE: Until Dawn: Rush of Blood


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Synes du det var et horror spill skulle du virkelig prøvd "Here they lie". :)

Skvatt ikke av dette spillet her, var mer on the rail shooter, men likte det veldig godt, ville nok gitt det mer enn 6/10 i frohold til pris og replayability.

 

Men "Here they lie" bydde på mine 2 største skvett fra en som har sett & spilt det meste av skrekk og opplevd endel i livet så det sa sitt for meg.

 

Men det stoppet ikke der, jeg virkelig setter det spillet som noe av det sykeste attpåtil, som medie ville jeg sikkert satt det som nummer 2 etter "a serbian film" på en måte.

 

Det er min beste VR opplevelse så langt dog det var veldig pixelert, men man lever seg så godt inn i det at man ikke tenker mye på det.

 

Ble vel nesten en anbefalning av et annet spill det her, men Until Dawn var noe jeg synes var en morsom opplevelse.

 

Eve: Valkyrie er også veldig bra for de som liker PvP, nesten litt Call of duty in space, men nå kommer det fra en som ikke liker CoD multiplayer generelt, men veldig bra laget med eye tracking som sikte som gir en god opplevelse.

 

Holder nå på med "Bound" husker jeg rett, et spill jeg ikke generelt hadde hoppet inn i, men i VR så er det utrolig vakkert, trodde aldri jeg skulle si noe sånt om bortimot et "dansene ballerina platform spill", men det ser bare så pent ut når hun beveger seg foran deg.

 

Jeg gleder meg masse til VR fremover da jeg ser dette som fremtiden i spill verdene (i det minste for veldig mange av oss), alle som har testet hos meg sier det er absolutt det kuleste de har prøvd i dataverdenen & vi snakker om endel som har sittet å spilt siden pong kom ut eller startet med det.

 

Jeg er heldigvis en som ikke blir syk eller kvalm av å spille, noe mine venner og familie heller ikke har blitt så det er en annen positiv ting. Lett å ta på seg & liten vekt.

 

Skulle gjerne spilt mer VR enn jeg har gjort, men har endel andre spill & ny tv i hus (prøvd 5 ulike modeller så langt & venter på en 6.) så har blitt endel tid på det også.

 

Men første gang jeg tok på meg VR kun i VR worlds uten å ha engang startet et spill så fikk jeg et glis som jeg ikke har hatt på... hmm det er vanskelig å si, tror ikke det har skjedd i mine 32 år som aktiv spiller.

 

Så ble det en tur med den under vann med haien i og med det er min største fobi så det ble jo en kjempegod opplevelse. :)

 

Skulle gjerne sagt løp & kjøp, men nå er det jo en veldig høy pris pluss ps4 pro som kommer ut.

 

Er vel noe man kan vente med til det er flere spill ute også, men for de som har råd & virkelig suger etter det hadde jeg ikke nølt.

 

Men det er nå min mening samt mine venner (dog de fleste ikke har kjøpt pga pris foreløpig & bestilt ps4 pro & gjerne ny tv så har blitt et dyrt år).

 

Dette ble nå veeeldig langt, men kjenner du ikke noen som har det & har mulighet til å teste det i en butikk er det noe man burde gjøre. :)

  • Liker 2
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...