Gå til innhold

Kjøp av sub


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

8" er lite, men for 4000,- kan man få en ganske ok 10".

 

Sunfire SDS-10 og Klipsch R-110SW er gode alternativer i prisklassen.

 

Skal man opp i størrelse holder det ikke med kr. 4000,-. Da bør man slenge på en tusenlapp eller to ekstra hvis man ønsker noe av god kvalitet.

 

XTZ, Klipsch og Sunfire er uansett merker en bør sjekke ut.

 

Det finnes forøvrig en masse rimeligere subwoofere fra prisklasse kr. 1500,- og oppover fra f.eks. Dynavoice, Proson og Argon. For mange kan de fungere mer enn godt nok, men de har ofte sine begrensinger i både kraft, kvalitet og finish.

Endret av Valotunk
  • Liker 1
Lenke til kommentar
Det finnes forøvrig en masse rimeligere subwoofere fra prisklasse kr. 1500,- og oppover fra f.eks. Dynavoice, Proson og Argon. For mange kan de fungere mer enn godt nok, men de har ofte sine begrensinger i både kraft, kvalitet og finish.

Tror man kan styre unna den prisklassen i dette tilfellet blir nesten som logitech\creative PC høytallere ullen bass nesten ubruklig til annet å hjemme under et skap eller på gulvet på lengere avstand. Neppe for Hifi musikk eller hvis man er litt kresen.

 

Ville anbefalt trådstarter å ta subben som nr 2 hvis pengene ikke strekker til.

Er nok ganske stor oppgradering fra TV høytaller\pc høytaller dette.

 

Sunfire SDS-10 og Klipsch R-110SW er sikkert gode selv om aldri hørt den.

Antar største begrensingen med de hvis man skal spille høyt er kanskje slaglengden og forsterken.

Så kommer litt ann på hvor stort rom det er om det er mur\trehus etc.

 

Subwoolfer burde hatt fjernkontroll eller hatt knapper\volum på fremsiden det hadde vært enklere.

Endret av LMH1
  • Liker 1
Lenke til kommentar

Du har pre out-sub utgang så det går fint  koble en aktiv sub til den forsterkeren. 

 

Jeg synes det er viktigere å diskutere hva du bruker anlegget til en å gå rett på pris. Hører du på ting som krever at subwooferen kan flytte mye luft raskt bør du ha en sterkere høyttaler (500w+). Skal du bare høre på litt vanlig musikk (uten for mye bass) og litt film kan du klare deg fint med en svakere høyttaler (~200w).

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Jeg synes du klarer deg fint og nå har du jammen klart å gi deg selv det beste svaret i tråden.

 

Din stue er ikke større enn at du klarer deg med en 10-tommer eller en moderne 8 tommer. Jeg kjøpte meg en System Audio Saxo 8 til 2-lapper på finn og har testet den opp mot en ASW610XP. Det er ikke mulig å høre forskjell før det skrangler i veggene fra den kraftigste.

  • Liker 2
Lenke til kommentar

vesletun, Her skal du få det beste rådet i tråden. 

Ikke kjøp noe uten å lytte til det først. Sammenlign selv, finn ut hva du liker.

Rommet du lytter i har mye å si for lyden. Kanskje er det umulig for deg å få den lydkvaliteten du ønsker i det rommet uansett prisklasse.



Markedsføring for ulike produkter inkluderer "reviews", anmeldelser og "tester". Det inkluderer også brukere som lager utallige falske brukere på forum og diskusjonsgrupper hvor de snakker nedsettende om alle produkter unntatt det de er betalt for å anbefale.



Se gjerne den videoen, jeg tror du vil bli overrasket, de prøver å skape inntrykk av at noen har gjort en seriøs test men ingenting av det de sier er sant.
Hele greien er en bløff som markedsføringsgruppen selv laget inne på fabrikken. Demperene de produserer og selger er ment på sivilmarkedet, de er de eneste som ikke vet hvor dårlige produktene er. De kan se den reklamefilmen og tenke at det stiller lyddemperen i et godt lys eller at den er bedre enn den andre demperen som ikke klarte den "offisielle" "testen".

 

 

 

 

 

Du kan kjøpe noe helt tilfeldig på nettet. Eller du kan lese reviews og anbefalinger og deretter gjøre et kjøp i samme prisklasse, du oppnår akkurat det samme.

Hvis du vil unngå å bli skuffet må du prøve varen før du kjøper den. Dess flere produkter du prøver dess større er sjansen for at du blir svært fornøyd med kjøpet :)

Lenke til kommentar

Jeg bor 12 mil unda nermeste sted jeg kan lytte på e sub så det blir litt langt å reise.  Noe som bra brukt på finn.no Så da mente jeg å kjøpe noe på nette. Har ikke så mye greie på  det der og da spør jeg dere. Finnes det noe brukbart på finn nå.

Endret av vesletun
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...