Gå til innhold

Pokemon - et spill med høy åndefaktor?


Budeia

Anbefalte innlegg

http://www.dailymail.co.uk/news/article-3734361/Woman-tells-police-RAPED-Pokemon-character-felt-assault-virtual-reality-game-detected-creature-bedroom.html

 

Det viser seg at ei russisk dame føler seg voldtatt av en Pokemon, og at hunden hennes reagerer når hun spiller det.

Dette kan enten bety at hun er riv, ruskende gal, eller at dette faktisk er et veldig åndelig spill og at flere spillere snart vil rapportere lignende ting.

 

 

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Dette kan enten bety at hun er riv, ruskende gal, eller at dette faktisk er et veldig åndelig spill og at flere spillere snart vil rapportere lignende ting.

 

 

Noen blir voldtatt av Pokemon andre blir elsket av fantasivennen sin. Same shit different wrapping.

Kinky pokelove vs nestekjærlighet.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Er nok ikke noe åndelig ved Pokémon Go nei. Men er et artig spill som gleder mange millioner rundtom, det er det viktigste. :)

Faktisk enig med deg. Har ikke spilt det selv, men liker konseptet der folk faktisk må røre seg for å få tak i disse figurene i den virkelige verden, noe som helst sikkert er bra..

 

Og selvsagt er det ikke noe åndelig med pokemon, det er et elektronisk spill, helt og holdent.. Hva er det med religiøse og slike spill egentlig? Er det frykten for at dette skal være mer interesant enn jesus? Ikke at det skal mye til, selv å sitte å se sine egne tå negler gror er jo morsommere.. 

 

Voldtatt av en pokemon? Jøss for noen fantasier og ønske tenkninger... 

Lenke til kommentar

"Faktisk enig med deg" - ref. tidligere poster? :rofl:

Anyway.. Er ikke enig i dette med Jesus og tånegler (Jesus med stor J forresten :p ), men godt vi kan være enig om noe. Jeg er egentlig ikke så ille skjønner du, selvom jeg tror på Gud ;)

Voldtatt av en pokemon ja, det høres fryktelig fjernt ut :ninja:

Lenke til kommentar

Greit nok det lmlekk.. Men om du ikke har prøvd Go ennå, anbefaler jeg på det sterkeste å prøve! Mulig jeg er besatt av demoner ( :p ) men jeg synes spillet er fantastisk. Og som RWS er inne på, er det et fornuftig spill siden du må ut og røre på deg. Sosialt kan det også være, da du møter på andre spillere ute (f.eks. rundt pokestops).

Lenke til kommentar

Har ikke tid til å bli avhengig av Pokémon Go, noe jeg føler meg ganske så sikker på at jeg hadde blitt.

Hmm, du er nok inne på hvorfor jeg ikke tørr å spille enkelte spill også...  :) Spill er gøy, ihvertfall i små perioder og slike spill som får deg ut og gå litt skulle det vært laget flere av syntes jeg, da det er bra for alle aldere. 

 

Jeg kjøpte min første PC i 1995 (Solgte en bil til en som utrolig nok ikke pruttet og fikk 20 000 mer enn jeg hadde tenkt...) men jeg turte pokker ikke å si noe om det til mine arbeids kolleger, for PC var det bare nerder med fotform sko og runde briller som hadde og jeg hadde hverken runde briller eller fotform sko... Dessuten var det flaut for voksne å spille spill den gangen, da det liksom var gjengs oppfattning at spill, det var for unger det... Så jeg holdt kjeft om at jeg på kveldene satt med microsoft flight simulator 6.0 i ihvertfall to år, da traff jeg en annen kollega som fikk øye på manualen til det spillet som jeg hadde i sekken og begynte å prate om det... Etter da var det ikke så farlig... Og rundt år 2K ble PC mer eller mindre allemanns eie og dette var ikke tabu lenger.. :)

 

I dag har jeg til og med sett en 75 åring sitte å spille call of dyty... Er så glad vi har hatt en utvikling i samfunnet vårt som gjorde at vi ikke var nødt til å stivne i "voksenformen" så fort vi ble 21.... og at selv voksne kan more seg med spill og slikt. Tror det er godt både for kropp og sinn noen ganger å slappe av med et spill i noen timer i uka... 

Lenke til kommentar

Har ikke tid til å bli avhengig av Pokémon Go, noe jeg føler meg ganske så sikker på at jeg hadde blitt.

 

Samme her, jeg spilte generasjon 1 og 2 til den store gullmedalje men har ikke hatt tid til å prøve Go. Men jeg digger konseptet med mer aktivitet i underholdningen, i tillegg er det nok mange foreldre nå i dag som spilte pokemon som barn, som har kortsamling på loftet som kan ha en felles interesse som man kan bruke tid på sammen med barna. =)

Lenke til kommentar

Greit nok det lmlekk.. Men om du ikke har prøvd Go ennå, anbefaler jeg på det sterkeste å prøve! Mulig jeg er besatt av demoner ( :p ) men jeg synes spillet er fantastisk.

 

Dette er en ansvarsløs holdning... :)

Er også redd for å bli avhengig, og er litt enig i at det er upassende at halvgamle folk invaderer bygninger, borettslag og lignende for å fange pokemons (det betyr å fange pocket monsters eller lommemonstre?)

Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...

Jeg er foreløpig bare på nivå 15 på åndeskalaen i spillet. Ved hvilket nivå bør jeg ringe eksorsist?

 

Uavhengig av spillet må du søke en demonutdriver på grunn av arvesynds-forbannelsene som du finner i Mosebøkene. Ganske sikkert har du med deg alle eller de fleste av disse fra forfedrene og formødrene: Bastard curse (noen som var født utenfor gyldig ekteskap), curse of idols (tilbedelse av avguder), adultery curse, incest curse, witchcraft curse, astrology curse, rebellion curse... you name it.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...