Gå til innhold

Topp 5 spill til PS4 så langt i din vurdering (liste, ja takk)


zeebra

Anbefalte innlegg

Ok, jeg trenger noen gode tips til gode spill. Så langt har PS4 vært en skuffelse for min del i forhold til hva PS3 var, med unntak av Metal Gear: Phantom Pain.

 

Kanskje jeg ikke har spilt rett spill? Sett opp topp 5 liste over dine favorittspill til PS4 så langt. Hvis du ikke kan komme på 5, så sett opp så mange du kan komme på. Ikke ta med spill du ikke likte. Men kommer du på mer enn 5 spill du virkelig liker til PS4 så inkluder gjerne opp til 10 spill i listen din, eller post topp5 ved flere anledninger ettersom den utvikler seg.

 

 

Her er iallefall min liste:

1. Metal Gear Solid 5: The Phantom Pain

2. Fifa 15

3. Uncharted 4 (skuffelse for min del, men selvsagt bra spill)

4.

5.

 

 

Jeg får redigere og legge til 2 spill til etterhvert :green:

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Hvis vi ikke begrenser det til eksklusiver:

 

1: Witcher 3

2: Jeg lar Dark Souls III og Bloodborne dele andreplassen

4: Dirt Rally

5: Fallout 4

 

Grand Theft Auto 5 fortjener en plass ganske langt opp på lista dersom kvalitet er eneste kriterie, men det er strengt tatt et forrigegenerasjonsspill. Jeg er fornøyd med PS4 så langt, men kjøpte ikke før Bloodborne kom. Kan godt skjønne at releasekundene har kjent på tålmodighetsgrensene.

Lenke til kommentar
Gjest Slettet+981234789

Siden du sier til Ps4 tar jeg det som eksklusive

 

1.Ratchet & Clank

2.Until Dawn

3.The Last of Us

4.Uncharted 4

5.Asemblance

Lenke til kommentar

Ikke i noen spesielt gjennomtenkt rekkefølge, har heller ikke tatt veldig hensyn til om spillene er eksklusive eller om de finnes til andre plattformer.

 

1. Bloodborne

2. Metal Gear Solid V: The Phantom Pain

3. The Last of Us: Remastered

4. Ratchet & Clank

5. Rocket League

 

Har også nettopp begynt på Uncharted 4, og føler meg forholdsvis sikker på at den kommer til å hoppe rett inn i den lista her.

Når det er sagt så skjønner jeg også litt det en del peker på her, at mye av det beste til PS4 egentlig originalt er PS3-spill, men konsollen er fortsatt relativt tidlig i levetiden sin, og selv om den neppe får en like lang periode som det forgjengeren fikk, så ligger nok mye av det beste foran oss. Det kommer veldig mye spennende nå bare det neste året, og om man ser på alt Sony viste fram under E3, så ser jeg ganske mange spill der som jeg føler meg trygg på vil fortjene en plass på min toppliste.

Lenke til kommentar

Jeg har ikke spilt fem spill til PS4 ennå, så det blir kun en liste over hvilke spill jeg har. Jeg er også en stor Dark Souls-fan så jeg regner med at Bloodborne bør være med, men jeg har ikke spilt det ennå. Det beste jeg har spilt på PS4 så langt er Uncharted 4 og The Witcher 3. Samboern var veldig begeistret for Fallout 4 og Dragon Age: Inquisition, men disse falt ikke helt i smak hos meg. Nå kommer det en del interessante spill i løpet av året, så vi får prøve igjen med en toppliste til neste år. Per i dag er Uncharted 4 (og sannsynligvis Bloodborne) den eneste grunnen til å kjøpe PS4 fremfor Xbone eller spille på PC - egentlig ganske stusselig når man tenker på at konsollen har vært ute en stund.

Lenke til kommentar

Tja, kan jo ta noen av mine:

 

1. Dragon Quest: Heroes. I bunn og grunn Dynasty Warriors i Dragon Quest-universet, men det funker. Kan jo nevne at jeg er stor fan av DQ, så det trekker jo opp. Men selv som et "selvstendig" spill synes jeg det er veldig bra. Er for øvrig ikke noen særlig fan av Dynasty Warriors. Blir for ensformig å bare denge mennesker.

 

2. Star Ocean: Integrity and Faithlessness. Siden dette er min liste havner dette høyt oppe, men det er IKKE for alle. Så langt derifra. De fleste anmeldelsene jeg har sett gir det middels karakter, fordi det er mye å elske og mye å hate med dette spillet. Men for meg er det mye å elske, og jeg kan glatt overse mye av det negative. Klisjé historie, lite cutscenes osv gir jeg blaffen i. Synes det har enormt mye sjarm, og det trekker opp veldig mye. :)

 

3. Just Cause 3. Ja, det fikk mye pepper, og en del av det er fortjent. Det kan bli ensformig hvis man bare gjør det man "skal" gjøre, men det blir jo som å sitte i sandkassen og kun leke med én bil på en ferdig oppmalt vei. Hvorfor ikke kaste veien ut vinduet og lage sin egen? :) JC3 har enormt potensiale til å tulle rundt og lage sin egen moro. :)

 

4. Assassin's Creed: Syndicate. Jepp, er seriøs. Gikk fort lei AC2 spin-offene eller hva de nå kalles, likte ikke AC1 og 3 og har aldri spilt Unity. Eneste jeg har likt før var AC2 hovedspillet og Black Flag. Hadde svært få forhåpninger til Syndicate, men gav det en sjanse. Mange titalls timer senere irriterte jeg meg litt over at jeg hadde så godt som samtlige skills til både Jacob og Evie, så det skillsystemet var litt meningsløst. Hadde foretrukket om vi bare kunne få ca halvparten av skills, så valgene ble mer meningsfulle. Men bortsett fra det var det svært bra tvers gjennom. Beste øyeblikk var da jeg satt oppe i et tårn og så ned på vaktene nedenfor, og skulle finne en måte å snike meg forbi dem på og drepe en dame inne i tårnet. Helt plutselig klikket en vakt fullstendig, gikk berserk, drepte to, tre vakter utenfor, stormet inn i tårnet og drepte damen. Mission complete. WTF? :D :D :D

 

5. Sniper Elite 3. Hadde aldri skjønt helt hva som skulle være så bra med sniperspill, men tenkte å gi SE3 en sjanse. Det tok ikke mange minuttene før jeg var frelst. :) En ting er at man må tenke på vind og distanse før man skyter pga fysikken, men med store, åpne brett, nydelig grafikk og fint lite run 'n gun ble dette en rimelig annerledes opplevelse enn hva jeg har prøvd før. Gleder meg som en unge til Sniper Elite 4. :D Zombie Army Trilogy kan for øvrig kjøpes billig til Steam. Det er på mange måter Sniper Elite med zombier. Og merkelig nok funker det. :)

Lenke til kommentar

 

1. Dragon Quest: Heroes. I bunn og grunn Dynasty Warriors i Dragon Quest-universet, men det funker. Kan jo nevne at jeg er stor fan av DQ, så det trekker jo opp. Men selv som et "selvstendig" spill synes jeg det er veldig bra. Er for øvrig ikke noen særlig fan av Dynasty Warriors. Blir for ensformig å bare denge mennesker.

 

Jeg likte konseptet men gameplay-messig ble dette fort gammelt for min del. Jeg synes det er en kul trend med at man lager musou-versjoner av forskjellige spillserier, men så langt har disse titlene vært langt mindre gjennomførte enn Dynasty Warriors-spillene.

Lenke til kommentar

Svært subjektivt (og kun basert på erfaring inntil halveis inn i spillet da jeg ikke klarer å gi meg tid til å fullføre....)

 

1. Dark Souls 3.

2. The Witcher 3.

3. Bloodborne

 

Kjøper ikke spill ofte. Star Wars Battlefront, Fallout 4 og Shadow of Mordor var og er forsåvidt moro, men skal listen over være crème de la crème så hviler det en viss inngangsterskel på nevnte liste.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...