Gå til innhold

Anbefalte innlegg

Jeg har veldig lang track record med å bruke Borland Delphi, det er en av de første uviklingsspråk/Rad jeg brukte under tidlige windows utgaver (windows 95). Du får ikke noen super speedy programmer av å kode i Delphi, men det er iallefall ekstremt effektivt å få laget et program veldig hurtig, det er det jeg synes er bra.

 

Men det var ikke det jeg ville spørre om, forresten de har også byttet navn, Borland er det gamle navnet som de byttet til Embarcadero, men for gamle dagers skyld liker jeg fortsatt å bruke navnene Borland og Delphi, så jeg bruker bare de navnene.

 

Hva er tankene deres rundt Delphi, det er ikke ofte jeg ser noen snakke om det, men det er jo et "gigantisk" produkt og det er støtte for nesten hva som helst i det, cross platform etc.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Laget noe greier i Delphi for mange år siden og det siste jeg leste var at de vurderte å kutte hele prosjektet. Det har tydeligvis overlevd eller blitt prioritert igjen. Det er jo lett å lage programmer i det, men for meg blir ytelsen fort for dårlig. Mulig de har opsjoner for å strømlinjeforme dette, da det vil gjøre det mer aktuelt. De er langt i fra de eneste med dette problemet, for det er mange RAD-systemer som har bakside på medaljen. Ellers var det lett å omsette ideer til ferdig produkt. Når prosjektene blir store nok og får strenge krav til ytelse forsvinner fort muligheten til å bruke RAD i produksjon. Det utgår rett og slett som alternativ fordi utganspunktet ikke blir kjapt nok, og når ting vokser i størrelse og kompleksitet blir det bare verre og verre.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...