Gå til innhold
Trenger du tips og råd? Still spørsmål anonymt her ×

"sex" uten prevensjon


Anbefalte innlegg

hei, hadde første samleie igår kveld og tenke vi idag kunne prøve å putte penisen opp i fitta uten kondom eller nokon annan form for prevansjon. bare får å kjenne på følelsen, så vi gjor det, var maks inni i 10 sek, men er det fare for å bli gravid liksom(pre-cum) ? 

hilsen to nervøse personer.....



Anonymous poster hash: 0c1ea...66c
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Kjenner ikke til hvordan det er statistisk sett, men kjenner til flere som "hopper av i svingen" som eneste prevensjon. Skal sies at de lever sammen/er gift så det er jo ikke noen krise å bli gravid, men jeg vil nok tippe at sannsynligheten er lav for at du har blitt gravid. Uansett; bruk kondom og ta en graviditetstest.

Lenke til kommentar
Gjest Bruker-245639

 

Pre-cum kan inneholde sædceller, så sånn sett er det ikke risikofritt.

 

Det er vranglære. Forsatsen inneholder ikke spermier. Dog bør man slå lens først slik at man skyller ut eventuelle rester fra utløsning tidligere på dagen.

 

Nei, det er det IKKE. Skal du komme med slike potensielt livspåvirkende påstander får du pokker meg dokumentere dem.

 

Ellers, dere høres veldig unge og uerfarne ut. Bruk kondom en god stund til. I mellomtiden så les mye mer om hvordan menn og kvinners kropp famtisk fungerer.

 

Dra også gjennom arkivene til http://p3.no/juntafil/ og https://tv.nrk.no/serie/newton-pubertet

Lenke til kommentar

Les også om kvinnens menstrasjonssyklus.  Det er bare en dag eller noe sånn hun er fruktbar men pga sperm kan leve en stund inni henne så tror jeg det er 4 dager eller noe slikt som er "faresonen" for dere ungdommer.  

 

Er dere for unge til å få barn så bør dere uansett ikke kødde med dette. Noen er mer fruktbare enn andre og ett eneste jukk kan med max uflax bety mange år med barnebidrag.

Lenke til kommentar

Sjansen er veeeeeldig liten.
Mange par som prøver å få unga i flere månader, før de lykkes. Så du kan jo tenke deg, kor stor sjanse får at hun skal bli gravid av 10 sek?

 

Jeg og kjæresten bruker ikke kondom, bruker "å ta den ut" rett før jeg kommer. Vi har avstandsforhold, så det er nokså begrensa hvor mye sex vi har, men det har gått bra nå i 3 år med den metode. 
Samtidig, det er ikke noe jeg ville anbefalt om du er veldig ung og dere har sex daglig.

Lenke til kommentar
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...