Gå til innhold

Jorden er flat


Anbefalte innlegg

De kristne ble ikke forfulgt i romerriket, det er en løgn kristne har laget for å få støtte.

 

Alt som ikke følger din definisjon er tydeligvis feil som beviser at du har feil ;)

Hvem er det som har fortalt deg at kristne ikke ble forfulgt i Romerriket ?

 

https://en.wikipedia.org/wiki/Persecution_of_Christians

 

Det er en løgn skapt av kristne så de får sympati og støtte. Det er en kristen elite som har dratt det over hodene til folk for å kunne styre dem. Å linke til en wikiside som er laget av eliten beviser at jeg har rett.

  • Liker 5
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Opplysningene om reformatorene sier da sitt... Var grupper som valdenserne og anabaptistene bare oppdiktet? Ikke tilfeldig at mange slike grupper endte opp i USA, nettopp fordi de var forfulgte i sine hjemland.

 

 

Synet på verdens form avgjør faktisk mer enn man skulle tro.

Merker hos meg selv at jeg har hatt en oppfatning om hvem som "eide" himmelen. Mente at Gud hadde skapt både vår verden og himmelen, men ift til himmelen og verdensrommet bakenfor... ja, jeg var nok i tvil om det var Gud eller vitenskapen som eide himmelen. Vitenskapen hadde på en måte tatt kontroll over himmelen og verdensrommet, med mulige sivilisasjoner der ute. Som jeg ikke tror på i dag.

Lenke til kommentar

Selv om jeg vet hvordan bilen din funker betyr ikke det at jeg eier bilen din.

Er det ikke rart hvordan noen virker helt inkapable til å tenke seg ett eneste aspekt ved virkeligheten og livet hvor det ikke finnes en autoritet?

Alt virker til å måtte komme fra noen andre. Ikke rart youtube gjør det bra hos interessegrupper for spesielt interesserte.

  • Liker 2
Lenke til kommentar
Jeg regner med du mener du poster bevis mot en globe her, men vær klar over at denne videoen sier blant annet at man ikke ser refleksjoner i en kule. -og derfor kan ikke jorden være en globe. Dette er noe de av oss som noen gang i livet har bowlet eller spilt billiard eller eid klinkekuler eller bare har sett en kule vet er ren idioti.

Jeg lurer litt på hvorfor du postet dette som bevis.

  • Liker 2
Lenke til kommentar

Til dere som er flat jordere. Tror jeg har kommet over en video som viser mange NASA klipp fra deres "treningsprogram" før de dro til "rommet" og "månen". Har ikke hatt tid til å se den ennå. Men om dere vil så er linken her

https://youtu.be/i0L3BN4-Y0g

Den er på spansk noen ganger. Ellers på engelsk med spansk tekst. Fortell gjerne gullkorn fra videoen, når i videoen det er. Hvis ikke dere gjør det så gjør jeg det senere.

Lenke til kommentar

Har tidevann blitt diskutert ennå?

 

Ja. Tidevann. Månen. Kanten. Sola. ISS. Horisonten. Vinkler. Ballonger. Kameraer. Høyde. Fjell. Domen. Båter. Bibelen. Zoom. Været. Gravitasjon. Masse. Vekt. Magnetisme. Sydpolen. Nordpolen. Kart. Avstand. Fly. Vakum. Speilbilder. You name it! :)

 

Vet ikke om HAARP har blitt diskutert, men det hører virkelig med i konspirasjonen. Eliten har laget HAARP og flatjordere er de eneste som er immune kan jeg tenke meg.

Endret av 4 3
  • Liker 1
Lenke til kommentar

Hva jeg har konkludert med etter og ha vært på internett i 20 år er... ihvertfall nå. ikke tro på en dritt som blir sagt :p Det er for mange som vil at du skal tro på noe som ikke nødvendivis er sant. det er et problem. tror ikke på fact checkers en gang, fordi facts er subject to manipulation. En ting skal sies at der har blit værre etter at internett har blitt mer mainstream. fra den gang folk som brukte pc ble kalt NERDS ...... så... ja

Endret av /-eple-\
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...