Gå til innhold

ANMELDELSE: The Division


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Er lvl 18, men sliter fortsatt med et våpen på lvl 13. Dark Zone interesserer meg ikke, og er ganske lei av å gjøre de samme encounters og side missions om og om og om igjen (nesten bokstavelig talt; det er nøyaktig samme oppdrag på nøyaktig samme sted, bare på andre steder på kartet). Men bortsett fra det stortrives jeg i Division. :) Kommer ikke til å bli noe sesongkort akkurat, men gleder meg til å se hva de får til av mer content.

Lenke til kommentar

Jeg var meget skuffet over spillet etter å ha spilt litt i den første åpne betaen og hadde ingen planer om å kjøpe spillet. Men like etter lansering fikk jeg spillet i gave av en kamerat og da hadde jeg nesten ikke annet valg enn å gi det en ny sjanse.

Siden den gang har jeg logget 19 timer i spillet, og jeg må si meg enig med anmelder om at 7/10 er den karakteren også jeg vil gi spillet. Det blir spennende å se hva de har å komme med i løpet av året, og om dette kan ende opp med å bli en 8-er, 9-er eller til og med en 10-er i tiden som kommer.

Lenke til kommentar

Opp til max level / storyen ferdig har spillet vært litt over gjennomsnittet greit for min del. Gameplayet / skytingen sitter godt nok men noen minuser personlig.*

* Bosser er uinteressante og de samme hele tiden. De bruker enten flammekaster, minigun eller sniper og tåler haugevis med headshots (min erfaring). Hater bullet sponge delen av spillet...

Den blir bare høyere ved økt vanskelighetsgrad itillegg... Før du er max level er det ingen/liten grunn til å gjøre noen missions på hard mode, (ingen exp boost/increase). Ja du får litt bedre våpen (blå istedenfor grønne, men de blir fort utdaterte og når du tar med den ekstra tiden man bruker på drepe hard mode fiender er det liten grunn) - Dette er basert/argumentert igjennom å spille spillet alene!

 

Storyen startet greit nok, men syns det ble dårligere og dårligere lengere ut.*

*Syns det skulle vært mer cutscenes og virkning når man oppgraderte BoO (Base of Operation). 2 voice-acted setninger var altfor lite. Ex: "Great, with the new Supply Line we can blah blah blah"... 

Det samme gjelder story characterne, likte faktisk han Tech sjefen, men de har altfor lite screentime...

 

Startet med å prøve å gjøre alt/samle alt mulig (Echoes, drones/phone recordings etc), men litt over halveis  LV 15-20 gadd jeg ikke mer og gjorde bare side-quest for å være 1 level over story-"dungeon" questet.*

* Mest for å gjøre story missionet litt lettere. De story questene gir mest exp, sidequest nr 2 og encounters gjør man kun for å oppgradere basen. (kjøpte siste Medical upgrade jeg manglet etter siste story quest). Fortsatt halve kartet igjen med encounters, men hva er poenget med å gjøre de nå? .. ingenting

 

Sidequest kan være litt mer lønnsomme å gjøre da de gir crafting recipes og grei exp (alt fra 3-5 sidequest = 1 storyquest/dungeon). 

 

36 timer spilletid logget, skulle gjerne spillt mer, men som Solo er endgame elendig syns jeg, har 1 high-end (pistolen fra siste questet). Vært bittelitt i Dark Zone (lv22), men der også er det crap å være Solo.

 

6,5/10 fra meg. Spillet er ikke teknisk sett dårlig, er bare noen deler jeg skulle ønske var annerledes og etter story'n ser jeg ikke no spillverdi igjen om man spiller alene.

Lenke til kommentar

Spillet får bra gjennomsnitts anmeldelser. 81 på Opencritics og henholdsvis 81 på PS4 versjonen. Og 78 på PC versjonen hos Metacritics. Men da igjen så er PC anmeldere/brukere generelt litt mer grinete da hardware jungelen byr på så mye problemer for mange spill. 

 

Men alt i alt veldig bra anmeldelser og ikke minst salg. Selv har jeg alt for få timer til å avgi noen dom. Men det jeg har spilt er helt der oppe på toppen av lista.

Lenke til kommentar

Elsker spillet selv. Jeg kan sitte å kritisere spillet for å ikke være det jeg trodde det kom til å være, men for 400kr orker jeg ikke å være negativ lengre. Det byr på mye morro og mangfoldige med timer. Og hvis dem legger til mer og mer innhold med mer ting å gjøre i PvP osv også, så har spillet veldig lovende framtid. Jeg vet ikke av noen som IKKE spiller dette lengre, det er latterlig populært.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Har ingenting med Ubisoft å gjøre. Det er svært mange hypete spill de siste årene som ikke har levd opp til forventningene, og det er garantert ikke siste. Kan garantere at på neste E3 vil det bli hype for spill, og de fleste kommer ikke til å leve opp til forventningene.

 

Du har rett og feil. Ubisoft er Publisher og Massive er utvikler. Massive ble kjøpt opp av Ubisoft for 7-8 år siden. Men jeg personlig kaller dette IKKE et Ubisoft spill, og folk som dømmer spillet uten å prøvd det bare fordi Ubisoft sitt navn er rundt det kan drite å dra.

Lenke til kommentar

Det jeg mente med at det ikke har noe med Ubisoft å gjøre er selvsagt at det er veldig mange spill de siste årene som har skuffet stort, men bare noen få av dem har noe som helst med Ubisoft å gjøre. Hva med Street Fighter V, Alien: Colonial Marines, Evole, Batman: Arkham Knight og Destiny? Selv Alien: Isolation skuffet stort, pga de maste hele tiden om "bare én Alien! Woohoo!", men det vi fikk var en endeløs rekke fiender på rekke og rad. Samt en eneste alien i tillegg, i et Alien-spill.

 

Poenget er at hype ødelegger for alle, ikke bare for Ubisoft. Jeg sier ikke at de ikke må ta sin del av kaken, men det er en rimelig stor kake som må deles på mange.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...