Gå til innhold

Virtual Reality - Diskusjonstråden


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
37 minutes ago, Gunfreak said:

RE8 Village kosta ca. 150kr så da kjøpte jeg det for å teste VR modden, siden CAPCOM hater PC og nekter å gi oss VR modusen i RE4 og RE8 som er på PSVR2.

prøvde modden for et par år siden og da døde G2 headsettet mitt(var den anerkjente kabel feilen., Men ble paranoid for at modden hadde gjort det så refunded den og har ikke prøvd siden, men prøvde i går. og vel det er et Resident Evil spill, hadde hatt null interesse av å spille det i flat, jeg spilte mye RE4 på wii fordi jeg brukte wii mote. men kunne aldri tenke meg å frivilig spille et RE spill med vanlig kontroller eller mus og tastatur. 

Første delen fikk slengt på 18+ av Youtube so den vil ingen få se med mindre jeg gir de en link...

Den andre delen har så langt sluppet unna.
Og fikk til en bedre måte å fange video på. Så det ser bedre ut også
 

 

Ny side. Bumper denne frem.

Lenke til kommentar
6 hours ago, Enceladus said:

@Gunfreak

Hvor kjøpte du Village til 150kr?

Ser jo ut som dette funker bra. Er det noe som fungerer mindre bra?

 

Var på steam, var siste dag på salget i går vist..

Det funker bra det, men selve spillet er meh, har spilt i 1 og en halv time, og så langt skutt noen få bad guys, you tror jeg har vandra i en time uten  å skyte noe. Du blir rett som det er banket opp og dratt av gårde, så truer noen med å drepe deg, så løper du og løper du. Og sånn har det hvert i 90 minutter, lite gameplay mer en interaktiv film så langt. 

Om man sammenligner med RE4 ville du jo ha skutt sånn type 100 baddies på denne tiden. 

Desverre er RE4 VR modden mer innviklet å bruke da Praydog sin  mod bare aktiverer VR, du trenger egen mod for FPS modus og enda en mod for VR kontroller osv.

  • Liker 1
Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...

Dette kom litt uventet på meg. Jeg er jo umiddelbart interessert i dette. Regner dog med at det ikke er store spillet. Vi får se.

https://www.roadtovr.com/homeworld-vast-reaches-vr-quest-2-3/

 

Homeworld 3 kan jo også spilles i VR med UEVR, men der ble det for mange problemer med unøyaktighet styring med musen og grafikk som bare viste i et øye til at det var noe særlig god opplevelse.

Lenke til kommentar
44 minutes ago, Gunfreak said:

Men hvorfor ser det crap it? 

Jeg begynner å bli lei VR spill som ser ut som det er laget på orignale doom engine.

VR trenger absolutt ikke se slik ut..

Ikke at jeg har svaret, men jeg vil gjette på.... Quest optimalisering, som så mye annet =_=

Lenke til kommentar

Hvilket VR spill er det som har best grafikk? Det krever jo mye å kjøre VR med høy nok oppløsning så jeg forstår at det ikke er lett. Men jeg har enda ikke sett et vr spill der jeg ble imponert over grafikken. Mange skrøt vel av det der Horizon minispillet til ps5, men jeg testet det aldri.

Mulig det alltid blir slik siden det alltid krever mer å spille i vr så de vil alltid se dårligere ut i forhold til vanlig 2d.

Heldigvis er ikke grafikk alt.

Lenke til kommentar
2 hours ago, Comma Chameleon said:

Hvilket VR spill er det som har best grafikk? Det krever jo mye å kjøre VR med høy nok oppløsning så jeg forstår at det ikke er lett. Men jeg har enda ikke sett et vr spill der jeg ble imponert over grafikken. Mange skrøt vel av det der Horizon minispillet til ps5, men jeg testet det aldri.

Mulig det alltid blir slik siden det alltid krever mer å spille i vr så de vil alltid se dårligere ut i forhold til vanlig 2d.

Heldigvis er ikke grafikk alt.

HL Alyx er det peneste spillet laget vr eller ikke vr.

Du har også spill som Battle group vr. Som ikke er verdens peneste spill. Men har faktisk mye mye mye bedre grafikk og detaljer enn det homeworld spillet der.

Jeg kan også spille mange ikke VR spill helt fint i VR med UEVR Injector.

Sammenlign Ready or Not sin grafikk mot div vr FPS som Onward osv. 

  • Liker 1
Lenke til kommentar
1 hour ago, Alak87 said:

Ja, enig med @Gunfreak her, UEVR har gitt VR til veldig mange spill med bra grafikk, selv noen AAA-spill. Og generelt det å se stiliserte spill med bra grafikk som f.eks. Hi-Fi Rush o.l. i VR gir en ny dimensjon til et ellers veldig bra spill! Kan anbefale å teste UEVR om du ikke har prøvd det enda @Comma Chameleon

Selv med div grafikk slått ned i Ready or Not(har fremdeles texture qualty på maks, så ser RoN bedre ut en noe VR skytespill bortsett fra HL:A som er et annet type spill. Og jeg kjører i 4k grafikk med Pimax(uten eye tracking og foveated rendering.)

Så det er utrolig hva man kan spille i VR. Grafikk er ikke alt, men jeg er forbi å spille VR spill som ser dårligere ut en Star Trek Elite Force. Samme som jeg er forbi VR spill som bare har en gimmick.

VR blir aldri tatt seriøst så lenge du ikke har fulle gode spill og en god nok grafikk. 

Lenke til kommentar
8 hours ago, Gunfreak said:

Men hvorfor ser det crap it? 

Jeg begynner å bli lei VR spill som ser ut som det er laget på orignale doom engine.

VR trenger absolutt ikke se slik ut..

Ekslusivt til Quest så vidt jeg kan se, så der er svaret. Er der utviklere og utgiverne har en sjanse til å tjene penger, og selv der er det også usikkert. Ubisoft var ute for en stund siden med at de ikke var fornøyd med salgstallene på Assassin's Creed til Quest. Homeworld tipper jeg er en mindre merkevare samt innenfor en nisje sjanger. Men potensialet for inntjening er likevel mye større på Quest en PCVR.

Om spillet skulle hatt bedre grafikk så kunne det ikke kjørt på Quest headsets. Med et større budsjett og kun til PCVR så ville det ikke lønne seg å lage spillet i utgangspunktet.

Half Life Alyx var et unntak. Stor merkevare og pengesterk utvikler som ikke er avhengig av at spillet trenger å selge.

 

Lenke til kommentar

Ok, dette har gått meg helt hus forbi. Har det vært postet noe om Contractors Showdown tidligere? Vet at Contractors har mye positiv omtale, og har en mod scene som er ganske rå. Star Wars mods står veldig ut. Det er, etter hva jeg forstår, det spillet som er den sterkeste utfordreren til Pavlov VR. Og det sier jo litt. Og dessverre litt mer om hvor lite utvalg vi har av gode shooters :P.

Men tilbake til Contractors: Gunplay, looting, og generelt Battle Royal mekanikker ser jo utrolig bra implementert ut. Til og med at man starter i et fly og faktisk hopper ut 🤯 Har noen testet open beta? De stanset det i går, hvis jeg ikke tar feil. Spillet kommer ut om ikke lenge (vår/sommer), og jeg blir veldig hyped av å se på videoer fra spillet :O. 

 

Lenke til kommentar

Contractors Showdown er høyt på ønskelisten min ja.

Har savnet noe slikt. Brukte å spille mye Standout før i tiden, men det virker dødt nå. 

Blir ekstra gøy nå som jeg er trådløs med Quest 3 på PC. Kabel er noe herk i slike spill, som var mye av grunnen til at jeg sluttet å spille Standout; da jeg gikk fra trådløs Vive Pro til Index. 

 

Endret av Enceladus
Lenke til kommentar

Jeg har i et par år nå hørt på en apple fokusert podkast kun for å høre de delene av showet som handler om apple sine VR briller. Accidental Tech Podcast (ATP): https://atp.fm/

Her har vi en podcast med tre karer som alle er veldig inn i apple økosystemet.

Det har vært interessant å følge dem i opptakten til AVP annonseringen; fra spekulasjon til erfaring med produktet.

Alle 3 var der på lanseringsdagen og fikk butikk demoen. 2 endte opp med å kjøpe. Den som var mest hypet på brillene og kjøpte har endt opp som den største skeptikeren mye pga at han ikke ser skarpt i brillene (han ser dog skarpt i sin sønns Quest 3 lol). Den som kanskje var mest lunken er nå ganske frelst, tiltross for noen ulemper og mangel på innhold og den siste som kun prøvde butikkdemoen var imponert over deler av produktet men har valgt å se det hele an i noen år. 3 ganske ulike perspektiver altså.

Siste episode hvor AVP praten starter 1:07:50 inn i episoden:  https://atp.fm/581

 

 

Lenke til kommentar

Ser ut som en big deal mod dette med mye arbeid bak:

Quote

10 years in the making, Streetrat & Marulu have been hard at work bringing World of Warcraft to full 6DOF VR with Motion Controls! The initial release is available now! Enjoy THE largest MMO in an entirely new and immersive way with directional audio, synced eye rendering (best kind), ability to switch between 3rd & First Person, Floating UI, inside the game world with full occlusion, supporting all addons, motion controls & more!

 

Lenke til kommentar

Apple og Apple brukere er på nøyaktig det samme stedet vi andre VR brukere og Meta/Valve etc. var for 10 års tid siden.

I ATP podcasten jeg har omtalt tidligere så beskriver de akkurat de samme wow faktor opplevelsene vi hadde med teknologien på den tiden og de samme utfordringene med høna og egget problemet.

Det er litt funny.

De virker skuffet over apple sin satsing på innhold så langt og er mer imponert over hva brukere og uavhengige utviklere selv lager av innhold.

Han ene karen i podkasten blir bare mer og mer imponert og mundblown over det han opplever. Det han beskriver er jeg ganske sikker på at jeg selv mer eller mindre opplevde tilbake i 2014-2016. Velkommen etter Apple og Apple fans 😎

 

Den nyeste ATP episoden: https://atp.fm/582

Vision pro snakk starter 50:23 inn i podcasten.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...