Jump to content

Alak87

Medlemmer
 • Content Count

  97
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

51 :)

1 Follower

Recent Profile Visitors

822 profile views
 1. Det må ha vært noen skikkelig lange kontrakter...
 2. Han vil at de skal sende opp en ren rakett uten andre mål enn å vise jorda i ett klipp. Så @Andrè den gode, hvis du og de andre flatjorderne har noen millioner dere kan svi av, kan det sikkert ordnes i samarbeid med SpaceX. Og før du sier at alle burde chippe inn eller at ikke kan gjøres, så har ikke vi noe behov for å se noe som er bevist og fotografert igjen og igjen, og jo. Det er blitt gjort. Opptil flere titalls tusen ganger.
 3. Vil si at det virker veldig suspekt at ingen i flatjord gruppa vet hvordan verden ser ut (kartene er stadig under utvikling og endring), og ikke vet hvor høy den såkalte kuppelen er (med andre ord, ingen bevis for den). Vet dere egentlig hvordan jorden/verden ser ut?
 4. Nei, nei. Jeg tenkte jeg bare skulle svare i forsvar for Fokkeslasken, ettersom han ikke hadde "beordret" deg ut i det hele tatt. Les innlegget mitt igjen :). Forresten så sier du at du ikke har tid til å gå ut og ta noen bilder av ISS for å faktisk finne fakta på noe du tydeligvis brenner veldig for. Samtidig sier du at du er en friluftsmann. Går du aldri ut om kvelden? Selv ikke om sommeren? Vil jo tro at hvis man vil vite hva som faktisk er rett, så finner man tid til det. Med mindre du er fast bestemt på at vi alle tar feil da. Da snakker vi, som jeg har skrevet tidligere her, til en murvegg.
 5. Var vel ikke akkurat en ordre. Men heller en mulighet for deg å finne svar ved å søke de selv, og ikke bare sitte å sjekke på youtube hvor det fort kan bli til et stort og sausete ekkokammer. Men det jeg har inntrykk av er at du har null interesse i å akseptere at globen kan være en realitet, og derfor heller ikke har noe ønske om å gjøre noen sjekk på google, gjøre noen mattestykker, eller, som Fokkeslasken sier, gå ut og gjøre noen vitenskapelige forsøk selv. Det er det som gjør vitenskap spennende. Sjekke, motbevise, feile, sjekke igjen. Vil også bare legge ut denne, fordi det er ren romporno! Sykt fett filmet av Himawari8!
 6. Så det du sier her er i prinsippet at hvis NASA/spaceX sender ut en ny rakett som går litt høyere enn tidligere, så er dette så høy som kuppelen er. Og hvis de sender ut en til, så er dette så høy kuppelen er. Osv. Så da er det jo klin umulig å overbevise deg om noe som helst. Spesielt siden NASA ville sendt de ut. For vi vet jo alle at det er bare greenscreen uansett, right?
 7. Hvor høyt oppe er denne såkalte kuppelen?
 8. mEn DeT eR fOrDi NaSa!!! Må si det ble merkelig stille her etter @fokkeslasken postet sin grundige post på lørdag.
 9. Du får komme tilbake når du har kommet over denne flatjordperioden din. Blir helt oppgitt over alt jeg leser fra deg 😅. Jeg melder meg ut av monologen din, og følger heller med når jeg har behov for litt enkel underholdning. Og før du føyer meg inn i gjengen din på jobben som du tydeligvis "vinner" over i hver diskusjon (fortell meg, har noen blitt konvertert, eller orker de bare ikke snakke med deg fordi det ikke fører noe som helst sted?) , så kan jeg garantere at du ikke har overbevist meg et gram, og at jeg ikke har noe behov for å bruke mer energi på en tapt kamp 😂. Som noen andre her sa tidligere, så har ikke vi som vet at jorden er rund noe vi trenger å bevise. Her er det dere flatjordfolk som må komme inn med harde, solide bevis som får oss til se på andre muligheter. Du har ikke presentert noe av interesse eller vitenskapelig bevis, så her faller du veldig veldig hardt i diskusjonen. Men jeg ønsker deg lykke til, og håper du snart blir ferdig med denne fasen. Andreas 😊
 10. Men hvis vi heller drar dette videre til det faktiske temaet i denne tråden, som du også diskuterer med disse *kremt* overbevisende zoom-videoene dine... Så er du enig i at det er en kurve på jorda du kan se der, og at dette kaaaaanskje kan dras mot at "jo, kanskje det faktisk kan være noe i dette de sier, og har trodd på i over 400 år+++. Her må jeg kanskje sjekke ut litt mer fra den andre siden av saken, ikke bare fylle opp med youtubevideoer som ikke teller som noe vitenskapelig grunnlag 😮."
 11. Jeg drister meg til å legge ut denne videoen på nytt ^_^ Ja, det har du helt rett i!
 12. Jeg leser alt som er skrevet her, og kan virkelig ikke tro at du selv tror på det du skriver. Dette må være trolling 😂Hvis ikke vet jeg ikke helt hva vi kan gjøre. God underholdning er det uansett! 😊 Hvis det er så enkelt å slam dunk'e dette (selv om det egentlig ikke er det vi diskuterer, men flat jord), så synes jeg det er moro at det er så vanskelig å finne gode beviser for dette. "Men det er så enkelt at det kan du selv finne på youtube" og "Det finnes ingen bilder" er ikke akkurat sterke argumenter for din sak. Men tilbake til temaet, og det jeg vil pirke litt mer i ettersom jeg synes argumentasjonen din er vag: Nå begynner dette å bli interessant. Så her kan vi altså trikse mer med hvordan flat jord-jorda ser ut? Nå trodde jeg det var et ganske sterkt konsensus i miljøet for at flat jord ser ut som FN-flagget, derav alle flatjord-kartene som er laget. Disse er stort sett like. Hvis ikke (og ja, nå spøker jeg litt med deg ettersom det ikke er noen globe over disse) så kan vi jo kanskje heller begynne å snakke om halvkule-jorda (men her har vi et liknende problem mtp at avstandene er såpass korte i nord)... ....triangel jorda (kanskje dette er det rette?) ....eller skal vi ikke bare bli med i Banana Earth Society når vi først er i gang? Som jeg sa tidligere så spøker jeg litt med deg her, men dette er i mine øyne nesten like logisk som om jorda skulle vært flat. Noe den ikke er.
 13. Så svaret ditt er at du ikke vet fordi du ikke har flydd der. Litt det samme som at du ikke tror på en rund jord fordi du ikke har sett den. Alikevel finnes det både logikk, fysikk og bevis for både flytider og jordens form (som ikke stemmer med bibelen, ja kanskje, men det er en bok skrevet for 1000+ år siden. De hadde ikke den teknologien og kunnskapen vi har i dag). Jeg liker resonnementet ditt: Har ikke sett det, tror ikke på det. Dette er som å snakke til en vegg.
 14. @Andrè den gode Men hva med flytidene og spørsmål rundt dette som er spurt om tidligere?
×
×
 • Create New...