Jump to content

Alak87

Medlemmer
 • Content Count

  165
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

110 :)

Recent Profile Visitors

1072 profile views
 1. Skal ikke nevne noe om avataren din. 😛 Edit: Fulgte top tip og fjernet bilder
 2. Veldig fin guard på den kården der Gratulerer!
 3. Spørsmål ang. ASUS 3080 TUF Gaming OC: Er det noen i Norge som har fått dette kortet enda i det hele tatt? Er vel noen som har fått det uten OC, men kan ikke si at jeg har hørt at noen har fått et OC-kort enda?
 4. Jeg fikk den samme oppdateringen i dag Ser ut som at dette gjelder oss med ordrenr. 378973XX. Gikk fra 27. september til 23. september bekreftet, så må si jeg ble glad på morgenkvisten
 5. Så litt noobie spørsmål: Jeg oppgraderte nettopp til en Corsair RM750x PSU, så jeg er klar til de nye kortene. Jeg kommer til å installere en ASUS TUF OC med en gang den kommer, men har litt spørsmål ang. kabling til denne. Den har 2x8 pin PCIe, men jeg ser på kablene som fulgte med PSU'en min at enden som skal inn i GPU'en har en dual connection. Altså, kontakten på enden er splittet, så jeg har 2x8 PCIe på én og samme kabel. Har jeg forstått det riktig at dette ikke vil gi nok strøm til GPU'en? Må jeg ha to dedikerte kabler til hver sin inngang i PSU'en for å gi GPU'en den strømmen den skal ha, for å få optimal bruk av GPU'en?
 6. Godt å vite at man fortsatt kan få tak i andre skjermkort om man ikke fikk 3080 denne runden!
 7. Takk, mange fine skjermer der! Ang. grunnen til 3080 så skal jeg kjøre HP Reverb G2 med denne, og den krever en del med sine to 2K-skjermer. Men det betyr ikke at jeg ikke vil ha en bedre skjerm i tillegg Hvis jeg kan være så frekk og spørre om alternativer til 1440p skjermer også? Ang. farger så jobber jeg med grafisk design. Bruker en Macbook til jobb stort sett, men om jeg trenger å sette meg ned ved PC'en så er det greit med god kvalitet der også. Men må si at på PC'en går det 95% til spilling
 8. Kunne jeg spurt om tips og råd til ny skjerm? Jeg har i dag en ASUS VN248, en gammel 1920x1080 60hrz skjerm, og har nå oppgradert til et 3080-kort. Tenker jeg ikke trenger mer enn 1080p skjerm, evt. 1440, men ønsker litt bedre framerate og gode farger. Jeg tenker ikke å bruke så mye penger på dette, men alle tips er gode uansett. Hva ville dere anbefalt meg å kjøpe, og gjerne et økonomisk forslag og et litt dyrere (men helst under 5 lapper). På forhånd takk!
 9. @Gunfreak Jeg skal skrive mitt inntrykk av Reverb G2 når jeg får headsettet fra komplett (når HP får ut fingeren). Har tidligere erfaring med både DK2, CV1 og Rift S (RIP), så kan gi tanker på både headsettene mot hverandre, og også Oculus Home, Steam VR og WMR fra et Oculus perspektiv. 3080 i hus neste uke, så da er alt klart for Reverb
 10. Tja, du er ca 9000 bak meg, så kan hende du må vente litt ja 😛 Edit: Så av ASUS TUF Gaming OC og MSI Gaming X Trio, så er det helst TUF jeg burde gå for både for bang for the buck og økonomi? Hører jo bare positive ting om det hele tiden.
 11. Det at du fikk den mailen tror jeg ikke skal ha noe å si for om du får kortet tidligere eller ikke. Tror det kun er en epost de sender ut for å stoppe alle avbestillingene som sikkert har begynt å rulle inn nå etter kaos-starten. Mine kort står fortsatt til levering i slutten av neste uke, og jeg har også fått mail fra Komplett.
 12. ASUS GeForce RTX 3080 TUF OC GAMING, garantert.
 13. Nettopp! Deilig med all tiden man får nå som man uansett må vente 😂
 14. Jeg har ikke noe imot å vente litt, skal uansett i hovedsak bruke dette med mitt HP Reverb G2 headsett som også er forhåndsbestilt, og det sliter med å få en endelig slippdato. Så, kan vente til det eventuelt skulle komme ut 😁 Ny PSU får jeg hvertfall i morgen, så litt deilig PC-bygging blir det i helgen
 15. Jeg er mest spent på å se om jeg får kortet mitt den 7. september eller senere. Edit: Jeg er ganske sikker på at jeg var en av de første 10 som bestilte, ettersom jeg refresha fra 14:54 og fikk akkurat med meg når de startet salget. Alikevel ble ikke bestillingen min godkjent før 15:15. Veldig, veldig surt.
×
×
 • Create New...