Jump to content

Alak87

Medlemmer
 • Content Count

  383
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

247 :)

Recent Profile Visitors

1527 profile views
 1. Må si jeg er litt overraska over alle kommentarene her. Folk skjønner ikke at en ren oppfølger av tidenes største Zelda-spill gjenbruker assets og deler av den samme verdenen? Blir jo samme som de gjorde med Majoras Mask. Dette spillet har de fortalt blir et mer storydrevent Zeldaspill, hvor fokuset ikke er like mye på verdenen, men på historien. I BotW var jo Hyrule og reisen en av de største aspektene. Her går vi mer i dybden. At de gjenbruker assets er jo bare å forvente.
 2. Fikk nettopp melding fra Elkjøp om mulighet til å kjøpe 3080Ti til den nette prisen av 19999,-. Herre gud, er ikke lenge siden jeg bestilte et 3080 kort til 8000,-. Sinnsykt. Hvor mye går disse kortene for på Finn om noen uker? 50k? 😛
 3. Lansering klokka tre, så de trekker vel og sender ut mail til de som "vinner" etter dette.
 4. Så senest i går et par poster på Reddit om straps som har brekt av, så helt fikset virker det ikke som at det er enda. Men vi har heldigvis gode reklamasjonsregler her i Norge, så det burde bare være å kjøre på.
 5. Jeg ville nok tatt det løftet med et massivt saltberg. Spørsmålet er heller om de vil tjene mest mulig penger eller ikke. Om svaret på dette er JA vil nok PCVR komme i andre rekke, om det vil komme i noen rekke i det hele tatt.
 6. Mine 170 timer med Pavlov sier hallo 😛 Har også rundt 70 timer i H3VR, 40 timer i Blade & Sorcery og 30 timer i VRchat for å nevne noen. Du slår meg såvidt i SteamVR da, der jeg "kun" har 540 timer. Alt i alt mener jeg at jeg har fått mye igjen for prisen av VR headsettene
 7. Dette ser fett ut! Kommer til sommeren, så ikke lenge å vente
 8. Regner med at det var via Komplett med 10% kundeklubb-rabatt
 9. Venter fortsatt på 3080 TUF OC som jeg bestilte hos Elkjøp. Ser de sender ut noen 3070 TUF nå, men er 3080 TUF OC helt dødt over alt? Bestilte rimelig seint, i oktober tror jeg det var, og får ingen info fra Elkjøp i det hele tatt.
 10. Jeg tør ikke forhåndsbestille selv, så venter til jeg ser hva de første hands-on reviewerne sier om pakka, og så må jeg se hvordan trackingen holder seg mot G2'en. Og om det er dårligere kvalitet på skjermene og godrays osv. Men jeg må helt ærlig si at jeg er veldig, veldig spent på DecaGear nå. Spesielt med tanke på den trådløse oppgraderingen som skal koste ganske så lite.
 11. Første produkt fra Deca, firmaet bak DecaGear, er ute og det virker lovende! Alt fungerer som det skal, software er polished og bra. Hvis dette kan være en indikasjon på hvordan selve headsettet vil bli, så er det godt å se at de klarer å levere noe som gjør det de har lovet. Håper på nyheter om DecaGear nå snart. Etter å ha brukt HP Reverb G2 en god stund nå merker jeg at jeg irriterer meg mer og mer over trackingen i enkelte spill. Å ha noe som kan gi en mer "Valve Index"-feeling hadde vært bra, og med like skjermer som G2. Men vi får se hvor bra de klarer å leve opp til ryktene.
 12. Har Zotac-kortene som ligger på Komplett blitt lagt ut for salg enda? Eller refresher jeg med mening?
 13. Jøss, har det vært en messe eller noe? Veldig mange trailere jeg må se gjennom nå Takk for oppdateringer @Enceladus! Ellers må jeg spille inn om Blade & Sorcery, flyter veldig fint nå, og det er imponerende å spille med Reverb G2, den viser hvor fine sverdene (og ikke minst lightsaberene) ser ut i VR. Me likey!
×
×
 • Create New...