Jump to content

Alak87

Medlemmer
 • Content Count

  124
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

63 :)

Recent Profile Visitors

963 profile views
 1. Har holdt meg unna dette emnet ca 50 sider nå. Gikk rett til siste side, og så at det fortsatt var stuck på samme person som har mer eller mindre de samme diskusjonene, og virker igjen som at det er null måte å komme gjennom på det der 😛 Glad jeg holdt meg unna, og hiver meg ut av emnet før jeg mister flere hjerneceller. Takk for god underholdning for en tid tilbake, håper dere kommer dere tilbake til virkeligheten etterhvert. Og god sommer til dere andre som holder ut! Dere er flinke
 2. Og ikke glem knuckle kontrollene. De er et stort pluss for mange.
 3. @tom waits for alice Jeg tror ikke den ble utsatt, skal skytes ut om 5 minutter, hvis jeg ikke ser på en feil live-stream: Edit: Min feil, du har rett. Æsj, jeg var gira på å se de på vei ut i dag. Men blir veldig spennende om 3 dager!
 4. Etter min erfaring er nok begge datoene placeholdere. Spesielt lukter det det av Elkjøp sin, med siste dag i måneden. Slik jeg forstår det er det hvertfall to, om ikke flere, måneders ventetid på VR nå, men vi får se hvor lang tid det faktisk tar. Håper det går raskere for deg! Og rop ut om jeg tar feil, dette er bare hva jeg har sett i det siste 😊
 5. Den siden har eksistert siden hvertfall november ifjor. Var inne på den rundt black friday. Blir spennende å se om det kommer noen annonsering når koronakrisen roer seg og de får opp produksjonen igjen. Må også nevne at jeg valgte å selge min CV1 etter å ha spilt igjennom Half Life Alyx, da jeg både har fått tvillinger som tar mye tid og reduserer playspace, og også fordi jeg ville se om jeg kunne få en bra pris for headsettet nå som VR er mangelvare. Under Black Friday fikk jeg ikke høyere tilbud enn 2.300,- for CV1'en. Nå fikk jeg solgt det for 3.800,-. Det er 1000,- mindre enn en Rift S :O. Kommer til å bruke disse pengene på å oppgradere skjermkort så jeg er klar neste gang jeg kjøper nytt headsett. Håper Index er lansert i Norge da, eller neste generasjon Rift
 6. Vet ikke om du har startet allerede, men jeg har samme setup som deg, CV1 og en GTX 1070. Jeg hadde ikke hatt noe imot å hatt et 2070 Super med en Index, men dette er ikke tilgjengelig og så har jeg ikke penger til det akkurat nå 😛. Spillet på min maskin fungerer derimot silkemykt. Har ikke merket noen framedrops, og de anbefalte instillingene er veldig fine som de er. Last ned og kos deg
 7. Jeg tror ikke så mange her har noe imot kristne eller deres tro. Man skal få lov til å tro på hva man selv vil. Problemet her er heller det at dere prøver å gå imot fakta, ikke tro. Og da er det klart det kommer mye reaksjoner. Vi beskylder dere ikke i å poste for mye YouTube, men setter heller spørsmål rundt at dette stort sett er den eneste kanalen dere har å gå til. Men når dere poster en film blir den som regel diskutert veldig godt, med mindre vi har sett den før. Og uten Google og nettsøk hadde vi fortsatt hatt matematiske målinger, observasjoner og utregninger på f. eks avstand og hastighet på planeter, ISS o.l. For å ta noen enkle eksempler. Uten youtube hadde dere hatt lite å vise til.
 8. Gratulerer! Gi oss dine første inntrykk da, det er alltid morsomt å lese fra noen som ikke har vært helt overbevist men som har hoppet på ballen. Selv mistet jeg nettopp VR-rommet mitt . Vi har to ganske ferske tvillinger som omsider har måtte ta over det éne soverommet, så nå er gulvplassen borte. Håper å få noe slikt som i posten over en gang senere da 😛.
 9. Vet du hva, etter å ha sett denne må jeg si at det er den første gode filmen du har postet i denne diskusjonstråden. Godt jobba, André!
 10. Ikke så langt unna faktisk, men du må opp en del i størrelse. Bare se på Betelgeuse, den ene skulderen i Orion. Den er 950-1200 ganger så stor som sola, så der har du en skikkelig rød gigant! Men en av de største er UY Scuti som har en radius tilsvarende 1,700 soler. Den har en masse på rundt 5 milliarder soler, noe som er helt sinnsykt. Men hvor kommer din påstand om at de må være 1000 ganger større enn sola, siden de er på himmelen? Også synes jeg det er ganske søtt at du sier "alle de millioner av stjernene" 😛.
 11. Jeg bare henter frem denne, som et glimrende eksempel på hvordan denne diskusjonen går (og hvordan du mener at du "river opp illusjonen"): Jeg: Foreslår muligheten om at det kan komme en live video som du har etterspurt nå siden du startet i denne tråden for... hva, 200 sider siden? Ditt svar: NEI! DET GÅR IKKE! Skjønner du hvordan det er å diskutere med deg? Hadde du hatt et lite snev av interesse til å se kritisk på ting, så hadde du hvertfall gitt en mulighet for at du da kan se på streamen og vurdere deretter. Men vi får til svar at det kun holder fast i våre fantasier i barndommen, og at det ikke er mulig. Så til syvende og sist, uansett hva vi viser til her, hvis det hadde vært å sende deg opp i en rakett med opptapede øyne så du ikke kan blunke, så hadde det ikke vært mulig. Vi burde egentlig følge André sitt råd og heller forlate denne tråden og lage vår egen tråd hvor vi kan dele flotte bilder av vår runde planet, og diskutere dette og romfart. Men som han sier så kommer han til å komme dit og trolle oss der i stedet. Virker som at det koker ned til et ønske om oppmerksomhet. Sånn, da var jeg ferdig med psykologtimen.
 12. Ja, og nå begynner vi å gå mer og mer vekk fra religion og tro på en bok som ble skrevet for noen millennium siden. Og det var kanskje på tide
 13. Jeg har ikke nevnt budsjettkutt før nå, så takk for det. Mine fantasier handler om veldig mye annet enn romfart, da dette er en realitet. Å si noe annet er respektløst mot astronauter. Men det er en annen sak.
 14. Dette er forøverig sant når vi snakker om antivaksinebevegelsen også. Men det betyr alikevel ikke at det er sant eller positivt.
 15. Jeg tror vi kan være enige der faktisk. Vi er enige om at det ikke er blitt tatt noen videoer av utreise fra jorden til ytre rom på dine premisser, som vil si ingen kutt mellom kamera 1 til kamera 2 osv., og lengde på turen. Spørsmål til deg, André: Hvis det blir en realitet at budsjettet til NASA og SpaceX og alle de andre private aktørene klarer å dekke de tre-fire måneferdene som skal, hvis alt går etter planen, skje i år, og de faktisk har kameraer på hele turen ut (som ikke har blitt gjort siden 70-tallet pga. budsjettkutt etter den kalde krigen og romkappløpet)... Vil dette være nok til å få deg til å endre mening? Og da må jeg si med forbehold at de faktisk kommer til å endre kameravinkler, ettersom de viser fra de første boosterne først osv. Vil dette være bevis nok for deg hvis de viser en live stream? Eller vil det kun være green screen, klipping og CG animasjon? Jeg er oppriktig nysgjerrig her, for noe bedre bevis (på video) kan du ikke spørre om, rent realistisk.
×
×
 • Create New...