Gå til innhold

[EL] FC Sion - Liverpool FC


Tunky

Anbefalte innlegg

FC_Sion.pngVSLiverpool_FC_logo.png

Stade de Tourbillon

10. des 2015 - 19.00

Eurosport Norge

 

 

Siste kamp i Europa League-gruppespillet. Liverpool er garantert videre, og vinner gruppa ved uavgjort eller bedre mot FC Sion. FC Sion ligger per nå på 6. plass i sveitsisk liga. De har tapt sine tre siste kamper (inkl. kampen mot Rubin Kazan i forrige runde av EL-kvalikk).

Topscoreren deres i ligaen er Moussa Konate med 5 mål på nesten 1200 minutter, mens Liverpools er Coutinho med 5 mål på 999 minutter.

 

Liverpool har ikke bekreftet hvem som er med til Sveits, men ryktene sier at det er disse: Mignolet, Bogdán, Fulton, Randall, Skrtel, Clyne, Lovren, Smith, Touré, Coutinho, Milner, Lallana, Brannagan, Rossiter, Henderson, Can, Firmino, Benteke, Origi.

 

Det er en del som er utelatt grunnet skader og sykdom. Dette gjelder Sturridge og Ibe, samt våre langtidsskadde spillere i Sakho, Flanagan, Gomez og Ings.

 

I tillegg er ikke Moreno, Lucas og Allen med i troppen, da de hviles for denne kampen. Det går også rykter om at både Randall og Smith får sjansen fra start, på hver sin side av Lovren og Toure, mens Skrtel hviles. Dette er nok en kamp som blir enda mer preget av å hvile spillere enn tidligere EL-kamper.

 

Kanskje vi starter noe som dette:

Bogdan

Randall - Toure - Lovren - Smith

Henderson - Can - Brannagan

Lallana

Origi - Benteke

 

Det er vel ikke utenkelig at Coutinho får spilletid. Det går rykter om at Hendo skal starte, for første gang siden august, så han har jeg satt opp. Brannagan får kanskje innhopp i stedet for startplass? Eller kanskje Rossiter starter? Hvem, og hvor mange, starter på topp? Hvem spiller bak i forsvaret? Tror stopperne er ganske bankers, men blir Clyne spart? Bogdan eller Mignolet i mål? Lallana, Coutinho, Firmino? Tror Lallana starter. Firmino var elendig mot Newcastle og Coutinho er tilbake fra skade. Time will show. Har prøvd å gjette på Klopps lag tidligere, tror ikke jeg truffet èn gang. Med Rodgers traff jeg vel stadig vekk, så Klopp er noe mer uforutsigbar.

 

Tror, for å være ærlig, at dette blir en ganske kjedelig kamp med lite mål. Håper jeg tar feil. Kjør debatt!

  • Liker 2
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Confirmed #LFC team to face FC Sion: Mignolet, Clyne, Toure, Lovren, Smith, Henderson, Milner, Can, Lallana, Firmino, Origi.

#LFC substitutes against FC Sion: Bogdan, Randall, Skrtel, Rossiter, Brannagan, Coutinho, Benteke.

                 Origi
   Lallana - Firmino - Milner
        Henderson - Can
Smith - Lovren - Toure - Clyne
             Mignolet

Noe slikt? 4-3-3 kanskje?

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...