Gå til innhold

"Spesielle" tilbud hos matbutikker?


Tsukeo

Anbefalte innlegg

Jeg skal studere i en annen by til neste år og lurte på om noen vet om noen butikker driver på med "spesielle tilbud" ala den tidligere ordningen for utgått mat på Bunnpris (hvor du fikk gratis/kraftig reduserte produkter om de hadde gått ut på dato). Finnes det noen liknende tilbud på andre butikker?

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Det varierer litt frå butikk til butikk ser det ut til. Dei eg har funnet mest på er Coop Prix og Ica (som kanskje er lagt ned dei fleste plassane). Butikkar med mykje kjøttprodukt har kanskje meir. Ica-butikken har ein ganske stor kjøtavdeling, der det er oftast tilbod. Ellers er det ein del mjølkeprodukt og diverse i kjølediskane.

 

Det er òg verd å legge merke til når dei prisar ned varene. På Prix-butikken vart dei prisa ned på føremiddagen ein gang, så det var ikkje så mykje å hente ved å vere der veldig tidleg. I større byar er det gjerne mange andre som er interessert, så du kan ha konkurranse. Då gjeld det å vere der ikkje så lenge etter dei er prisa ned.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

de fleste butikker driver med dette  , men om de er flinke til og forutse hvor mye de selger så har de ikke noen varer og prise ned , eventuelet de har hatt obligatoriske kampanje varer som ikke har blitt solgt så har de gjerne dette .

varer med siste forbruksdato blir gjerne rabaterte 1-2 dager før de går ut på dato , eller samme dag ( siste forbruk er ikke lov og selge etter gitt dato ) 
varer med best før blir ikke priset ned før de er gått ut på dato .

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Her hos oss var RIMI veldig flinke med slike ting, som regel 1-2 dager før tiden til halv pris. Coop prix samme dag eller dagen etter ned til -40%. Men jøsses, har du fryser så kan du spare mye.

 

Eneste man skal være litt forsiktig med som ferskvare, er fisk og fugl. Vakuumpakket kjøttvarer står seg noen dager over tiden.(pakninger må være tette da)

Endret av Jarmo
  • Liker 1
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...