Gå til innhold

Hva skjer etter døden?


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Det som jeg tror skjer ,er at Tror du på G du å Jesus blir

du omskapt til en engel

Ja, deilig å tenke på at man er så mye verdt i dette store universet at man fortjener at naturlover så langt vi kjenner dem bøyes og brytes for at nettopp du skal leve evig i sus og dus som en fantasi figur, ikke sant?....  :)

 

For det er jo bare rett og rimelig at en gud, en skaper av hele 10 000 000 000 000 000 000 000 000 planeter (sikkert flere vi ikke har funnet enda...) skal elske en bitteliten karbon basert livsform som har evolvert intelligent nok til å kunne stille seg slike spørsmål på en bitteliten ubetydelig planet i en bitteliten og ubetydelig del av det universet at den skaperen gir denne livsformen evig liv ja... Jepp, høres ut som fryktelig sannsynlig og sant....

 

Tror de fleste skjønner hvor ufattelig lite sannsynlig dette faktisk er (ihvertfall når man skjønner det store bildet i absurditeten evig "liv"), men TANKEN på at verden og universet må klare seg uten ditt selvskap etter at man dør er rett og slett utenkelig for enkelte... Stormannsgalskapen setter inn og man innbilder seg at man faktisk er så til de grader viktig og spesiell at universet selvsagt har mekanismer som sikrer din tilstedeværelse i all evighet bare man tror på en eller annen form for religion som lover dette. Tanken er sikkert deilig for de som tror dette da, personlig har jeg litt vanskelig å se for meg en evighet med bevissthet uten at jeg faktisk ville ønsket å avsluttet det etter ganske så kort tid i ren skjær kjedsomhet...

 

Så jeg ville ikke hatt evig liv om så Jesus i egen høye person (eller en aller annen av disse ubekreftede gude forestillingene...) kom og tilbød meg evig liv på et sølvfat, ikke om det fulgte med bærerem og bruksanvisning engang... Tror jeg ville kjedet med til galskap etter kun en kort stund i denne "tilstandene" man liksom skal flyte rundt i da... Men så har jeg heller ikke noe problem med å tanke på at jeg kommer til å dø heller da... Skal jeg bli husket så må det nok være for noe jeg gjør i dette livet, uten at jeg har noe problem med at ingen husker meg etter at jeg dør. Lever ikke for at andre skal huske meg jeg...

Lenke til kommentar

 

 

Det som jeg tror skjer ,er at Tror du på G du å Jesus blir

du omskapt til en engel

Og hva skjer med oss andre? 

 

Blir til ostepopp? :)

 

Nei, du vil brenne i helvete.

 

Har ikke du fått med deg at mange kristne vitenskapsmenn forsøker å justere dette litt. Få det inn i rett kontekst osv. Synes å huske at ildsjøen er droppet. Det å gå glipp av himmelen er visst straff nok.

Lenke til kommentar

Jeg tror vi kommer til å ri på en lilla brødrister til evigheten og FORBIIII...

 

Dette kan være en mulighet ettersom alt forblir teorier og spekulasjoner. Det mest logiske svaret ville vært at alt blir svart, altså bokstavelig talt ingenting skjer etter døden.

Påstå at det finnes et bedre liv på den såkalte 'andre siden' er selvfølgelig en trøst for mange.

 

Alle kommer til å oppleve 'ingenting', selv om det ikke kan oppleves. Du som leser dette akkurat nå kommer eventuelt til å dø, deretter er man kun i minnene til familie og venner, så glemt for alltid (med mindre du blir kjent for noe). Det er en trist tanke, men det er sant.

 

Diskutere akkurat HVA som skjer er nytteløst. Aksepter den kalde realiteten  :shrug: 

Lenke til kommentar
Diskutere akkurat HVA som skjer er nytteløst. Aksepter den kalde realiteten  :shrug: 

 

Dette utsagnet er jeg uenig i, for hva var vel mennesket uten spekulasjon og filosofi? Det er ingen som vet noe om hvordan det blir når du dør, ingen i live ihvertfall, og det er derfor et "ukjent". Hvis vi ser bortifra filosofiske argumenter, og det at vi strengt tatt ikke vet noe om døden annet enn det fysiske aspektet av hva som skjer når en kropp dør, så kan vi se på det terapautiske aspektet. 

 

Nettopp fordi det er et ukjent, er døden ganske skummel for mange mennesker, og det å få dødsangst før du dør er svært vanlig. Det er derfor for mange, godt å få prate om, og spekulere rundt det å dø. Jeg tror vi har mistet vår tilknytning til døden i det moderne samfunn, gjennomsnittspersonen i norge ser nok svært få dyr og mennesker dø. (Du ser kanskje et dødt menneske eller dyr i ny og ne, men faktiske dødsøyeblikk er nok sjelden kost).

Lenke til kommentar
Gjest Bruker-95147

Jeg har hørt av min bestemor at fanden liker å suge på margbein, og da blir du med din skrantne kropp helt i innertiern ... sorry to say ;)

 

Jeg er litt eldre enn deg ..., så jeg kan forberede litt, siden man er sånn faglært kokk

Lenke til kommentar
Gjest Bruker-95147

jeg er glad for at bestemor slapp å forholde seg til,en verden hvor folk med vilje lar seg putte inn i bokser, og attpå til be om enda mer cellulose, slik at pappskalle faktoren til slutt blir helt overhengende  :p

 

CTIyoHuUYAErauv.jpg

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...