Gå til innhold
Spørsmål om bil og motor? Still spørsmål her ×

Jeg har gjort noe dumt tror jeg (lakkering)


Anbefalte innlegg

(MB w202 -96 Elegance)

Krasjet bilen starten av året her, måtte bytte ut sideskjerm og panser. Viser seg at delebilen han som fikset den brukte var mersom mørkegrå (og Classic... ikke Elegance..) - så tenkte bare at jeg kunne lakkere de delene svart selv. Siden jeg allerede har fikset rust på døra og lakkert, og det ser veldig fint ut!

 

Men så enkelt var det ikke gitt, den er grusomt flekkete, det ser faen ikke ut. Aner ikke hva som har skjedd, men ujevnt og grusomt ble det! Hva gjør jeg nå?!

Hjelper det å pusse ned? Eller.. klarlakk?

det er som at det er litt metallic og noe "matte" flekker.

Brukte metallic lakk forresten.

Endret av Sillicious
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Er helt mulig å få "ok" resultat med spraylakkering, men du må jo ha skippet et steg eller gjort noe feil hvis det allerede nå går helt i oppløsning. da må du bare slipe ned og starte fresh eller få det lakkert av noen som kan det.

Endret av Sampson
Lenke til kommentar
  • 3 uker senere...

 puss det ned/sandblås så tar du det med deg til det nermeste pulver lakkerie(sterkere en vanlig lakk) spør etter polyester lakk i den RAL fargen du vil ha (hvis du sandblåste å ikke kladdet over hele pansere etter spør du etter e-clips bad + lakkering hvis du har pusset eller kladdet på  noe av det spør om beis/avfetting/syre/e-clips bad) det koster ikke veldig mye prisene varier fra lakk til lakk men vanlig ligger prisen på rundt 300 kr kiloen som kunde kommer an på farge (ca 1.5 kg for panser + sideskjerm ) spør om klarlakk også 

 

det hadde jeg gjort i vertfall verdt pengene  hadde pulver lakka hele bilen hvis jeg ikke måtte ha demontert den for å gjøre det :p

 

 

 

(fin ut vilken RAL farge din bil har)

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...