Gå til innhold

Hva er din mening om Telenor ?


[Protus]

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Hm, ekke så glad i telenor jeg=(

 

De kjøpte opp alfanett. Vi hadde 2048/765 linje. I dag droppet den til 40/10 linje. Har slitt med hastigheter på rundt 1000/256-1800/512 linje lenge, selv om jeg har klaget=(

Har ikke helt trua på den, da bør du ringe. De nye Terayon modemene vi kjører nå kan klare opp til 40Mbit hver vei.

 

Her vil det også komme ny produker på sikt, men når er ikke sikkert enda..

 

PS: Telenor AVIDI er den første i Europa som faktisk kjører DOCSIS 2.0 :wow:

Lenke til kommentar

Pga. Telenors GB-grenser på ADSL-abonementer burde egentlig hele skiten gå konkurs.

Skjønner ikke at de har noen kunder i det hele tatt, når man f.eks. får NextGenTel bredbånd for 398kr pr. måned med ubegrenset hastighet mot Online ADSL m/1GB pr. måned for 349kr per måned (og da har NextGenTel noe høyere hastighet i tillegg!!).

 

Nei, Telenor kan bare pakke sammen når det gjelder ADSL - det er min mening! :lol:

Lenke til kommentar
Eneste problemet jeg har med telenor er at selskapet aldri burde blitt privatisert. Nå er det så mange underselskaper og tull at jeg får noia. Sleskaper som bestiller tjenester med seg selv, alt for å opprettholde kapitalflyten. Ikke nok med at de ble privatisert, men det samme ble linjene her i landet, og de behodt telenor! Det minste man kunne forvente var jo at linjene forble statlige!

Telenor eier ikke linjene lenger..

Fastavgiften forsvinner f.eks..

Alle operatører får bestemme selv hva de vil kreve inn...

Bindingstid på mobilabb blir også forbudt btw.. Noen som har sett 1kr tilbud i det siste? vær lur, bind deg for 18mnd.. jaaa. siste krampetrekning..

:grin:

Lenke til kommentar

Har ikke ett vondt ord å si om Telenor. Og jeg synes det er merkelig med de som hisser seg så voldsomt opp over Telenor. De er da vel ikke tvunget til å velge dem?!?

 

Har hatt 1 Mbit og 30 GB grense i over ett år nå og har aldri opplevd nedetid men derimot alltid hatt god ping og hastighet på 130+ KB/s. Skal ikke klage på det... :nice:

 

Men for all del - jeg kobler opp gjennom en bredbåndsrouter. Pålogging for hver gang jeg skrudde på maskinen hadde jeg aldri klart...

Lenke til kommentar
Telenor er de mest monopolutnyttende i Norge... De koser seg, ved å holde tilbake teknologie, fordi de tjener penger på det...  :grin:

 

Vil helst ikke skrive mer, fordi jeg er så überpissed på det selskapet..  :roll:

Der har du min mening, de utnytter å være mest anerkjent. Folk velger ****** meg Telenor automatisk! Klarer liksom ikke uttrykke meg bra om dette, liker de bare ikke assa! I Sverige har de mere konk. og har derfor lavere priser

 

:grumpy: BRENN :grumpy:

 

LENGE LEVE NEXTGENTEL! :love: *grin* *grin* *grin*

Lenke til kommentar
Der har du min mening, de utnytter å være mest anerkjent. Folk velger ****** meg Telenor automatisk! Klarer liksom ikke uttrykke meg bra om dette, liker de bare ikke assa! I Sverige har de mere konk. og har derfor lavere priser

Betyr bare at Telenor har gjort en ******* god jobb på markedsføring.

Samma som folk kjøper seg Electron kort og andre typer kreditt kort... og hva kaller folk det... jo , visa.... Visa er også blitt veldig kjent pga god markedsføring.

Lenke til kommentar

Har telenor VDSL her, som jeg endelig fikk, 4mnd. for sent. Skulle hatt det i mai ser dere, men det kom ikke før late september. Internetten er TREG, aldri under 70+ ping i f.eks cs, og det på en GOD dag på en GOD server. Og så koster det i tillegg 450,- for en 704/384 linje. Med en gang den gratis prøvetiden er over, så forsvinner telenor. Og ja... hadde telenor ADSL før, med den latterlige 1GB grensa, som ikke holder til online gaming engang :grumpy:

Og ja, har også ringt telenor kundeservice på nummer 05000, der telefonsvareren ikke skjønte hva jeg sa. Tror jeg skrek "brukerstøtte" eller noe minst 30 ganger. Jeg ble _litt_ sint.

Heldigvis kommer Lyse Tele AS til nabolaget tidlig neste år, da blir det 2048/2048 fri bruk fiberoptisk internett! cs ping rundt 20? jatakk. Kroner 449,- mnd.? flotters.

 

Konklusjon: telenor har blandt de dårligste internett tilbud tilgjengelig i norge, sett i forhold til hastighet, pris og en latterlig "nedlastningskvote". 704/128 m/1GB grense for 349,- mnd., eller 2048/2048 fiber fri bruk for 449,- mnd? hum... Nextgentel kommer på 2. plass med 850/384 for 399,-.

 

Mvh. Supern

Lenke til kommentar

Liker ikke Telenor - først og fremst pga den forbanna 1GB/10GB kvota på ADSL. Totalt unødvendig med noe sånt. Håper de mister alle ADSL kundene pga det dritet der.

Jeg har forsåvidt aldri hatt noen problemer med ADSL-stabilitet. Men en gang klikka det for et eller annet inn hos telenor - fikk plutselig en melding om at jeg hadde lasta ned 4 GB på 2 timer (kvote oppbrukt). Det verste var at jeg ikke en gang hadde vært på nettet. Sykt.

 

Det blir NGT neste gang... :yes:

Lenke til kommentar
telenor er greit for dem som besytilte før det ble begrensing

har det blitt begrensning?

 

Er det ikke det sånt man kan velge da? Betale litt ekstra i mnd. liksom?

 

mvh

 

Bone

 

 

btw: liker vs. ikke liker; jeg vet ikke jeg.. Har Telenor selv, og har ingenting å klage på, egentlig..

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...