Gå til innhold
Trenger du tips og råd? Still spørsmål anonymt her ×

Når man finner ut at kompisen har pult eksen da man fortsatt var sammeni


Anbefalte innlegg

Ja, fy faen. Hva kan jeg si. Jeg må bare skrive det ned. Jeg var sammen med ei dame, hun to år yngre, (er 19 nå) ganske presist et halvt år før det ble slutt. Det i seg selv var ikke så big deal.

 

Det var en hendelse i forholdet som jeg, på det tidspunktet, synes ble overdrevet av de rundt meg. Vi var hos denne kompisen med to andre venninner og dama drakk litt for mye. I ettertid får jeg vite at tonen mellom dama og kompisen var veldig flørtete og at det ble direkte hintet til om sex osv. Jeg tok det ikke særlig seriøst og mente de overdrev det. Det er tross alt lang vei fra ord til handling, i verste scenario uansett. En uke eller to etter dette tok jeg en kjøretur med denne kompisen hvor vi pratet ut om den hendelsen. Da fortalte han meg at han hadde oppsøkt henne på eget initiativ, og at han hadde snakket med hun om dette. Da fortalte han selvfølgelig alt det jeg ville høre. Og jeg trodde på han, selvfølgelig. Det var ikke noe merkbar "knekk" i forholdet mitt derimot etter denne hendelsen.

 

A: "kompis" douchebag

B: bestekompis

 

Nå i etterkant får jeg vite av min aller beste kompis at han hadde ligget med henne, sannsynligvis på dette privatmøte i etterkant av hendelsen jeg akkurat fortalte om. Dette var noe A sa til B i forbindelse med en annen hendelse som angikk B. A hadde nemlig akkurat sett B være utro, og var det eneste "vitnet". Det jeg mistenker, og vil så gjerne tro, er at A fortrodde seg til B for å vinne tilliten hans angående utroskapet. Men, hvorfor i all verden skulle han det? Det gir jo ikke mening. Nå har det seg slik at A røpet denne hemmeligheten uansett, attpåtil direkte til dama som førte til bredd mellom B og dama.

 

Dette, sammen med flere andre enkelthendelser, er soleklare bevis på at A er en lystløgner og full av dritt og løgner. Derimot tror jeg fortsatt ikke innrømmelsen av å ligge med eksen min var bull. Jeg forstår ikke hvorfor han skulle si det.

 

Noen som har noen teori om hva som skjer? Og hvis det stemmer at han lå med eksen min, mens vi var sammen, og løy meg rett opp i trynet - hva gjør man da?

 

 



Anonymous poster hash: 75891...24d
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Altfor rotete innlegg, jeg stoppet å lese da jeg kom til kompis A og B.

 

Slik jeg leser førsteposten, har både A og B vært utro, dog ikke med samme damen. A & B har ifølge B snakket sammen om dette, som sladrer til TS. Og dermed er A "kompis" douchebag og B bestekompis.

 

Noen som har noen teori om hva som skjer?

 

Det som skjer er at du har fryktelig umodne venner som spiller om din gunst.

 

Og hvis det stemmer at han lå med eksen min, mens vi var sammen, og løy meg rett opp i trynet - hva gjør man da?

 

Det er ditt liv, og din avgjørelse. Men ikke gjør som innlegg 2 foreslår.

 

Geir :)

Endret av tom waits for alice
Lenke til kommentar

 

Altfor rotete innlegg, jeg stoppet å lese da jeg kom til kompis A og B.

 

Slik jeg leser førsteposten, har både A og B vært utro, dog ikke med samme damen. A & B har ifølge B snakket sammen om dette, som sladrer til TS. Og dermed er A "kompis" douchebag og B bestekompis.

 

Jeg tenkte bare at "dette gidder jeg ikke" :p orker ikke å forholde meg til så rotete innlegg.

Lenke til kommentar

Måten man reagerer på vil fort sette "standard" ja. Derfor er det greit å reagere voksent. Skal du sloss med dine rivaler nå nå blir du gående å sloss resten av livet, for ting som ikke betyr noenting i det lange løp. Og vi vet hvordan det går med folk som er opptatt med å gruble over gamle konflikter, de kommer ingensteds. Stolthet er en fin bil, men det bringer deg ikke hverken ære eller berømmelse, og langt mindre mat på bordet.

 

Legg det bak deg, velg dine venner og kjærester med omhu (men ikke vær for kresen, det er kjedelig å være alene), og bruk tiden nå som du er ung til å finne ut hva du vil bli i livet ditt. Tro en 57 år gammel gubbe: Om 30-40 år er det utdannelsen du ikke tok du kommer til å angre på, ikke damene du var sammen med den gangen eller rangeringen av kompisene dine.

 

Geir :)

Lenke til kommentar
Gjest Bruker-95147

Hvor er den hendelsen akkurat nu?

 

Og hvis den kun er i minnet, så betyr det at den ikke eksisterer for andre enn deg selv - ditt valg hvor lenge du bærer med deg historien, og eventuelt vil gjenopplive noe som er borte. Den første betyr absolutt intet annet enn hva du legger i det, mens den andre fort kan bli mer enn du aner

 

Lykke til, og vil legge til at man har selv hatt noen litt for kjærlige venner, men ingen av dem er mine uvenner selv om de nok gikk over streken hvis nå alt skal måles opp mot ett absolutt venne ideal

Lenke til kommentar

 

 

Gjør det eneste rette: dæljer livskiten ut av dritten.

 

Anonymous poster hash: d330e...9e9

 

 

Det er kanskje litt voldsomt. Det var først og fremst dama som gjorde noe galt da det var hun som var i et forhold med trådstarter.

 

Det er relativt. Hadde dette vært en av mine beste kompiser hadde jeg synes det han gjorde var like galt(om ikke mer galt). Jeg forventer 100% at mine kompiser tar ansvar og aldri hadde gjort noe sånt, et slik totalt uakseptabelt tillitsbrudd betyr slutt på et (vennskaps)forhold som antakeligvis har vart langt lengre enn forholdet til en dame.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...