Gå til innhold

Noen voksne gamere i omløp her?


Anbefalte innlegg

Jeg sitter om dagen og vurderer sterkt å bygge en PC til å strategi-game litt på, men kjenner jeg har litt sperrer da jeg har familie, passert 30 år og føler meg litt for gammel til det her.

 

Jeg ser også at bærbare som tåler spill bra er utrolig dyre så en stasjonær er valget ser det ut til og da ender man med en "nerdestasjon" og å bli mindre sosial til tider.

 

Er det flere som er i samme båt, eller må jeg bare slå fra meg "gamelysten"?

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Det er en forkjærlighet for stasjonære blant pc gamere, men jeg synes ikke du skal avskrive bærbare. Jeg kjøpte min Multicom P150e med Gtx 680m skjermkort og ssd hdd for 8000 kr på finn pent brukt i 2013, en pc som fortsatt kan spille nye spill (riktignok ikke på max ultra fps hunter nivå). Denne har jeg brukt MYE, og selv med overklokking holder den temperaturene nede. Det er en myte at bærbare ikke kan brukes til spill, men det koster ganske mye mer.

 

Jeg fyller 29 i år og la fra meg stasjonær pga mobilitet og rett og slett at jeg ikke ville ha en gamingrigg hjemme. Ok jeg juger det var dama som satt ned foten, men allikevel er jeg svært fornøyd med min bærbare.

 

Så spørsmålet er om min bærbare tåler spill bra, jeg får spilt alle nye titler men må ned på medium grafikk på de fleste.

 

Om du legger 15 000 i en bærbar får du samme ytelse som en stasjonær til ca halvparten tenker jeg, noe deromkring.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Akkurat pasert 30. Bygde meg faktisk pc som 30 års gave til meg selv. :-)

 

Sette seg ned på kvelden når barna er i seng og huset har roet seg er helt topp. ;)

 

Ble stasjonær her da jeg ville bygge selv og få mest for pengene. men klarte å bruke en del mer en planlagt. :-P Havnet vel på ca. 15.000 til slutt her. :-)

Men du verden for en pc jeg fikk!

  • Liker 1
Lenke til kommentar

46 år ung gamer her. Har det ufattelig morro når jeg gamer med unga på 15 og 13.

Skal aldri slutte å game, ihvertfall så lenge jeg har helsa.

 

Endeløse civ 5 sesjoner til langt på morrakvisten i selskap med øl og andre godsaker.

 

Battlefield serien kan også være morro for oss modne gamere.

 

Modne gamere ruler, for vi har råd til skikkelig rigg.

 

Jeg gamer utelukkende på stasjonær (selvbygger). Hører en del er ganske så fornøyd med Asus ROG bærbar serien, eller MSI sin gaming serie.

Endret av meh..
  • Liker 1
Lenke til kommentar

Jeg er 30 år... Gamer så ofte sjansen byr seg. Har både stasjonær gaming rigg og bærbar som jeg tar med når jeg er på jobb. Når jeg er hjemme blir det somregel ikke tid til å game før ungene er lagt seg ( 7 & 3 år) men når de er lagt seg har jeg noen gode timer forran skjermen. Akkurat nå sitter jeg i Congo og er fast på hotell i 10 dager, og da er det helt fantastisk å game med min asus rog g750!

Alder og barn er ingen hindring for å game..

 

 

Edit : skrivefeil

Endret av Madts
  • Liker 3
Lenke til kommentar

Det er flott å være voksen og spille selv om man har barn. Som voksen har man også råd til å oppgradere riggen(e) ved behov. Det å bygge selv nå til dags gir endeløse muligheter på lekre oppsett med høy WAF. Om du har begrenset plass eller foretrekker noe i mindre formfaktor finnes det mange lekre kabinetter som gjerne kan brukes med 4790k og store grafikkort. Selv kan jeg ikke rettferdiggjøre atter et nytt oppsett på mini-itx men har veldig lyst på :) Kjør på!

Lenke til kommentar

Vi er fortsatt unge i sinn, men gammel i skinn :p Bygde min første PC når jeg var 30 år. Holdt meg til konsoller før det, men er glad jeg byttet plattform. Spilte litt på laptop før, men da gikk det mest i strategispill, nå er det mest fps spill det går i her. Var et sant H********* å vende seg om til å bruke mus og tastatur i begynelsen, men begynner å få litt teken på det nå heligvis :)

Lenke til kommentar

Modne gamere ruler, for vi har råd til skikkelig rigg.

Absolutt. Skjebnens lunefulle ironi er jo at når man er ung, så har man mye tid men lite penger til utstyr. Når man blir eldre, så har man relativt sett mye penger til utstyr, men (for) lite tid til å bruke det - i hvert fall på gøye ting som spill.

 

Selv er jeg nærmere 40 enn 30, bygde min første datamaskin mens BALL-gensere fremdeles var på moten, og har i dag utstyr opp over ørene. Selv for et utrent øye, så er det åpenbart at "datamaskinen min" ikke er en standardboks fra Elkjøp (de fem skjermene på pulten er nok det som avslører meg), men hadde naboene vært klar over hva slags utstyr jeg egentlig har, så hadde de trodd skjønt at jeg er splitter pine gal.

 

Til en viss grad kan jeg forsvare noe av utstyret med at jeg bruker det veldig mye i jobb (og alt for lite til spill), men jeg hadde selvfølgelig klart meg med utstyr til en brøkdel av prisen. Når jeg en sjelden gang har et øyeblikk med selvransakelse, så vet jeg jo godt at man f.eks. ikke trenger 1500W psu for å trekke rundt noen formler i Excel ...

 

Det som er kult er at barna synes det er gøy med spill, selv om det grunnet alder enn så lenge går mest i Mario og vennene hans. Det som for øvrig ikke er like kult, er at jeg stadig oftere får bank i Mario Kart, av en stadig mer kjepphøy seksåring.

 

Derfor ser jeg frem til de er store nok til å være med pappa på tur tilbake til Karkand. Jeg gleder meg intenst til dagen jeg kan snike meg innpå den arrogante guttungen bakfra, og rive til meg dog-tag'en hans med makt. =)

Endret av Horge
  • Liker 6
Lenke til kommentar
Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...