Gå til innhold

– YouTube klarer ikke å luke ut terrorpropagandaen


Anbefalte innlegg

 

Epix sax guy 10 hours må jo være en av de terror videoene som slapp igjennom filteret, er nok verste form for tortur å tvinge noe til å se igjennom 10 timer med det der.

 

Trengte tydeligvis ikke høre mer enn 2 minutter, før man skjønte at dette gikk i loop, ja.

 

Først litt video med han humpende på sax'en til venstre, så tilsvarende mot høyre, og så looper man den sekvensen med noen få variasjoner av bilder i mellom.

 

Dog lurer på om ikke vedkommende hadde utviklet hofteslitasje om han virkelig hadde stått og spilt slik i ti timer i strekk...

 

Hadde ikke hatt mye imot å høre 10 timer med skikkelig sax-musikk, om det var variasjon på det, Denne videoen var dessverre bare grusom.

Heh, Tim Cappello må jo være den originale epic sax guy

 

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

 

Kanskje man kunne løst problemet ved å innføre en ekstremform for like/dislike, hvor man på en video kan stemme for at den skal slettes eller for at den må forbli.

Huff... ulempen er at alt mulig som er upopulært lett kan bli slettet. Sikkert også noen som klarer å automatisere "dislikes"- så kan regjeringer uten videre fjerne alt som de opposisjonelle legger ut.

Meeeen, ...alt i alt er det allikevel kanskje bedre enn at noen hos google sitter å velger ut hva folk får lov å se...

 

 

OM de som kom opp med masse "dislikes" ble gått gjennom av en gruppe som hadde ansvaret basert på noen greie retningslinjer, så kunne man nok fått til en grei funksjon. Katalogen over videoer er så enorm, at det å få vekk "grums" sannsynligvis bare ville vært en fordel.

 

På den andre siden er det vel det som skjer når man rapporterer en video, bortsett fra at her kunne man "rapportere" ting som ikke nødvendigvis er støtende, men som man sier er så dårlig at det like godt kan slettes.

 

:-)

Lenke til kommentar
×
×
  • Opprett ny...