Gå til innhold

Den Store Samsung Galaxy S6 Tråden


  

249 stemmer

  1. 1. Skal du Kjøpe Samsung galaxy S6?

    • Ja! :)
    • Nei! Det er ikke verdt det!
    • Jeg venter til den går ned i pris ;)


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Hvilken av telefonene skal dere ha? Tenkte på Edge, men er litt nervøs for at når man holder i den så kan man komme borti skjermen.. Er også ekstra spent på å ha en Android tlf igjen, siste jeg hadde var en S3 (Hatt bare iPhone etter det).

Endret av neeeeii
Lenke til kommentar

Jeg sitter her og tenker på hva som har skjedd i smarttelefon markedet. Samsung har jo hatt en tendens til å være billigere enn Iphone men nå har jo alt snudd, nå koster de like mye. Hvorfor skal man da kjøpe en Samsung ovenfor en Iphone med mindre man er veldig integrert i android og brukt mye penger på den? Jeg vil påpeke først at jeg har aldri eid en Iphone og har vært skeptisk til den da den har vært relativt høyt priset i forhold til sine konkurrentene på Android siden. Men nå er det jo ikke slik mtp Samsung. Nå kan man selvfølgelig mene at android er et mer åpent system og man kan gjøre mer enn på ios men spiller det en stor rolle for en vanlig bruker? Jeg er generelt skuffet over det Samsung har kommet med men så sier jeg på ingen måte at det er en dårlig enhet, det er den langt i fra. Men at man skal betale like mye som for en Iphone... det fatter jeg ikke.

Endret av 64bit
Lenke til kommentar

Imponerende kamera i lite lys med tanke på at Note4 kamera er blant det beste som til dags dato er å finne i en mobil

 

 

Det ser bra ut!

 

Gleder meg til en full test av telefonen, noe som ikke bør være rett rundt hjørnet(?). Usikker på når det pleier å komme reviews, men det er tross alt ikke så lenge igjen til telefonen kommer for salg - en måneds tid.

 

Orginalt tilbehør fra Samsung til S6 og Edge.

Endret av fla92
Lenke til kommentar

(...) nå koster de like mye. Hvorfor skal man da kjøpe en Samsung ovenfor en Iphone (...)

 

Tja det kan jo være forskjellige grunner for det. Det er jo ikke slik at iPhone automatisk er det beste du kan få på mobilmarkedet og om en Samsungtelefon blir dyrere så er det null vits i å velge dem? Som man ser over så kommer jo blant annet kamera til å være desidert bedre enn iphone sitt.

Når det er sagt så synes jeg både iphone og nå samsung er latterlig overpriset. En flaggskiptelefon burde aldri ha kostet over 5000kr, men nå er det da desverre markedet og ikke jeg som bestemmer :(

Lenke til kommentar

Fult mulig jeg tar feil, men jeg tror Samsung vil tape på å prise telefonen likt med iPhone 6 og iPhone 6 Plus (Edge) i det lange løp. Tror rett og slett ikke Samsung har det samme varemerket blant folk flest til at de kan ta samme pris, da tror jeg veldig mange vil falle over på iPhone. Samsung har jo også et lite dilemma i form av at det eksisterer så veldig mange gode Androidalternativer til langt rimeligere priser, mens de som liker og foretrekker iOS og er investert i Apple sitt økosystem gjerne betaler det ekstra de må for iPhone. Tror det fort er noe enklere og mer aktuelt for en Androidbruker å se seg om etter andre alternativer når prisene først blir såpass høye, og det er jo ikke sånn at disse nye modellene tilbyr noe banebrytende nytt sammenlignet med forrige generasjon eller de noe rimeligere modellene så markedet er jo på mange måter relativt "mettet".

 

 

Når det er sagt så er det jo umulig å si hvor lenge prisen vil holde seg, vi vet jo at iPhone 6 og 6 Plus vil holde samme pris helt til en arvtager er på plass, mens Galaxy S6 og S6 Edge kan jo fort falle endel i pris i løpet av noen måneder. I starten vil de nok selge bra uansett.

Lenke til kommentar

Tja det kan jo være forskjellige grunner for det. Det er jo ikke slik at iPhone automatisk er det beste du kan få på mobilmarkedet og om en Samsungtelefon blir dyrere så er det null vits i å velge dem? Som man ser over så kommer jo blant annet kamera til å være desidert bedre enn iphone sitt.

Det er jeg enig i men det er ikke like mange grunner som det var før. Spesifikasjonsmessig så er jo S6 en beast i forhold til Iphone 6 Plus men de fleste spesifikasjoner har ikke noe å si lenger. Det er for eksempel ikke så stor forskjell på 1440x2560 og 1080x1920 oppløsning på en så liten skjerm. I tillegg så får du jo bedre batteri med 1080p. Eller på 3gb og 1gb ram da ios er smoothere. Men selvfølgelig så kommer da på personen og hans behov. Har man behov for et bra kamera så er det bra å kjøpe S6. Men jeg føler at man får så mye mer av å kjøpe en Iphone 6 kontra S6. Den oppfattes av de fleste som mer premium(for eksempel vw=samsung, bmw, audi, mercedes = iphone), har lavere verditap, bedre design(subjektivt) og en fingeravtrykkleser som er i særklasse. Altså jeg har aldri hatt Iphone og vet ikke om jeg kommer til å kjøpe en i fremtid men det ser sånn ut. Sliter med å finne argumenter for å kjøpe en S6

 

Edit: Ser i hvertfall ut at det er mange som har forhåndsbestilt den da:

http://www.itavisen.no/nyheter/galaxy-s6-sjokktall-20-millioner-enheter-forhåndsbestilt-361429

Endret av 64bit
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...