Gå til innhold

hvem har dårligst pc?


IntelAmdAti

Anbefalte innlegg

DENNE TRÅDEN GJELDER DÅRLIGSTE HOVED-PC!

hvis du har tenkt å poste opp en gammel/treg maskin men har en bedre maskin liggende så bruker du sikkert den som hovedpc og du kvalifiserer ikke til å poste den gamle pcen i trådne.

 

[ironi]

jess, jeg starter denne meget relevante tråden siden en annen bruker startet en meget relevant tråd om hvem på forumet som har raskest pc.

[/ironi]

skriv opp deres "trege" pc og gjerne hva dere bruker den til.

det er juks å nevne en (relativt) treg pc som ikke er i bruk eller som brukes som server e.l., her skal den med tregest hovedpc kåres! :mrgreen: jeg har flere pcer som er eldgamle men som ikke virker eller ikke er i bruk, slike pcer (og amiga o.l.) er det ikke vits i å nevne.

min pc er som følger; p2 350@392 mhz, 128mb sdram, gf2mx200, 10gb hd, lydkort, 300w psu med kjøleskap.

denne brukes til, hovedsaklig internett, men også mye tegning i mspaint og elastomania spilling. pcen er overkill til mitt bruk :shrug::lol:

 

er det noen som "slår" min pc, må jeg klokke ned? :lol:

 

and the winner is.. jephque!

gratulerer! du har den tregeste hovedpcen av alle på hw.no forumet! :)

jephque sin pc; en "finfin Packard Bell 166MHz MMX(!) med 16MB RAM og 2GB harddisk "

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Pentium 2 350 her også, henger på veggen som et bilde hehe, alle nødvendige komponenter på hovedkortet er klar til bruk, trenger bare koble på PSU, HD og CD-Rom, men har ikke akkurat mye å bruke skrotet til. Donere til museum om 30 år hehe, får vel en femmer for det kanskje :cool:

 

Tregeste PC'n som jeg bruker er en AMD sak på 1,66 ghz @1800mhz

Lenke til kommentar

Det er jo for sent nå men jeg syntes det hadde vært mere relevant å ha en kåring der man må legge frem den dårligste hovedmaskinen.

 

Alle kan jo ha noe gammelt rask som man ikke bruker lenger. Jeg har en pc som jeg skal sjekke om det er mulig å spille command and conquer på. Vet ikke specsa. Fant den på loftet og har ikke gjort annet enn å sette den på. Dama brukte den fil å betale regninger med for to år siden. Windows 95 følgte med! :p:

 

 

Så jeg vet ikke Pycnopodia... hadde det ikke vært gøyere å se hvem som hadde den dårligste pcn som de faktisk satt å brukte? Slo på hver morgen. Gikk å sette på kaffen. Lagde seg en brødskive. Gikk så tilbake for å se om den hadde kommet seg igang enda. 5 minutter senere har han klart å komme frem til hardware.no på 28modemet sitt.

 

*lurer på om det er noen slike forumbrukere her*

Lenke til kommentar

Høh... knuser dere alle...

 

Har en Commodore PC-III 286-12MHz med 4Mb Ram og 20Meg harddisk. Og nei - det er ikke hoved-pcn min...

Men den funket helt greit til Snake og WP... Den måtte derimot vandre til de evige PCMarker når Windows kom... kostet 16.000,- men var knall til mitt bruk...

Lenke til kommentar

hehe

 

har en gammel 286 stående på loftet, men den har ikke vært påslått siden i fjor vinter. Har derimot en 133 p1 m/64mb ram og 2x800mb disker som kjører FreeBSD og konsentrerer seg hardt om å være DHCP server. Den er også den pcn på bruket har best uptime :)

 

ellers har jeg en IBM aptiva (whatsoever) 233mhz p-1 mmx med 128mb ram og 2gb disk som faktisk brukes DAGLIG (ikke server).

 

står også en 486 her med 20mb ram og 200mb disk som brukes relativt ofte (med tanke på dens alder) til regnskap. Denne blir i disse dager byttet ut med en xp3000+ (blir gøy å se om fattern klarer å henge med i svinga) :lol:

 

...ellers så vil jeg ikke si at hoved-pcn min er direkte treig (sign.), men det er jo da en helt annen historie.

Lenke til kommentar
Bærbar compaq 8086 hvis jeg ikke husker helt feil! veier ca 10 kg.

Slå den!

Ja det vil vel si at du ikke bruker pc i det hele tatt så du sitter vel hos en kompis på nettet. Det var dårligste HOVED PC at folk ikke skjønner det. Har ikke noen veldig dårlig pc, min er en Duron 900 med 512 ram og 230G disk som brukes til spill :yes:

Så langt i fra trådstarter

Lenke til kommentar

Celeron 466Mhz, 512 Mb sdram, 40Gb hardisk, Matrox millenium 200 skjermkort.

(Pluss en helt ny Eizo Flexscan L557)

Maskina brukes til surfing, skolearbeid og litt spill. (Funker fint til Diablo II, bortsett fra på noen av bossene, der hender det det hakker og fryser litt)

Jeg arvet denne av min samboer for to år siden. Før dette hadde jeg en Compaq presario som er 7-8 år gammel som ble brukt til som kontormaskin, til chatting, 24 games for windows og simtower. og der vi ikke aner innholdet. Denne arvet ei venninne av meg, og den var i bruk helt inntil forrige uke (til irc, winamp, msn og internet explorer), da mista maskina kontakt med musa, så nå har ikke venninna mi maskin lengre :(

(Hvis noen veit hva slags innhold det egentlig er i den Compaqen hadde jeg blitt takknemlig, den har en pentiumprosessor på rundt 100Mhz tror vi)

Lenke til kommentar
Sjefern, jo, det var derfor jeg nevnte hovedmaskin i den første posten :p

jeg ser folk nevner p1 og p2 pcer men i siggen har de xp2500+ og bedre..

 

ifra nå av, ikke post en dårlig pc i denne tråden hvis du har en bedre pc liggende - start gjerne en ny tråd med annet tema men i denne handler det om dårligste hovedpc.

Sorry så ikke at det stod hoved pc :wow: skal ikke gjenta seg :cool:

Lenke til kommentar
Sjefern, jo, det var derfor jeg nevnte hovedmaskin i den første posten :p

jeg ser folk nevner p1 og p2 pcer men i siggen har de xp2500+ og bedre..

 

ifra nå av, ikke post en dårlig pc i denne tråden hvis du har en bedre pc liggende - start gjerne en ny tråd med annet tema men i denne handler det om dårligste hovedpc.

Sorry så ikke at det stod hoved pc :wow: skal ikke gjenta seg :cool:

Det STOD ikke hovedmaskin til å begynne med. At trådstarter endrer teksten underveis er jo ikke så lett å få med seg...

 

Men OK - det burde nok ha stått det der fra begynnelsen... :wow:

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...