Gå til innhold

Får ikke installert oppdateringer!


Anbefalte innlegg

Heisann!

Håper noen der ute kan hjelpe meg med et lite problem jeg har!

Jeg får stadig beskjed om å starte laptop'en på nytt for å installere oppdateringer, men hver eneste gang jeg gjør det så skjer det samme:

*Windows kunne ikke installere oppdateringene
*Angrer endringer
*Starter på nytt

Etter at PC'en står og kødder slik som dette en god stund så starter den vanlig og jeg får brukt den i et par dager før jeg får beskjed om å starte den på nytt igjen pga oppdateringer.

Dette har jeg prøvd så langt:

Søk -> Msconfig -> Skjul alle microsoft tjenester -> deaktivere alle oppstartselementer via oppgavebehandling og jeg har prøvd å skru av alt av virusprogram og brannmurer før jeg starter PC'en på nytt for å oppdatere, men fortsatt vil det ikke fungere.

Håper noen her har tips til hvordan jeg skal få installert disse oppdateringene en gang for alle :]

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Takk for svar, men det fungerer dessverre ikke enda heller.

 

Kjørte troubleshooter og fant visst noen problemer som i følge programmet ble løst, men som tydeligvis ikke var nok, for jeg får fortsatt ikke installert oppdateringene.

 

Jeg har deaktivert alle oppstartsprogrammer og deaktivert alt fra windows brannmur til avast antivirus, men jeg får fortsatt ikke til å installere disse oppdateringene, skjønner ikke hva som er i veien! :[

 

Kan kanskje fungere å reformatere hele PC'en, men det er ganske stress, så jeg håper egentlig at jeg finner en løsning på dette!

Lenke til kommentar

En jeg kjenner hadde også vedvarende trøbbel med oppdateringer.

Kjørte Update Troubleshooter gjentatte ganger, tror den fant noe feil hver gang. Etter en del dager med disse problemene var det plutselig i orden, men kan ikke si med sikkerhet hva det skyldes.

Hmmm, rart.

 

Jeg har også kjørt troubleshooter 3-4 ganger nå og jeg finner feil hver eneste gang..som programmet sier at det har løst...hver eneste gang! :green:

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...