Gå til innhold

Geforce GTX 9xx Tråden


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Nå går jeg selvsagt ut fra at dere har likerettet strømmen, for ellers går strømmen motsatt vei 50 ganger i sekundet, og hva gir det, jo negativ ytelse. :p Og det ender opp med netto-ytelse = 0.
MEN, la oss nå si at dere likeretter det hele.
Gitt at kjernen på magisk vis ikke umiddelbart kollapset, da vi antar at isolasjonen mellom ledere osv... er uendelig god. Og lederene ikke blir noe dårligere enn de er naturlig. Så vil skjermkortet gå fra å trekke rundt 160W på noe ala 1,15V, til å trekke 6968620 Watt (ca 7 Megawatt). Og trukket 29 000 Ampere fra stikkontakten. Så jeg tror nok hoved problemet er å ha kraftig nok strømtilførsel i huset. (ca 3 ganger så mye effekt som et diesel-tog)
Og det er før du begynner å overklokke det..
Edit:
Ble en feil i eksponenten, så fikk noen milliarder ganger for mye. :p Fikset opp nå.
Endret av Andrull
  • Liker 2
Lenke til kommentar

Sliter med at driveren krasjer når jeg spiller Rome 2 i fullscreen med to skjermer koblet til kortene. Det fungerer helt fint dersom jeg kun har en skjerm koblet til men med to så krasjer det uten forvarsel alt fra 15 min til 2 timer ute i spillet..

 

Samme resultat uansett klokk på kortene, kan kjøre stock clocks med ekstra spenning og PT uten at det gjør noen forskjell.

 

Er det noe spesielt å ta hensyn til når man kjører SLI med to skjermer? Har ikke hatt tilsvarende problemer på 7970 CFX.

Lenke til kommentar

Øker dere volten mye på kortene?

 

Jeg skal bruke denne overklokken til daglig bruk, da jeg ikke har brukt noe ekstra volt.

Vil ikke levetiden bli redusert om en bruker så mye volt som f.eks +87mV som jeg ser noen kjører på.

http://www.3dmark.com/3dm/4289359?

Med tanke på at vi litt tyngre overklokkerene (inkludert meg), kjører på med både 200, 300 og helt opp i 350mV ekstra. Så blir det som å pisse i havet ja. :)

 

Men skjermkort overklokker seg jo SVÆRT kraftig ned når man ikke spiller eller bruker kortet til noe GPGPU. Litt etter hva man klokker med så inkluderer dette også spenning. Så da kjører man uansett ikke 24/7, ja sannsynligvis langt fra. :)

 

Har faktisk merket mindre fall i OC potensiale på skjermkort, enn CPU når det kommer til høy OC over tid. :) Gjelder da et tosiffret antall skjermkort over noen år.

Lenke til kommentar

Noen som vet hvorfor jeg ikke finner Zotac sitt 970 kort når jeg prøver å finne fram det selv men med linken så kommer det fram uten problemer?
Skal oppgradere litt på pc no, har Zotac GTX 570 idag å sprange opp til 970 blir vel natt og dag men er det egentlig noen forskjell på de ulike leverandørerene?
Har ikke hatt noen problemer med mitt Zotac kort men er de kjent for å være litt jallabygd? frister veldig med Zotac sitt til 2595,- nå :p

Lenke til kommentar

Hva kan jeg forvente med ASIC på 83% ? GTX 980

 

Du kan forvente at det fungerer som det skal :)

 

Høy ASIC bruker ofte lavere spenning enn kort med lav ASIC ved stock hastighet. Det vil ikkje dermed si at det overklokker bedre. 15-1600mhz får du helt sikkert, da så godt som alle gtx 980 overklokker rundt der på luft og vann. Skal man ha noe særlig mere, så må han hardmodde dritten.

Endret av Nizzen
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...