Gå til innhold

Ny laptop til enkelt bruk under 10 000kr


Anbefalte innlegg

Min eldre Dell Inspiron er både sliten og vel brukt, så jeg lurer på om ikke en ny bærbar kanskje er på tide. I utgangspunktet er jeg vanedyr, og har derfor kikket litt på ny Inspiron. Men jeg er veldig mottakelig for andre forslag. Er hverken veldig interessert eller flink med det datatekniske, så jeg stiller forholdsvis blank på det meste.

 

Maskina skal ikke brukes til gaming eller annet som trenger spesielt mye av noe. Min bruk holder seg stort sett til internett, tv-titting/streaming, dokumentskriving, Skype, musikkavspilling via anlegg og den slags. Gjør likevel ingenting at den er rask og god, men det er hovedsakelig at det er en solid maskin som kommer til å vare som er viktig. Det er en definitiv fordel hvis den er stille. Jeg ser for meg en 14" eller 15". Optisk stasjon er ønskelig (som isåfall også tar Blu-ray og kan brenne), men ikke et definitivt krav. Prisen kan gjerne ligge oppimot 10 000kr, men helst ikke mye mer enn det.

 

Takk på forhånd :)

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Har gode erfaringer med lenovo thinkpad.

 

Innenfor prisgrensen din kan du f.eks få denne: http://www.dustinhome.no/product/5010756813/lenovo-thinkpad-s440-ci5-1-6-8gb-256-ssd-hd-14-w7p-w8p

 

14" med 256Gb SSD og både win7 og win8, normalt så er da win 8 installert, mens det følger med plater for installasjon av win 7 om ønskelig.

 

Om du ønsker optisk stasjon (har dog ikke bluray støtte) så har du f.eks denne: http://www.dustinhome.no/product/5010779922/lenovo-thinkpad-l440-ci5-2-5-4gb-180-ssd-3g-hd-14-w7p-w8p men den blir en del tyngre og tykkere.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Tusen takk for forslaget, OC-Freak! :) Har vurdert, prøvd å sammenligne og veie opp hva jeg ønsker, og tatt meg en tur på ulike elektrokjeder for å se de siste dagene. Pappa har en T440s (jobb), så jeg fikk prøve denne litt, og fått høre hva han liker og ikke. Stod tidlig mellom den du linket til og Inspiron 14-7437. Gikk tilslutt for sistnevnte, det var fordeler og ulemper med begge.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...