Gå til innhold

Beste batteritid?


Gjest medlem-169651

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Det vil variere kraftig etter hva den til en hver tid brukes tid. Store mobiler med stort batteri kan utføre tunge operasjoner i lang tid uten å dø, men med tung bruk av skjerm på full lysstyrke (ute), så mister de ofte fordelen sin.

 

Mens andre har spesielle strømsparefunksjoner som gjør at den holder leeeenge, som Samsung S5, men blir ikke spesielt brukbar når du har på dette moduset.

 

Lenovo P780 har f.eks et monster 4 Ah stort batteri:

http://www.iwill.no/Mobiltelefon+Android.439/Lenovo+P780+3G+5%22+IPS+HD+1280x720+Android+-+Sort.3054.html

 

Og det samme har Huawei: http://www.prisjakt.no/product.php?p=1715363

Men har til gjengjeld en ganske stor og krevende skjerm. Tross dette så gjør den det bra i batteritester som denne: http://www.phonearena.com/phones/benchmarks

 

Ellers har du jo også Nokia Lumia 1520:http://www.prisjakt.no/product.php?p=2299305

Med ganske stort batteri, og et meget godt kamera. Mulig et alternativ?

Dog, Windows Phone er nok ikke for alle.

 

Ellers har du en svært populær og god allrounder som sammen med Samsung S5 også tåler en del vann og litt mer røff behandling:

http://www.prisjakt.no/product.php?p=2520842

Endret av Andrull
Lenke til kommentar

Hvis ikke størrelse eller budsjett er noe problem så har du Nokia Lumia 1520 med et av markedets beste mobilkamera (20 Mpx, optisk bildestabilisator og RAW-støtte) og 3400 mAh batteri.

http://www.amobil.no/artikler/test-nokia-lumia-1520/157602

 

Nå som WP 8.1 oppdatering er rett rundt hjørnet (bare dager eller uker unna) og app-utvalget begynner å bli veldig er Windows telefoner mer eller mindre fult ut konkurransedyktige med iPhone og Android-telefoner. Hvor godt man liker WP kontra iOS og Android er individuelt, men for meg var det en lettelse å gå fra Android til WP.

Endret av aeroild
Lenke til kommentar

LG G2 har veldig lang levetid på én lading. Ca. 2 dager ved normal bruk. Jeg hadde den nettopp med meg på fjelltur uten dekning i 5 dager, og da hadde batteriindikatoren knapt beveget seg fra turstart til -slutt. Da hadde jeg riktignok satt den i flymodus, men det er en viktig egenskap. På tur trenger en bare å skru på telefonfunksjoner ved behov.

Lenke til kommentar

Sony Z2, LG G2 og G3 er vell de tre jeg vet om som har best batterilevetid av store touchskjermmobiler, jeg vil vell si at G3 har best kamera av dem. En som slår den alle ned i støvlene er Samsung Xcover 2 som jeg har som jobbmobil, glemte å slå den av da jeg dro på sydentur, hadde ringt litt og teksta før jeg dro, den måtte gi tapt etter 22 døgn!!! Med vanlig jobbruk ligger batteritiden på ca 8-12 dager. Den har dog bare android 4.1, ikke spesielt rask, bare 5 mp kamera som tar ok bilder, men er vanntett og tåler bedre å falle ned enn mange andre mobiler selv om den ikke er regna som en utprega støtsikker mobil. Testa samme bruk med min gamle Samsung S3 som jeg gjorde da jeg var på sydentur og den tok kvelden etter litt over 6 døgn.

Lenke til kommentar

Kjøpte nettopp LG G3 her om dagen selv, altså den nyeste til LG. Han i butikken sa at den hadde en sånn ny ladeteknologi thingey så den ladet seg visst sykt raskt, og det gjør den sannelig også. Den holder også utrolig lenge, så den kan anbefales. En fantastisk bra telefon sånn ellers var det også :)

Lenke til kommentar

? Etter hva jeg kan lese så er det ikke noe spesielt ny teknologi i G3en til lading, og den støtter ikke Quick charging en gang. o,O

 

 

It's also a bit interesting to see that a TI BQ24296 charger chip is used instead of a Qualcomm solution, which means that the Quick Charge protocol isn't supported.

 

Og ladetid:

64538.png

2,8 timer er vel ikke akkurat noe eksepsjonelt eller spesielt bra en gang.

Endret av Andrull
Lenke til kommentar

Kjøpte nettopp LG G3 her om dagen selv, altså den nyeste til LG. Han i butikken sa at den hadde en sånn ny ladeteknologi thingey så den ladet seg visst sykt raskt, og det gjør den sannelig også. Den holder også utrolig lenge, så den kan anbefales. En fantastisk bra telefon sånn ellers var det også :)

 

Han i butikken løy til deg for å få et salg ;)

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...