Gå til innhold

Klokketråden — Diskusjon og kjøpetips!


Anbefalte innlegg

Grattis med ny klokke. Jeg har en lignende (Ray Raven) og jeg bare byttet ut lenken med Nato-stropper. Mer behagelig, men litt mer "casual".

 

Takk! Jeg var innom urmaker Christensen i dag, men de var tom for NATO-stropper. Kunne tenkt meg det hvertfall til sommeren. Eller så liker jeg shark mesh-look også.

64d8ee03.jpg

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

 

Grattis med ny klokke. Jeg har en lignende (Ray Raven) og jeg bare byttet ut lenken med Nato-stropper. Mer behagelig, men litt mer "casual".

 

Takk! Jeg var innom urmaker Christensen i dag, men de var tom for NATO-stropper. Kunne tenkt meg det hvertfall til sommeren. Eller så liker jeg shark mesh-look også.

 

 

 

Jeg bestiller vanligvis stropper fra Sverige:

 

http://www.cheapestnatostraps.com/pages/about-us

Lenke til kommentar

Litt stor hank/ring der, og litt stiv pris for merket Omega der synes jeg, ellers fint og noe jeg kunne kjøpt, på tilbud :)

 

Jeg kjøper reimer med ujevne mellomrom fra cheapestnatostraps, og de har også en lenke til en nettside (drevet av samme dama) som selger amrbånd og slikt til en rimelig penge. Jeg har tenkt litt på det, men jeg er ikke så veldig pyntete av meg. Er redd det vil blit litt for mye Morten Harket. Vi får se. Her er uansett nettsiden:

 

http://www.badgerandoak.com/collections/on-the-wrist

 

leather_bracelet_1.jpg

Endret av Orwandel
Lenke til kommentar

Har fulgt med i denne tråden lenge uten å ha skrevet noe. Har bare fått mer og mer lyst på en fin klokke selv. Budsjettet mitt startet på 2000kr, men etterhvert har det bare steget. Landet egentlig på 4000kr som maks, men har nå blitt forelsket i en klokke til 6000kr. En tissot fra urverket.no.

 

Jeg har aldri kjøpt en klokke selv, å det skremmer meg litt å bruke så mye penger (er student). Derfor tenker jeg at det er perfekt å høre litt her, å få noen tips og råd.

 

post-268707-0-35331500-1419184294_thumb.jpg

 

Jeg tenker å bruke klokken på daglig basis og til mer formelle anledninger. Så til spørsmålene mine.

1. Det står klokken er "Automatisk, selvtrekkende". Aldri vært borti det før. Betyr det jeg manuelt må trekke den opp på en eller annen måte? Er det vanskelig?

2. Er dette en kvalitetsklokke som er verdt pengene?

3. Etter hva jeg har forstått er denne klokken vanntett, altså det vil ikke være noe problem å feks. svømme med den. Ikke at jeg har planer om å gjøre det.

4. Noen som har erfaringer med å bestille fra urverket? Hvordan stiller de seg hvis jeg skulle få problemer med klokken?

 

Håper det er noen her som tar seg tid til å hjelpe meg. Jeg er åpen for andre forslag, men helst i omtrent samme stil og design.

 

 

 

Lenke til kommentar

En automatisk (mekanisk) klokke har en rotor på urverket som strammer ei fjær som urverket får energien fra, i stedet for et batteri som kvartsklokker har. Så når du beveger klokken, blir den "ladd opp". Du kan også trekke den manuelt med kronen du stiller klokken med osv.

Endret av chairgame
Lenke til kommentar

1. Chairgame forklarte dette bra. Kan forøvrig tilegge at automatiske klokker anses som langt mer ekslusivt enn kvartsklokker som går på batteri.

2. Jeg er veldig fornøyd med min Tissot. Den har samme urverket som den du vurderer, ETA 2824-2 som anses å være et pålitelig og nøyaktig urverk. Jeg syntes kvaliteten har vært upåklagelig det halve året jeg har eid den og ville anbefalt den videre til venner.

3. Klokka er 100m vanntett, hvilket betyr at du kan bade og svømme med den uten problemer. Snorkling og dykking ville jeg ikke gjort.

4. Bestilte min Tissot fra Urverket.no. Var rask levering, og den kom på døra med bud. Har ikke hatt noen problemer med klokka, så jeg kan ikke si noe om hvordan de stiller seg til dette; men de har jo åpent kjøp i 90 dager.

Lenke til kommentar

Gav mitt første "klokkekompliment" til en fremmed i dag. Følte det var på sin plass når vedkommende hadde denne på armen. Så den bare fra andre siden av disken, men fyren kjørte et glis av en bil, så antar den var ekte. Han ble fornøyd med komplimentet også :)

 

 

 

Ah, på sin plass det!

 

Er selv litt forelsket i denne:

 

Hvilke modeller er dette?

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...