Jump to content

Mr Serious

Medlemmer
 • Content Count

  273
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

768 :)

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Satser da på å ta ut SSD-en og ta backup av HDD-en når jeg først har den ute, da slepper jeg å bekymre meg for filene. Noen tips til å bevise at disken har vært i bruk? Vil det være nok å vedlegge en kvittering for SSD-en?
 2. Kjøpte en «Asus vivo x pc m80cj» Mai 2017 og monterte en «Crucial® MX300 275GB M.2 SSD». Klonet den originale disken over til den nye SSD-en. Reformaterte så den originale disken, som har blitt brukt til lagring siden. Dette oppsettet har fungert problemfritt frem til i går. Ved oppstart går viftene som normalt, men det kommer ikke bilde på skjermen eller lys i tastaturet. Har prøvd litt forskjellige løsninger uten særlig hell. Ønsker å reklamere på dette, men det byr på noen ekstra utfordringer. Datamaskinen er kjøpt på Power, men ser ut til at Asus har et greit opplegg for reparasjoner. Vet ikke om det i det hele tatt er mulig å reklamere direkte til Asus, noen som vet? Etter min forståelse ble garantien brutt i det jeg åpnet maskinen og satte inn en SSD. Reklamasjonsretten derimot er kanskje intakt, da feilen kanskje/sannsynligvis ikke skyldes «oppgraderingen» min. Hadde vært fint med noe mer konkret å vise til her. Under en eventuell reparasjon lurer jeg på hva jeg skal gjøre med SSD-en. Ta den ut, så maskinen står uten operativsystem? La den stå i, å risikere at den blir kastet hvis maskinen blir skrotet? Vet ikke helt hva som er normal praksis her. Tenker enten å ringe Asus på mandag eller ta en tur innom min lokale Power (ble ikke kjøpt der). Men er forberedt på å få beskjed om at alt av garanti og reklamasjonsrett er borte, pga. min «oppgradering» med SSD. Så ønsker egentlig bare noe å vise til, hvis jeg ikke har en håpløs sak da.
 3. Har fryktelig lyst å oppdage litt av Sør-Amerika neste sommer. Da spesielt Peru med Machu Picchu og La Paz i Bolivia med en sykkeltur på "death road". Dette er to ting jeg har tenkt på lenge. Titicacasjøen må vell også oppleves, flere tips eller "must do" i området? Tenker 2-3 uker er passende, men har egentlig hele Juni til rådighet. Dermed veldig fleksibel på avreise/hjemreise. Har sett etter flybilletter en god stund nå uten å se noen særlige tilbud til Sør-Amerika. Ser at man fint kommer seg til Lima-Peru for rundt 8000, må man forvente å betale så mye? Ønsket er egentlig å lande i Lima og ta buss til La Paz etterhvert, for så å fly til Norge fra der. Finner ikke billetter under 12 000 for denne planen, noe som blir for mye. Noen tips eller tilbudsperioder i vente?
 4. Har fulgt med i denne tråden lenge uten å ha skrevet noe. Har bare fått mer og mer lyst på en fin klokke selv. Budsjettet mitt startet på 2000kr, men etterhvert har det bare steget. Landet egentlig på 4000kr som maks, men har nå blitt forelsket i en klokke til 6000kr. En tissot fra urverket.no. Jeg har aldri kjøpt en klokke selv, å det skremmer meg litt å bruke så mye penger (er student). Derfor tenker jeg at det er perfekt å høre litt her, å få noen tips og råd. Jeg tenker å bruke klokken på daglig basis og til mer formelle anledninger. Så til spørsmålene mine. 1. Det står klokken er "Automatisk, selvtrekkende". Aldri vært borti det før. Betyr det jeg manuelt må trekke den opp på en eller annen måte? Er det vanskelig? 2. Er dette en kvalitetsklokke som er verdt pengene? 3. Etter hva jeg har forstått er denne klokken vanntett, altså det vil ikke være noe problem å feks. svømme med den. Ikke at jeg har planer om å gjøre det. 4. Noen som har erfaringer med å bestille fra urverket? Hvordan stiller de seg hvis jeg skulle få problemer med klokken? Håper det er noen her som tar seg tid til å hjelpe meg. Jeg er åpen for andre forslag, men helst i omtrent samme stil og design.
 5. Tenkte å bestille en iPhone 6 64gb fra apple den 27. okt. Etter å ha sett på antatt leveringstid, ser jeg att den mest sansynlig kommer dagen jeg reiser til USA (fredag 3.10). Kommer hjem sømdag 12.10. Hva skjer med pakken da? Blir den levert på mitt lokale post-kontor? Å eventuelt hvor lenge blir den liggende der før de sender den tilbake?
 6. Var det jeg fryktet.. Det er som du sier ikke noen HDMI inngang på den, kun strøm- og en optical inngang. Har prøvd på reset på alle slags mulige måter uten å komme noen vei. Da blir det å ta kontakt med CDON i morgen. Vet fra tidligere erfaringer att kundeservicen til cdon er noe "herk", å vil helst unngå mye venting osv. Er ikke helt sikker på rettighetene mine her, men kan jeg ikke teoretisk sett kreve å sende den i retur til dem? For så å bestille en ny, da den fortsatt er på tilbud.
 7. Hei, Bestille i begynnelsen av september denne lydplanken fra cdon.no. Men pga. posten klarte å feilsende den, fikk jeg ikke pakken før i går. Monterte den i dag og fulgte bruksanvisningen. Problemet mitt kommer når jeg prøver å skru den på. Legger med et bilde fra bruksanvisningen som forklarer led-lysenes betydning. Når jeg tar i stikkontakten skrur det seg på et konstant rødt lys. Som man ser på bild betyr att den er i standby. Når jeg trykker på "på-knappen" (både lydplanken og fjernkontrollen) blinker det røde lyset sakte i 2-3 sekunder. Dette står det om en annen plass i bruksanvisningen. På disse sekundene kobler den seg til den trådløse subwooferen. Ifølge lys på subwooferen klarer den det. Men etter dette er gjort begynner den å blinke fort, rundt to blink i sekundet. På det vedlagte bilde ser man att det betyr den booter/starter-opp. Problemet er att den blir stående her. Uansett hva jeg gjør påvirker det ikke den røde blinkingen. Trykket på alle knapper og prøvd å la den stå slik i 2t uten noe annet resultat. Så i korte trekk er problemet mitt att jeg ikke kommer forbi "oppstartsfasen". Har noen her inne peiling på hva jeg kan prøve eller tips? Er selvfølgelig takknemlig for all hjelp! (vedlagt fil er hele bruksanvisningen til lydplanken) NB5530A-NB.DGBRLLK_MFL68102495.pdf
 8. Har ikke vært særlig aktiv på MC de siste månedene, meeen Pakss/admin/laksen/pakus/lakus(?) har bursdag! Å jeg har gjort en trist forsøk på å fikse noe til han på mc Så gratulerer med dagen Lakus!
 9. Jeg fant, jeg fant! Etter litt snoking på dynmap.. Er jeg den tredje personen til å bestige fjellet?
 10. Klokka er 4, jeg er trøtt og Lakus er trøtt...
 11. Spurte så vidt litt om det å ha en Amerikansk konto for å kjøpe spill for noen sider siden. Å siden det har jeg søkt gjennom forumtråden om det å ha Amerikansk konto å kjøpe spill fra den med gavekort. Men er noen ting jeg ikke blir helt klok på som jeg håper dere kan hjelpe meg litt med. Slik jeg har forstått det kan man ha to brukere (for eksempel bruker 1 og 2) på PS4. Der man har en amerikansk konto på bruker 2 og en har en Norsk konto på bruker 1. Man kan kjøpe digitale spill fra den amerikanske kontoen (bruker 1) og spille dem på (bruker 2) den Norske kontoen med den norske PSN-en og? Er dette som går litt i surr for meg… Å vis jeg kjøper digitalt fra Amerikanske butikken, kan jeg kjøpe fysiske spill fra Norge og få en "blanding" av det? Til slutt har jeg noen spørsmål til ”PS-online”. Det vil jo nå koste penger å spille online, hvor mye koster det? Å skal man da betale det på den amerikanske kontoen eller den norske? Er det Playstation + og ”online” det samme? Vis jeg vil ha Playstation + kan jeg ta det på den norske kontoen? Ble lit rotete, men håper noen her har svaret så jeg kan få fred i sjelen
 12. Nå nærmer det seg til jeg får PS4 i posten ! Men har sett att mange sier de går "hel digitale" på PS4, altså alle spill lagret på konsollen. Er det slik at alle spill man fysisk kjøper i butikk kan man installere på PS4(Altså at man ikke trenger å ha i discen)? Å er det likt som på Steam, altså at man da kan laste det ned igjen fra "skyen" vis man sletter det? Så har jeg sett noen sier de kjøper spill digitalt fra den amerikanske PS storen. Hvordan blir det med betaling her, kan man bruke norske kredittkort eller må det amerikanske gavekort til? Hvordan blir det når man kjøpre spillene på den amerikanske storen, skjer det noe annerledes enn om man hadde kjøpt det digitalt/fysisk i Norge? Å gjør det noe om man får en blanding av "Norske spill" kjøpt digitalt/fysisk og kjøpt digitalt fra den amerikanske storen? Håper noen av dere kanskje kan svare på noen noen av spørsmålene mine
 13. Tror dere at dogecoin har en sjans til å ta av egentlig, eller stige opp igjen til verdien den hadde for noen dager siden ? Eller er det "beste" over allerede? Rent hypotetisk selvsagt.
 14. Fikk samme meldingen selv på et kjøp på 25,000 dogecoin. Tror bare selgeren gjorde det for han tjener fett på å selge til "dagens" priser istedenfor "gårsdagens". Edit: Burde nok lest de nyeste innleggene før jeg postet.
×
×
 • Create New...