Gå til innhold

Klokketråden — Diskusjon og kjøpetips!


Anbefalte innlegg

Fikk endelig bestilt springbar tool og satt på nye sko på denne fantastiske seikoen! Bestilte fra cheapestnatostraps.com og det tok bare 3 dager hit fra Sverige! Har også en krokodille rem som ikke er avbildet.

 

78985aec082b1b2aa5d2402870f303d1.png

 

5ba08d0e709332f7eeb8d69bea1d2fd4.png

Endret av Navis
  • Liker 2
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Hva syns folket her inne om denne klokken?

Vurderer å bytte ut min Seiko titanium chrono klokke, og syns denne var relativt pen. Kanskje litt mye mas for de fleste her inne. Men ellers er vel citizen et OK merke? Og ser nå at prisen er på ca 2.2k kr, men jeg må vel tolle den eller lignende også?

 

http://www.jomashop.com/citizen-watch-at4010-50e.html

 

Jeg har en slik en, og den har en fin kvalitetsfølelse. Den har dessverre blitt lite brukt etter at jeg fikk mekaniske klokker i hus...

Lenke til kommentar

Høre bra ut at den har en god kvalitetsfølelse, endte opp med å bestill den, dog fra Amazon istedenfor etter å ha lest mye blandede erfaringer fra jomashop. Ble litt dyrere, men men, etter å ha lest litt rundt ang klokken og sett noen gode bilder/videoer syns jeg den virker veldig pen! En mekanisk klokke får bli det neste innkjøpet :)

Lenke til kommentar

Noen som har erfaring med å kjøpe en "kina" klokke, altså et kinesisk klokkemerke. Jeg har tittet litt på ulike klokker hvor prisen ligger +/- 100$, og i mine øyne ser de klokkene ut som klokker som fint kunne kostet flere tusen her hjemme. Noen som har anbefalinger eller erfaringer av merker o.l?

Lenke til kommentar

Kjøpte noen slike kinesise for en stund siden. De er rett og slett bøtte med dritt. Bingo om du får en som går lenger enn noen få uker, om den i dene hele tatt overlevde turen fra Kina til Norge. Finishen er elendig, skivene på enkelte modeller ser utrolig dårlige ut. Remmene er av laber kvalitet etc. Altså du får egentlig det du betaler for.

 

Hvis du skal ha noe relativt billig fra Kina som er av OK kvalitet så kikk på Sea-gull eller Perpetual Watch: http://www.perpetual-watch.com/

 

Ellers ville jeg valgt Seiko eller Orient 10/10 ganger

Lenke til kommentar

Gratulerer med ur i posten!

SKX009 burde du vurdere :)

Makan til klokke skal man lete lenge etter.

Takk for det! Forhåpentligvis har jeg den på tirsdag :) men regner med at jeg må justere lenken, er det bare å gå til vilkårlig klokkeselger? Typ bjørkelund? Bor i Oslo om der er noen anbefalinger (helst i nærheten av Oslo s, da jeg bor og jobber nerme der)

Lenke til kommentar
Gjest Slettet+5132

Kjeder som Bjørklund er litt varierende. Har lest om flinke ansatte, og de som er ganske klønete.

Lest om et par som har fått fjernet ledd på feil side av "låsen".

Lenke til kommentar

Ja, hundrings til eller fra har ikke så mye å si. Og dealextreme orker jeg ikke vente på når klokken kommer på tirsdag :) (i følge Amazon)

 

Får satse på at bjørklund folka har peiling på Oslo s.

 

Dra innom en ordentlig urmaker om du skal få fikset ting. Bjørklund butikkene er sjeldent drevet av urmakere. Selv småting som å justere lenken på en klokke er noe jeg hadde tatt et annet sted.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...