Gå til innhold

Lurer du på hva en sang heter? Spør her.


Simen1

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Hei! Satt og såg på Tv2 her en dag, og plutselig kom det opp en reklame om ettellerannet som jeg ikke husker. Men uansett, det var ei som sang noe ala " winner takes over" eller noe i den duren mens reklamen rulla og gikk. Og siden jeg har null peiling på musikk så fyrer jeg løs her og lurer på om noen her har noen forslag?:-D

Lenke til kommentar
Har en sang på hjernen som jeg hørte på radio i sverige (mener jeg). En skikkelig pop/disco sang, med ganske høyt tempo og fengende refreng. Noe i samme gate som
, bare mye bedre. Sangen virker relativt ny og spilt flere ganger på radio der, sikkert i Norge også.

Vokalen høres i midt hode ut som det er både dame og mann, kan være en med femi stemme eller kvinne som synger. Men litt lyst er det.

Av teksten husker jeg minimalt, og det jeg husker er garantert feil, men tonefallet blir riktig (Sku hatt mic så kunne jeg nynnet). Setter inn ord som det kunne hørtes ut som, bare så de som har hørt sangen kanskje kan gjette seg fram.

Starten på refrenget "ååoh baby nana aaaall you gotta take them aall....."

 

Husker bare melodien, men ikke så mye jeg kan gjøre med den :p Har sett på en del radiostasjoner uten å ha funnet sangen.

 

Håper noen på et magisk vis forstår den kryptiske forklaringen på sangen og finner den fram :)

Bump her..

Noen som vet om en plass på nett der jeg kan spille inn melodien på en måte, slik at det blir lettere?

Lenke til kommentar

Oright. Dette kan bli vanskelig å finne ut av, ett skudd i mørket. Faktisk så husker jeg kun noen bilder fra musikkvideon, men vi prøver anyways.

Låta blei spilt på kanalen ZTV, altså den som var før viasat 4 noe som betyr av vi skal noen år tilbake i tid. Det som var spesielt med musikkvideon var at den var animert. Mener det var noe plastelinafigurer-liknende. Karakterene i musikkvideon var en alien og en kar med hestehale(mener jeg å huske) og temaet var noe slikt som at de ikke kunne være venner. Mener også huske noe om å drikke melk rett fra kartongen mitt på natta, men det kan være fra noe annet så ikke legg for mye vekt på det. Sånn sjangermessig er vi vel i rocke-land, men det blir dog en veldig grov beskrivelse ville jeg tru.

Veldig lite å gå ut i fra her, men håper noen kan finne ut av hvilken låt det er jeg prater om.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...