Gå til innhold

Titanfall - Beta test


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Titanfall virker veldig lovende :) Jeg fryktet at Titanene skulle være alt for op, men virker veldig balansert etter min mening. Rimelig lett å drive også fikk 120fps med alle settings på high.

Blir nok en gøy helg dette her :)

Høres bra ut. Enda ikke fått noe selv, endelig en fri helg og tid til å spille. Er enda tid til få nøkkelen. Får man mail når man registrer seg til Beta? Altså en confirmation mail. Gjorde det gjennom mobilen, den var helt fucket på den siden man registrerte seg.

Lenke til kommentar

Jeg storkoser meg ihvertfall. Tok opp en liten snutt med derpyderp for å vise noen jeg spiller med, i tillegg til noen screenshots. Utrolig hvor bra Source motoren holder seg :D

https://drive.google.com/file/d/0B3vhwl1mF8a3Zm1sU2JaV3ZSM3M/edit?usp=sharing

YNoKqtE.jpg

3ehq5nr.jpg

HUD'en er ikke optimal for størrelsen jeg spiller i, så den er litt wonky. Men det bryr jeg meg tre kattelorter om. Kjører utrolig lett, selv med alt makset. Vil nok kunne spilles veldig greit, selv på minimalt med maskinvare.

Lykke til med beta-keys, er utrolig morro for min del ihvertfall. Føles som en lett blanding av Mirrors Edge, Unreal Tournament, Tribes og Front Mission Evolved for meg.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...