Gå til innhold

Pris på 660 ti brukt?


Anbefalte innlegg

Heisann. Jeg vurderer å bytte til nytt skjermkort i pcen, og siden jeg ikke finner noe på finn lurer jeg på om noen her inne vet sånn ca. hvor mye jeg kan selge mine skjermkort for.

 

Jeg har to stk Asus 660ti kort som jeg har kjørt i sli i litt over et år.

 

Hadde vært veldig greit å få noen tips til en pris jeg kan forvente for kortene.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Hehe... Da skal jeg la være å bytte :) Men er det verdt å betale ekstra for 780ti eller holder 780 for normal spilling?

780 Ti var ikke verdt det ved lansering og er heller ikke verdt det i dag.

Markedsgruppen for 780 Ti er de gærningene som bytter skjermkort hver generasjon og vannkjøler dem, samt de idiotene som tror det er "fremtidssikring" å kjøpe det kraftigste som finnes.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

780 holder bra. Hvilke spill er du mest på?

Et tips er å kjøpe en god kjøler til prosessoren din og så overklokke den, mye ytelse å hente der. Anbefaler Noctua D14 eller U14S.

 

Markedsgruppen for 780 Ti er de gærningene som bytter skjermkort hver generasjon og vannkjøler dem, samt de idiotene som tror det er "fremtidssikring" å kjøpe det kraftigste som finnes.

 

 

Entusiast kalles det gjerne, slike har ofte godt med penger og er ikke redd for å bruke litt. Likevel er PC en svært billig hobby for disse sett mot mye annet.

Lenke til kommentar

Det blir vel en nedgradering? Om du ikke tenker å kjøpe 2, og da kan du like gjerne kjøpe en 660 TI til for å kjøre 3-sli...

Kommer an på hvilke spill han spiller og hvor bra SLI fungerer i dem. Nvidia-kort oppnår sjelden perfekt skalering i spill av en eller annen grunn...

En annen ting å tenke på er at 660 Ti har en rimelig rotete minnekonfigurasjon, der 1GB av minnet er koblet opp mot en 64-bit kontroller mens de resterende 1GB er koblet opp mot to 64-bit kontrollere. Han vil definitivt kunne bruke mer VRAM.

Endret av arni90
Lenke til kommentar

Slenger inn et spørsmål helt på slutten. På kontoret er det ordentlig gulvkaldt, vanligvis 13-14 grader der inne når jeg ikke har på varme. Og siden jeg ikke har mye peiling på vannkjøling så lurte jeg på om det finnes et lukket system som har lang nok slange til å rekke fra bunnen av kabinettet til cpu'en? Har sett på Corsair Obsidian 750d, men siden det er et stort kabinett så blir det kanskje litt langt for et system som man ikke lager selv? Og vil det være noe nytte å ha radiatoren nede ved gulvet sånn at viftene blåser den kalde luften opp?

Lenke til kommentar

Og vil det være noe nytte å ha radiatoren nede ved gulvet sånn at viftene blåser den kalde luften opp?

Helt klart en fordel å ha kald luft gjennom radiator. Problemet blir vel at du støvsuger gulvet med PC-en, så det er en fordel å ha godt renhold på rommet.

H100 kan monteres i bunn ja, dog er det svært tvilsomt om slangene blir lange nok og du må gå over skjermkortet blant annet, blir ganske stygt.

Heller montere den i topp den der den trekker oppvarmet luft ut i pull oppsett. Så har du 1 vifte i bunn og 1 vifte i front f.eks som drar inn friskluft til kassen.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...