Gå til innhold

Den store Alien: Isolation tråden


Anbefalte innlegg

 

Høres bra ut :D . Ikke regenererende helse? hmm det hadde jeg ikke fått med meg, men nice det :)

Nope, helsen regenererer ikke. Må nok lage dine egne medikits for å få helse tilbake. ;)

 

Og når man snakker om stemingen... Var ikke særlig høy i hatten her. Lyset kommer fra en lampe som henger i taket, og selvsagt svinger den litt. Dermed skifter lyset hele tiden, så skyggene beveger seg litt hele tiden. Problemet er når man aldri vet hvorfor skyggene beveger seg... Er det bare et triks med lys, eller... noe annet...? Hadde liten lyst til å gå rundt hjørnet her. Var svært fristet til å teste Costume Quest 2 i stedet. :p

 

10644520_1493125307614191_15983127831477

 

Haha, der ja.. Når de lysene svingte sa jeg; "nei!", snudde og avslutta hele spillet...

 

Kom meg heldigvis videre etter en liten pustepause. :)

 

Har spillt i ca 2 timer tror jeg, virker veldig bra til nå. Stemningen er rå, skummelt rå. Forventer dog ikke at det fortsetter spilelt ut. :(

Endret av IT_Predator
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Måttes stå opp i 4 tiden i natt, pga unge som ikke sov. Når hun sov igjen tenkte jeg at jeg skulle spille litt alien. Til nå har jeg bare spilt på dagtid. Satte på headsett å satte igang. Spilte ca 10 min, ble drept av alien. Rista på hodet og tenkte nei nei nei for meg selv. Dette ble for heftig. Hehe dagtid spilling på meg :p

Lenke til kommentar

Runda spillet i går kveld, og kan konstatere at spillet absolutt var verdt pengene. Som flere andre har påpekt, er stemningen lik den i den første Alien-filmen. Dette har utviklerne lykkes i å skape ved å kombinere lyd og grafikk på en fabelaktig måte. Digger retrostemningen, og beundrer utviklerne som tydeligvis har lagt ned mye tid på dette. Dette er på mange måter en jakt mellom rovdyr og byttedyr. Heldigvis for oss er Ripley utstyrt med kløkt og diverse hjelpemidler som om ikke annet gir oss en sjanse å overleve. Dette er et spill som burde øke pulsen hos ethvert normalt menneske.

 

Gir spillet et minus for å være litt for repetitivt til tider. Iblant var det også litt frustrerende å ikke ha kraftigere våpen tilgjengelig, men meninga er vel nettopp at det ikke skal være for enkelt, og at man skal benytte seg av sniking og diverse.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Fikk tak i Alien: Isolation Deluxe edition for 46kr i går... Men er borte fra Steam sin butikk nå, virker til å ha vært en bug men sjekket kontoen , ble trukket 46kr.. Fornøyd. :>

 

Det var nice price :)

 

Fullførte det i dag. Får 9 av 10 fra meg. Jeg fikk bare spilt det i små økter på 20-60 min per dag. Da passet lengden perfekt for meg, ble aldri kjedelig eller repeterende. Hadde jeg spilt det i en eller to lange økter hadde det kanskje blitt litt for mye repedisjon.

 

Selv om spillet nesten bare besto av koridorer, er det likevel ett av de peneste spill jeg har spilt. Spillet kastet meg ut i ulike situasjoner, ble ikke for ensformig. følte også midtpartiet var ett fint pusterom, likte working joe'ene godt som fiende.

 

Nei, dette var virkelig ett unikt spill. Er så utrolig glad jeg leser så mange anmeldelser og bruker anmeldelser før jeg kjøpers spill. For de to første jeg leste var IGN og Gamespot... var mildt sakt skuffet og holdt på å ikke kjøpe etter å lest dem.

Lenke til kommentar

IGN og Gamespot er vel to av desidert verste spillanmelderene i min mening. Kjøpt og betalt.

Nja, Civilization: Beyond Earth lå sist jeg sjekket med 38 anmeldelser. Gamer.no og The Escapist lå helst nederst, med 6/10. Neste var 7/10, mens ca 34 anmeldelser lå på 8/10 og høyere. Jeg tror neppe alle de er kjøpt og betalt. ;)

Lenke til kommentar
  • 3 måneder senere...

Jeg syns ikke det er noe must. Spillet er sin egen greie og har ingen fra filmene inkludert. Det er bare du (og noen få andre du treffer) på en evakuert romstasjon-by og en stk alien som terroriserer deg hele veien. Alien'en så og si insta-killer deg.

Endret av Bytex
Lenke til kommentar

Jeg syns ikke det er noe must. Spillet er sin egen greie og har ingen fra filmene inkludert. Det er bare du (og noen få andre du treffer) på en evakuert romstasjon-by og en stk alien som terroriserer deg hele veien. Alien'en så og si insta-killer deg.

 

Hehe, har lest gjennom tråden, og har forstått at du ikke er noe særlig fan av spillet?

Har vært litt nysgjerrig på det siden jeg leste om det første gang, men hadde nok ikke kjøpt det om det ikke var så billig (39kr).

Så får vi se om det blir fullført.. Er en stund siden jeg fullførte et ènspiller-spill.

Lenke til kommentar

Spillet har i utgangspunktet en fantastisk stemning, og gjør veldig mye riktig. Så det er helt klart verdt å prøve. Samtidig har det litt for mange frustrerende elementer som trekker en ut av stemningen. Hele denne katt og mus jakten mellom Ripley og Alien er spennende og nervepirrende på sitt beste, men det nokså tilfeldige bevegelses-mønstret til alien kan også føre til mye frustrasjon. Androidene er mer irriterende enn skumle. Menneskene er stokk dumme, og er som oftest mest opptatt av å drepe Ripley, selv når det springer en Alien rundt i gangene. Og uansett hvor mye spillet vil ha meg til å tro at menneskene ikke vil skyte meg hvis ikke jeg plager dem, så er det er jo i realiteten nesten aldri mulig å unngå kamp hvis en allerede har blitt oppdaget (bortsett fra i de få tilfellene hvor menneskene er helt harmløse). De roper ut en advarsel, men begynner å skyte 2 sek etterpå uansett hvor raskt jeg prøver å fjerne meg fra området.

 

Men som sagt, stemningen og de av og til veldig spennende sekvensene med Alien gjør at det er et spill verdt å oppleve. Det er dessuten et nokså utypisk AAA spill med tanke på hvor lite skyting det er, og hvordan spillet er bygd opp med (stort sett) manuell lagring, å få forklaringer om hvordan en kommer frem til målet.

Lenke til kommentar

Fikk testa Alien:Isolation og Big picture i Steam med X360-kontroll, noe som ikke akkurat var feil.

Har spilt en liten time og spillet i seg selv virker greit nok. Litt kjipe og platte omgivelser, og det har ikke skjedd noe spennende enda. Har allikevel klart å halvere helsen min...

Blir en stund til jeg kan spille igjen, så vi får se når(/om) det blir tatt opp igjen.

Lenke til kommentar

Alien dukker opp på et visst punkt i storyen helt plutselig. Frem til det skjer det lite, du treffer noen mennesker med pistoler og noen androider.

 

Husker ikke helt når, tror det er når du drar til medical bay at den først dukker opp. Den trigges da og stalker gangene resten av spillet helt tilfeldig.

Endret av Bytex
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...