Gå til innhold
Spørsmål om bil og motor? Still spørsmål her ×

Bilde-Quiz - Gjett bilen!


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Nix karer - ingen av de foreslåtte bilene. Årsmodellen er fra 1927, bilen er amerikansk. At den er høyrerattet er nok ganske sjeldent for den ble solgt ny i England og kom til Norge i 1929.

 

Bilen har en relativt stor motor (i forhold til Ford og Chevrolet) og kostet nok sikkert ganske mye mer enn Forden.

Lenke til kommentar

Nei og nei...

 

Men jeg tror vi nærmer oss...

 

Dette bilmerket som er et kjent merke produserte biler mellom 1918 og den siste bilen tror jeg rullet ut av samlebåndet i 1957 fullstendig knust av Ford og GM som gjorde det de kunne for å få overtaket på bilmarkedet.

Denne fabrikken produserte kun 1300 biler i 1957 og gikk sammen med en annen (liten) bilprodusent og dermed så et nytt merke dagens lys.

Lenke til kommentar

Dersom dere Googler dere gjennom bilder av bilene, så skal nok radiatorkappen være i krom på disse bilene.

Figuren på toppen av radiatoren er en mekanisk temperaturmåler som var en del av radiatorlokket. På denne måten kunne føreren se hvilken temperatur kjølevannet på bilen hadde.

 

En annen ting som er litt morsomt er at de bilene som var produsert og distribuert som demo-biler hos forhandlerne hadde store deler av karosseriet produsert i aluminium. Dette gjorde dem mye lettere enn andre biler med vanlig stålkarosseri. Når kundene var ute og prøvekjørte bilene var de henrykt over hvor godt dem gikk, og da de signerte på den prikkede linjen på kjøpekontrakten fikk de etterhvert en "vanlig" bil med stålkarosseri som ikke gikk fullt så godt og veide en god del mer enn demo-bilen de hadde prøvekjørt noe tidligere :D

 

Dirty tricks?

Endret av turboknut
Lenke til kommentar

Og hva er dette da?

 

Jeg vil ha det riktige navnet på bilen som ble produsert under flere navn.

 

Mrk:

Dette er standardutgaven som hadde 1600 cc motor og ikke 1725. Den har heller ikke treverk på dashbordet og da hadde den kun ett navn. "De-Luxe" om jeg kan kalle dem for det med den store motoren gikk under flere navn under produksjonen, mens denne billigmodellen kun hadde ett navn.

post-133271-1186435424_thumb.jpg

Endret av turboknut
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...