Gå til innhold

Den store Nexus 5-tråden


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse



Virker ganske easy egentlig, blir nok å gå for en pakke som dette her:

Min første telefonbytte så jeg tar ingen unøvendige rissiko.

Betale for kun skjerm og digitizer tør jeg faen ikke da mine pølsefingre kommer til å ødelegge det.

 

1337kr belastet. Ble vist en dyr telefon alikevel, og jeg som nettopp har kjøpt ny oppvaskmaskin. FML.

 

 

Bilde av skjer:

IMG_20131222_001208.jpg

Endret av b-real
Lenke til kommentar

 

Gjetter på at han faktisk bruker mobilen i max 15 min om dagen...

 

Leser slashdot til og fra jobben på trikken, sjekker trikketidene med google now, svarer på telefoner og meldinger via sms, skype, facebook chat, snapchat og google chat, leser epost annenhver time og eller bor telefonen i lomma. Lysstyrken er på det laveste. Tallet er nok et sted mellom 30 og 60 minutter dagen hvor surfing på trikken står absolutt for brorparten.

Lenke til kommentar

Hvis jeg kjøper Nexus 5 nå, noen som vet om jeg vil få den "nye" versjonen eller den første?

 

http://www.androidpolice.com/2013/12/13/google-subtly-revises-the-nexus-5s-hardware-with-larger-speaker-holes-and-improved-buttons/

Jeg fikk min før den artikkelen, fra google play. Jeg har ikke slark i knapper eller utstikkende simluke. Høytalerhullene er ikke lett å si siden jeg ikke kjenner andre med N5 som jeg kan sammenligne med. Har hvit N5.
Lenke til kommentar

Har nå brukt nexus 5 i over 4 uker, gikk fra en samsung s2, den har en en rå skjerm og utrolig rask, men

har også en del problemer....Høytaleren er lav og skurrete, microfonen er utrolig dårlig, man sliter med å høre meg under samtaler, micen funker ikke hvis man for eks. ligger på ryggen med tlfen opp (ikke at det er så utrolig viktig). Wireless signalet er helt ubrukelig, hvis man ikke sitter ved siden av ruteren dropper signalet for nesten hver meter. Alle mine andre enheter har fult signal der nexusen så vidt funker. I tillegg har jeg veldig dårlig 3g/4g signal når jeg er ute, hopper ut ofte og har så og si aldri signal når jeg for eks. er i en kjeller, jeg har chess og dette har aldri vært noe problem på mine andre telefoner. Og det siste er kameraet, tar fine bilder, men bugger ofte og vil ikke åpne så må restarte telefonen. Er det noen andre som har noe av de samme problemene evt. noe fix på de?

 

Kjenner jeg har mer lyst og gå tilbake til en knust samsung s2, det sier vel litt. Evt kaste den i bakken og kjøpe en z1/s4...

Lenke til kommentar

Til dere som har hatt Nexus 5 en stund, og som tidligere har vært borti Galaxy Nexus. Hvordan synes dere den er iforhold til Nexus 5?

 

Det største problemet med GNexus for min del var hardware, spesielt kvaliteten på Gps, Wifi, Bluetooth og Mobil antenne/mobil dekning var rett og slett skremmende dårlig.

 

 

Gps'en brukte år og dag på å få en fungerende location fix, med en annen tilsvarende android mobil klarte jeg å finne og bruke ca. 3 ganger så mange Gps tilkoblingspunkter på noen sekunder. Mobil dekningen streiket plutselig helt og bluetooth var snilt sagt veldig ustabilt.

 

Mulig dette var Samsung problemer eller alder.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...