Gå til innhold

Hearthstone-diskusjonstråd


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Fikk nettopp brukt en kombo jeg ikke engang tenkte på at ville funke. Jeg tenkte å cleane bordet siden han hadde et overtak.

Så jeg brukte Pyro + Equality, jeg hadde Stormwind Champion og en del små minions på bordet, og det jeg ikke hadde forutsett var hvordan han ville funke i denne komboen.

Så Equality setter alles max health til 1, Stormwind øker alle mine andre minions health med 1, dette skjer umiddelbart, før Pyros effekt, resultatet: Alle hans minions dør og alle mine, uteom Stormwind selv overlever med 1 liv.

Lenke til kommentar

Rank 13, fikk 12 bonus stjerner. Spilte et par runder med paladin med samme deck som jeg gikk fra 15 til 13 med, gikk ikke bra på rank 20 :p Beholdt akkurat den ranken med et zoo warlock deck.

Edit: Da er det vel bare å vente et par uker sånn at vanlige dødlige kan prøve seg i ranked uten å bli rævkjørt fra a til å.

Endret av Saapa
Lenke til kommentar

Ga meg på rank 4 før jeg tok en pause i forrige season. Får vel slenge inpå noen timer for å komme meg tilbake til top 5 rank.

 

Btw, har laget en del Hearthstone kort i det siste. Har postet noen av de en tid tilbake, men de fleste av de har blitt tweaket/reworked. Laget 51 kort (3 kort for hver klasse, og resten neutral), så gjerne gi tilbakemelding om hva dere synes/jeg kunne ha gjort bedre :wee:.

http://imgur.com/a/isDbO#0

Endret av Bamsemums313
  • Liker 1
Lenke til kommentar

Ser på kortene mine at blant de nøytrale er det vel egentlig bare to igjen som jeg kunne tenkt meg å spille med, Alexstrasza og Ysera. Jeg har nok dust til å crafte en av dem, men er litt i tvil om hvilken jeg skal velge. Hittil så har jeg i hovedsak spilt Handlock og Shaman, og ut fra det jeg har sett er ingen av de kortene noe særlig brukt der.

Enten det, eller så må det vel bli en Grommash Hellscream+2 Shield Slam til warrior slik at det blir litt bedre å spille med han.

Lenke til kommentar

Alex og Ysera er vedlig ulike kort da, Alex er veldig effektiv til en to tur vinn, eller la deg overleve litt til, Ysera gir deg flere veldig gode kort å spille men krever at du har greit kontroll over brettet, har helt gitt opp Ysera etter Miracle Rouge og Alex har jeg ikke, bare fått prøve i Arena.

Lenke til kommentar

Så, det er miraclerouge som er "the shit" om dagen?

Driver å sparer opp så jeg kan få laget meg et handlock deck, men hører ikke mye om det for dagen så kanskje jeg skal bytte "mål" ...

 

For tiden kjører jeg kun control mage (billig) og zoolock (billig). Har lite legz, men mye cash. Venter på exp til å bruke de. 2,2k gold atm.

Endret av discostu
Lenke til kommentar

Har Ysera, og det er et litt sånn trap card. Virker ekstremt sterkt, men har litt for mye drawbacks.

 

1) Kortet i seg selv (4/12) er ikke så veldig game changing i tur 9-10 og utover. 4 skade gjør bare ikke nok

2) Dream-kortene er sjeldent det du trenger for å vinne. Laughing sister er ikke noe bra, emerald dragon er et godt kort men det er for treigt (tur 1 spille ysera, tur 2 spille dragon, tur 3 kan den angripe). Det-sap kortet er gjerne middelmådig. Nightmare og Ysera Awakens er gode for å finishe.

3) Når du spller Ysera mister du en hel tur. 9 mana gjør at du ikke får til noe annet.

 

Ysera er altså kun bra hvis du er mot et tregt dekk som ikke har overhånden.

 

I disse rush/OTK-dager forsvarer ikke det en plass i mine dekk. Hvis meta skifter tilbake til control - definitivt.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...