Gå til innhold

Grand Theft Auto V: Forhåndsbestilling og leveringstidspunkt


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Postmannen var nettopp innom her, og han hadde ingenting med til meg.. Bestilte selv fra Elkjøp og bor i Trondheim. Ser ut til at jeg må dra å kjøpe det.. på elkjøp, plagsomme greier altså.

 

Hvor mye komplikasjoner er det med å sende det i retur til elkjøp? Er forhåndsbestillingsgodene noe vits å vente til imorgen på?

 

Edit: Er det mulig å bare gå og levere det tilbake på elkjøp her? eller må det sendes i posten?

 

Fullt mulig å levere tilbake det du får i posten til din lokale Elkjøp butikk. Husk kvittering på det du kjøper på butikken, så tar du med det du får i posten tilbake.

Refund til bankkonto eller må man i butikk?

Bankkonto.

 

 

 

 

Elkjøp har forresten ''Atomic Blimp''+kart i den fysiske butikken og, så du går ikke glipp av noe pre order content ved å kjøpe det der.

Endret av SIR WOLFIE 87
  • Liker 2
Lenke til kommentar

Forhåndsbestilte spillet i Januar hos Elkjøp, da jeg har hørt de bruker å sende ut i god tid, og ville ha spillet raskest mulig. Bor i Bergen, og dersom jeg ikke får det i posten idag blir jeg rett forbannet. I og med at det nå selges i butikk, og faktisk også billigere enn når jeg forhåndsbestilte. Det burde jo gi visse fordeler ved en forhåndsbestilling? Aldri mer Elkjøp.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Det er ikke noen krise å vente til i morgen, men neste gang det skal forhåndsbestilles noe, så bestiller jeg fra en butikk som er konkurransedyktig og har rykte på seg å levere tidlig, hvert fall innen release.

 

Det blir nok mye ekstra arbeid og tapte inntekter for Elkjøp. Jeg kommer til å bruke dagen på å more meg med å lese frustrerte kunders innlegg på FB-siden deres ;)

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Elkjøp på Facebook:

"GTA V sendes til de som har forhåndsbestilt slik at de skal ha det på release dato. Skulle du være så uheldig å ikke motta spillet ditt i dag kan du kjøpe ut dette i en av våre butikker, så returnere spillet du mottar i posten til butikken igjen
Mvh
Mats"
Da tar jeg godeste Mats sine ord på det.
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...