Gå til innhold

Augustfest 2013 - Mr. Sanders - "Still Life"


Anbefalte innlegg

Har dessverre ikke abbonnement på aftenbladet, så jeg fikk ikke lest artikkelen. Da blir det mer bildetekniske kommentarer:

 

Jeg synes s/h utgaven var riktig å velge som gjeldende for dagen. Det ga mye mindre plastikkfølelse av sykkelen. Disen er svært virkningsfull og mystifiserer det hele på en veldig god måte. Komposisjonen sitter godt og skarpheten er upåklagelig.

 

Du imponerer med å opprettholde den høye standarden du gikk ut med.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

To nye gode tolkninger. Når det gjelder dag 4 så er fargebilde fint, men for meg så er det absolutt sort/hvitt bildet som mest fremkaller dette sitatet fra den nevnte artikkel:

"Kjenner du igjen nattens mystiske skikkelser som danser på frontruten, før de løser seg opp i lyset fra en enslig lyktestolpe - og forsvinner vest inn i havtåken utenfor Brusand?"

Dette gir meg assosiasjoner til det mørke og det grå, ikke til en skarp gul farge.

Lenke til kommentar

Takk for tilbakemeldingene. Har jobbet litt med det dere har sagt - og prøvd å balansere dette i dag 5.

 

Dag 5: Inspirert av en tragisk drukningsulykke

Annet: Denne var en utfordring fordi tematikken er alvorlig og jeg vurderte en stund å ikke benytte temaet. Etter en tids vurdering, så ville jeg utføre denne komposisjonen allikevel. Jeg benyttet her en glasskolbe fylt med skjellsand, som ble renset / skylt ren. Hentet deretter et skjell fra en av ungenes rom og en liten plante fra hagen. Planten måtte jeg feste på et kronestykke og tape blomsten fast for at den ikke skulle flyte opp. Fylte deretter kolben opp med vann. Siden det å bare se en kolbe ikke ga det uttrykket jeg var ute etter, så plasserte jeg tørr skjellsand foran glasskolben.

 

9436964269_7e7286ff10_b.jpg

Grief by Loevhagen, on Flickr

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Bildene dine er veldig flotte. Fin kontrast og belysning er en rød tråd tvers gjennom. Det samme er kameravinkel og komposisjon. I egen klasse. Proffesjonelt og stilig. Det virker som du legger mye tankevirksomhet ned i planleggingsfasen og utførelsen er flott. Høy kvalitet tvers gjennom.

Jeg likte motorsykkelen veldig godt jeg da :-)

Lenke til kommentar

Dag 6: Inspirert av DN.no sin artikkel "Braathen vil fly i Norge igjen"

 

Annet: Benyttet to norske flagg som rullebane. Fant et herpa legofly på lekerommet og satte det sånn halvveis sammen og la ei diodelykt inni flykroppen for å lyse opp cockpiten. La to lysstrimler fra IKEA på hver side for å emulere lys på rullebanen. Når det gjelder pengepropellene i motorene, så måtte de ettermonteres fordi størrelsesforholdet til legoflyet ikke stemmet overens. Første gang jeg måtte ty til å sette sammen to separate bilder, men ok - det får så være.

 

9444541287_edd782d1c9_b.jpg

Augustfest 2013 (Dag 6) by Loevhagen, on Flickr

Endret av Mr. Sanders
  • Liker 1
Lenke til kommentar

Dag 7: Inspirert av to artikler på DN.no. "Er alltid forfengelig" (intervju med LO-sjef) og "Hun innser nå at slaget om shorts er tapt" (intervju med NHO-sjef).

Annet: Her var det på ny å foreta en liten ekspedisjon på lekerommet og hva var vel da mer naturlig enn Ken og Barbie som gode representanter for det DNs reporter har trukket frem som essensen i de to intervjuene. La gå at sommerportretter er enkle - men disse ble vinklet litt for enkelt og likt. Mon tro om et intervju med en mannlig leder hadde resultert i samme vinkling. Siden jeg skulle ta portrettbilder av dukker, så valgte jeg å lage to reflektorer av CD-covre kledd med aluminium for å få "portrettlyset".

 

Tok to bilder, og valgte dama som vinkling - men reporteren (se spoiler nederst) kunne fungert like bra.

 

9454936655_ffdee0db5a_b.jpg

Augustfest 2013 (Dag 7) by Loevhagen, on Flickr

 

 

 

9458098674_e5c2950ddb_b.jpg

Dag 7 - Ken by Loevhagen, on Flickr

 

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...