Gå til innhold
Trenger du tips og råd? Still spørsmål anonymt her ×

Alliere seg med uinteressante damer og kjærester potensielt truende mennpå byen som "beskyttelse"?


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Det finnes teknikker for å få fjerne slike store muskler på helt andre måter enn vold. Det kan faktisk være vell så underholdnende å gå etter svakhetene. En svakhet er at muskler gjerne har en voldsomm seksuell usikkerhet.

 

De er derfor livredde for å bli tatt for å være homoseksuelle. Var en bamse som prøvde å sjekke opp/plage dama mens jeg står ved siden av. Bare å late som om jeg tolket hans flørting som flørting med meg. Aka. late som om jeg er homo, slenge noe skjult overdreven øyekontakt, litt sånn "erotisk blikk", stille meg slik at det kunne tolkes som om han prøvde seg på meg.

 

Han ble mektig irritert, men også helt potte rød i trynet mens de andre rundt ham nærmest trodde han prøvde å sjekke opp meg. Løp bokstavelig talt ut døra. Tror aldri jeg og dama har ledd så lenge.

:rofl: Bra jobba :)
  • Liker 1
Lenke til kommentar

Kalkunkrøll, vet ikke hvem sin socketaccount du er, men det er en stund siden du sluttet å være morsom nå. Men det var gøy i starten! Jeg tror du er er en 18 år gammel jomfru nerd som sitter i kjelleren til mora di og gamer WOW og drømmer om å være damemagnet. Fullstendig mulig at drømmen din går i oppfyllelse. Men da må du komme deg ut litt!

  • Liker 3
Lenke til kommentar

LATTERLIG, når folk som aldri har trent juiju eller slått en speedbag i sitt liv tror at de kan banke opp ALLE pga. de kan dra x i markløft og ta x i benken.

 

Disse karene får jo grisejuling utav blåbelter som har trent litt striking hver gang, selv med 20+kg fordel i muskelmasse.

  • Liker 2
Lenke til kommentar

Faktisk så tviler jeg ikke på historien hans, saken er at jeg kjenner flere mennesker som faktisk tenker akkurat som ham og som ser på seg selv som gode "players" der ute på byen.

 

I alle fall så kan jeg bekrefte at i alle fall den "playeren" jeg kjenner var både litt småfeit og hadde ikke akkurat tanngarden på plass, han var også veldig flink til å plukke ut stygge damer med dårlig selvtillit og scoret bra på dem (trolig fordi de andre gutta ikke hadde lyst på dem). Skrytetøyet var selvfølgelig på plass og det var stor stas å fortelle om de siste liggene han hadde fått og hvor ivrige damene var til både det ene og det andre.

 

Han er i dag nesten 40, har 2 unger (den ene med søskenbarnet sitt som er stygg som fy) og har ikke foreldreansvaret på noen av dem utenom besøksrett en dag i uka på den siste ungen eller noe i den duren.

Han er selvsagt fortsatt en player og ser på seg selv som en veldig suksessrik mann (Ingen nevneverdig høyereutdanning , lærling i helsefag og gjeld opp til øran og innkassokrav sånn at det svir i rompa).

 

Så jeg tviler faktisk ikke på at Kalkunkrøll sansynligvis er ute på byen og prater med damer , han pynter sannsynligvis en del på historiene og han forteller sikkert ikke om de blåmerkene han har etter julingen han fikk og at det var han som ble kastet ut og ikke fyren til dama.

 

Det hele virker uansett ganske så håpløst og bærer preg av at Kalkunkrøll har behov for at vi andre menn klapper og gratulerer ham for det han har oppnådd ute på byen, problemet er at dette er noe kompiskretsen vanligvis gjør når man er ute med dem sammen på byen, ikke random forumbrukere som ikke har aning om det vedkommende forteller faktisk stemmer.

 

Igjen avsløres mindreverdskompleksene til noen som subtilt anklager meg for å ha det. Igjen antas det at jeg skryter på meg noe, selv når jeg åpent forteller om en mislykket kveld på byen, som tyder på at dere overtolker det som er skrevet. Antageligvis er vel det påståelige skrytet det at jeg i det heletatt våger å snakke med damer, eventuelt våger å dra på byen, som sikkert er en milepæl for dere sutrete, gnålende, stakkarslige sofasittere som gang på gang benytter trådene mine som søppeldumping for deres egen tiltaksløshet og udugelighet.

 

Hvor skryter jeg av noe som helst? Ligger du i nedre sjikte av hiarkiet slik at alt som informeres fra de øvre lag oppfattes som skryt og selvglorifisering? "Kalkunen har vært ute på byen igjen og flexer den store kuken sin forran oss på nettet ved å fortelle om det!??! Det ska vi faen ikke ha noe av, så her skal pappas faens livstil prosjiseres over på han så han blir driti ut ass"

 

Er det faen rart det blir bråk på byen når en liten stemningsrapport skal fyre folk sånn opp? Jeg kjenner forøvrig ingen en sånn art som du skisserer, men som alle vet så leker like barn best.

Lenke til kommentar

Mulig jeg misforstår noe her, eller er gammeldags, men jeg har aldri forstått mennesker som synes det er greit å legge an på ( og gå inn for å sex med ) damer som er i forhold eller lignende. Denne tråden og TS er således interessant om han ikke er ett rent troll siden han gir et visst innblikk, og belyser et tankesett milevis fra mitt. TS, er nysgjerrig på om du har tanker om etikk eller moral?

  • Liker 6
Lenke til kommentar

Mulig jeg misforstår noe her, eller er gammeldags, men jeg har aldri forstått mennesker som synes det er greit å legge an på ( og gå inn for å sex med ) damer som er i forhold eller lignende. Denne tråden og TS er således interessant om han ikke er ett rent troll siden han gir et visst innblikk, og belyser et tankesett milevis fra mitt. TS, er nysgjerrig på om du har tanker om etikk eller moral?

 

Den enkle forklaringen er at å holde seg trofast ikke er min byrde å bære som singel. Lojalitet er heller ikke verdt enn dritt om den er tilstedeværende kun fordi den aldri blir satt på prøve eller tilbys noe bedre, så sånn sett gjør jeg begge en tjeneste. Typen får se om dama er noe å samle på, og dama får en sjanse til å få seg noe bedre, så rent objektivt bidrar jeg mer konstruktivt enn andres emosjonelle respons gir meg kreditt for.

 

Som nevnt er kvinner ofte hypergamiske og går inn i forhold for å få økt vellykkethet i status, økonomi, komfor, trygghet osv. Du kan si at alle går inn i forhold for å få det bedre, som jo er sant, men menn er langt mer villige til å ofre bort fritid og frihet og få et lykke og velferdsregnskap som går i minus i bytte mot tilgang til sex og nærhet, mens kvinner MÅ ha en totalsum som overstiger den velferds og lykkefølelsen hun har som singel for å være interessert i en mann. Mao har de få problemer med å bytte ut en mann for en bedre en og de har få problemer med å forlate en mann om han for en periode skulle ha mindre å tilby henne. Når man da forstår hvordan kvinnenaturen er, og innser at de ser på menn som en vare, så får jeg egentlig ikke så dårlig samvittighet om jeg så ser på dem selv som det samme og utfordrer de båndene de fester til menn rundt seg. Ingen mennesker klarer seg uten nærhet og sex, så har man da bestemt seg for å leve singel og har høye standarer til hva man tenner på, så må man faktisk tillate seg å være litt egoistisk for å få oppleve et ligg med de jentene man vil ha.

 

Se for deg at du er sammen med "drømmedama" di, og la oss for eksempelets skyld late som om det eksisterer en slik en kvinne, så tror jeg du syns det er for håpløst og idiotisk å tenke på at du aldri skulle prøvd deg på henne bare fordi en annen mann hadde henne da du møtte henne. Det må jo da bety at du ser på mennesker som eiendom og at det er førstemann til mølla som vinner. Sånn kan vi ikke ha det.

Lenke til kommentar

Typen får se om dama er noe å samle på, og dama får en sjanse til å få seg noe bedre, så rent objektivt bidrar jeg mer konstruktivt enn andres emosjonelle respons gir meg kreditt for.

Er i grunn enig.

Dama hadde ikke vært noe å spare på om hun kunne finne noe av interesse hos kalkunkrøll. Da hadde man bare spart seg tid, for da hadde standarden for denne jenta vært under bunnivå.

Endret av Andrull
  • Liker 8
Lenke til kommentar

[/size]

Er i grunn enig.

Dama hadde ikke vært noe å spare på om hun kunne finne noe av interesse hos kalkunkrøll. Da hadde man bare spart seg tid, for da hadde standarden for denne jenta vært under bunnivå.

 

Utmerket standpunkt. Så slipper jeg se deg desperat spille min homofile marionettedukke i håp om at dama skal avslå meg så du kan fortsette å rulle rundt for henne.

Lenke til kommentar

Hadde jeg stått og pratet med ei jeg holdt på med på en uteplass og en sleip jævel kom å tydelig prøvde seg på hun og ikke ga seg selv om hun prøver å avvise han, (Og det ikke er en seriøs nattklubb hvor man man vinke til en vakt og nikke mot slepingen.)

Så hadde jeg definitivt 9/10 ganger prøvd og få han med inn på ett toalett/ut for å ordne opp fysisk 100% fare&square, ikke fordi jeg vil verne over intervaret mitt som en huleboer men fordi jeg liker adrenalinet.

 

følelsen av varmt blod mot knokene, spesielt om han får inn ett par bra leverslag som stunner meg og får meg nedd på bakken/mot en vegg og jeg må skvise ut de aller siste dråpene energi/viljestyrke for å komme meg fri sånn at jeg får en sjanse til å få inn den avgjørende overhand-righten eller headbutten.

 

Artig hvor mange "tøffinger" som tror de har "vunnet" bare fordi motstanderen blør litt eller spytter ut noen tenner.

 

Synes folk må slutte å se sånn ned på slåssing, blåveiser forsvinner med tid, tenner kan fikses, knekte neser kan dyttes tilbake, sår kan syes, synes du det er barbarisk ok, ingen som tvinger dere til noe.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Her var det i alle fall underholdning å få!

Når det gjelder hvordan du tolket innlegget jeg skrev tidligere kalkunkrøll så tror jeg faktisk at jeg traff bedre enn det jeg ante , forhåpentligvis så er du ikke en viss S.. fra Trondheim?

 

Nåda, jeg trives utrolig godt med å være pappa til Tvillinger , at jeg påpekte at du sannsynligvis skryter litt av de damene du sjekker opp bør du tåle, de fleste menn skryter jo (har gjort det selv) uansett og pynter litt på historiene sine. Men at du tar deg så sabla nært sier jo sitt , men for all del bare fortsett siden du bidrar med såpass god underholdning med de bisarre konklusjonene du drar.

 

Og for å være helt ærlig, hva hadde du forventet deg når du oppretter en sånn tråd? At du ikke ville få noe negativt tilbake? Personlig med de livserfaringene jeg har så ser jeg "bullshitten" din tyte ut av deg og at du slenger rundt med "uttrykk" for å gi uttrykk av at du har peiling noe du absolutt ikke har.

 

Kom tilbake om 10 - 20 år når du har fått litt mer hår på kroppen og litt mer livserfaring så skal jeg begynne å lytte på deg om du faktisk har noe fornuftig å si.

  • Liker 7
Lenke til kommentar

Misliker ovenfra og ned holdningen her, hele tråden virker egentlig som litt for dårlig kamuflert selvskryt.

 

Men hvis jeg først skal prøve å svare deg, så er svaret egentlig så enkelt:

Ingen jente er verdt bråk på byen.

 

Det er fullt mulig å prate med jenter uten at noen føler seg tråkka på. Hvis en utkonkurrert gutt føler seg tråkka på og ser ingen annen utvei enn å lage bråk, trekk deg heller unna på en høflig måte, så har du mye igjen for det neste gang du treffer jenta på byen :).

Lenke til kommentar

Argumentasjonen din, om enkel, fungerer til en viss grad, men den forutsetter likevel en måte å tenke på som jeg har vanskelig for å akseptere.

 

Kvinnesynet er helt spesielt, da du mener kvinner (generelt?) har få problemer med å bytte ut en partner om han skulle ha "mindre å tilby" en periode - dette gjelder kanskje for enkelte men det er likevel mitt inntrykk at forhold KAN være sterkere enn som så. Dessuten er det ikke vanskelig å finne sørgelige eksempler med kvinner som holder sammen lenger enn de burde.

 

Du mener du har lov til å "teste" kvinner for å se om de er villige til å gjøre noe med deg selv om de er i et forhold, da det er deres ansvar og ikke ditt hva de gjør. Det stemmer at det er deres ansvar, men en betyr ikke at det du gjør er det riktig å gjøre. Du forutsetter for eksempel at en dame, gitt "alternativer" ikke kan ta feil valg. Det er ikke nødvendigvis ens jobb å gi en person muligheter til å ødelegge for seg selv, spesielt ikke en sårbar situasjon.

 

Ditt tenkte eksempel med drømmedama er forsåvidt utfordrende. Det er hypotetisk og har begrenset betydning, men jeg vil svare på det slik: Dersom det var en drømmedame mener jeg at man i utgangspunktet skal la være å "prøve seg" på henne så lenge hun er i et forhold (hun trives med forutsettes, og en kan som regel ikke vite noe annet ut i fra et enkelt møte) . i forhold til det meste av etikk og moral bør en holde seg unna. Dersom en likevel ikke kan så fra seg tanken, er å gå for et ligg og bryte oppe et forhold feil, mens å bli kjent med noen over tid, og tå ha en intensjon om noe mer enn sex kanskje kan aksepteres. Jeg er ikke sikker,men jeg mener helt andre spilleregler gjelder når noen er i et forhold enn når de ikke er det.

 

Dette er kompliserte problemstillinger men poenget mitt blir noe sånt som at det du gjør ved å gå etter damer du ikke har en ekstraordinær interesse for, men en intensjon om å få sex, med konsekvens at det går ut over et medmenneske, er moralsk forkastelig.

  • Liker 6
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...