Jump to content
Sign in to follow this  
TST

– Sony virker mer sultne på suksess enn Microsoft (PS3, PS4, Windows, X360, XOne)

Recommended Posts

Annonse

Lurer fælt på hvordan de som snakker ser ut, har laget et bilde i hodet av Jostein å visst han ikke ser ut som jeg har tegnet han i hodet blir jeg nesten litt skuffa.

Share this post


Link to post

Lurer fælt på hvordan de som snakker ser ut, har laget et bilde i hodet av Jostein å visst han ikke ser ut som jeg har tegnet han i hodet blir jeg nesten litt skuffa.

 

Tror de fleste blir skuffa når de ser meg!

Share this post


Link to post

Etter å ha sett bildet ditt ble jeg ikke skuffet, men overrasket. Du ser ut som du skulle hatt en annen stemme. Don't know why. :p

 

Du får klage til foreldrene mine! :)

Share this post


Link to post

Flott podkast! Er enig i at framtida er valgfrihet. MS bomma grovt med XO og for min egen del stoler eg ikkje på di. Sony har hittil gjort det meste riktig og PS4 blir såpass kraftigere at eg vurderer kjøp på release.

Share this post


Link to post

En helt fantastisk episode. Er glad dere har havnet innom Gamer.no slik at jeg også har hatt muligheten til å finne dere.

 

Tusen takk, det er gøy å høre :)

Share this post


Link to post

Veldig bra episode som alltid. Noe jeg er interessert i når det gjelder Xbox One er om all funksjonaliteten i OS'et de har skrytt av, vil bli tilgjengelig i Norge. Da tenker jeg spesielt på TV greiene og Stemmestyringen. Ting som skiller Xbox fra konkurrentene.

 

Som flere har påpekt tidligere; skal vi europeere subsidiere funksjoner som bare blir tilgjengelig i USA?

Share this post


Link to post

Veldig bra episode som alltid. Noe jeg er interessert i når det gjelder Xbox One er om all funksjonaliteten i OS'et de har skrytt av, vil bli tilgjengelig i Norge. Da tenker jeg spesielt på TV greiene og Stemmestyringen. Ting som skiller Xbox fra konkurrentene.Som flere har påpekt tidligere; skal vi europeere subsidiere funksjoner som bare blir tilgjengelig i USA?

 

Xbox One vil ikke ha støtte for Live TV i Europa med en gang nei, så på en måte så har kritikerne av dette rett. Vi subsidierer kostnader vi ikke får utbytte av.

Share this post


Link to post

En mann er lei av det kjedelige sexlivet han har med kona si. Han føler han kunne fått mer ut av det selv, og en helg kona er bortreist tar han mot til seg og oppsøker en prostituert. Litt usikkert får han ho med seg hjem og får stotret frem sine innerste perversiteter. Den prostituerte trenger pengene, så ho ser seg nødt til å kle av seg. Mannen kler seg også naken, den prostituerte sprer beina og akkurat i dét han skal til å dyppe laksen kommer kona inn døra...

 

Man kan vel argumentere for at mannen i prinsippet ikke har gjort noe, at han ikke har vært utro mot kona, men han hadde ALLE intensjoner om å gjøre det frem til han ble tatt på det.

Folk som bare sier "Puh, det var bra Microsoft tok en 180, da kan jeg kjøpe Xbox One likevel, slash med god samvittighet!" blir for meg litt som om kona skulle sagt: "Puh, det var bra jeg kom hjem før du rakk å pøke denne lille jenta. Nå kan vi fortsette vårt lykkelige ekteskap!"

Share this post


Link to post

Nå kan vi fortsette vårt lykkelige ekteskap!"

 

Morsom metafor, skal gi deg den. Jeg ser hva du mener men samtidig - det er bare spillkonsoller og jeg vil si det er litt mer alvorlig å være utro med kona enn å kjøpe en Xbox One! Og for oss som driver denne podkasten er det forsåvidt viktig å få med seg alle spillene som kommer ut :)

 

Hvis vi skal ta logikken din til sin ytterste konsekvens hadde lista over selskaper jeg kunne kjøpe produkter fra, blitt ekstremt kort.

Share this post


Link to post

Like bra som alltid, dette.

Jeg er helt enig i at fjerde kvartal blir noe av det mest spennende på veldig lenge når det kommer til spill.

 

Eier i dag både PS3 og Xbox 360, og har ennå ikke bestemt meg for om det er noen stor grunn til å oppgradere, men slik det ser ut blir ikke noe dag en-kjøp av neste generasjon.

Alfa og omega her vil være de eksklusive titlene, og jeg har ikke sett noe som jeg føler at jeg simpelthen spille.

 

Ellers var det en fryd å ha Aleksander tilbake igjen, det var, som de sier visse steder, "god stemning" fra start til slutt. Totally rad.

Share this post


Link to post

Like bra som alltid, dette.Jeg er helt enig i at fjerde kvartal blir noe av det mest spennende på veldig lenge når det kommer til spill.Eier i dag både PS3 og Xbox 360, og har ennå ikke bestemt meg for om det er noen stor grunn til å oppgradere, men slik det ser ut blir ikke noe dag en-kjøp av neste generasjon.Alfa og omega her vil være de eksklusive titlene, og jeg har ikke sett noe som jeg føler at jeg simpelthen spille.Ellers var det en fryd å ha Aleksander tilbake igjen, det var, som de sier visse steder, "god stemning" fra start til slutt. Totally rad.

 

Awesome, takk for tilbakemelding :D

Share this post


Link to post

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...